Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock till Elite Stadshotellet Karlstad

Om tjänsten


Elite Stadshotellet öppnades 1871 och har en stolt tradition av service. Idag består hotellet av 183 hotellrum, konferens- & festvåningsverksamhet, puben The Bishop's Arms samt våra nytillskott Vana Spa och Rooftop by Vana.

Vi söker nu en kock som kan förstärka vårt team. Det är en verksamhet med högt tryck och som lever alla dagar i veckan, den ställer höga krav på självständighet och samarbetsförmåga. 

Vi söker dig som är öppen, positiv och stresstålig och har ett hjärta som klappar varmt för mat och dryck! Du är flexibel och noggrann och du har kockutbildning samt tidigare erfarenhet från restaurangkök. Du vill vara med och utveckla vårt arbete och vill tillsammans med kollegor skapa en unik upplevelse till varje gäst.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande, innefattar arbete dag- och kvällstid, vardag som helg.
  • Omfattning: Visstidsanställning på 100% året ut. Mycket goda chanser till fortsatt arbete.
  • Start: November
  • Lön: Efter överenskommelse.
  • För frågor om tjänsten kontakta: Köksmästare Tobias Engh 054- 29 30 50
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Elite Stadshotellet, Karlstad


Vid Klarälvens strand i centrala Karlstad ligger Elite Stadshotellet. Bo på ett klassiskt hotell med 183 rum och vackra lokaler till konferens, möten och fest. Gångavstånd till centralstationen, shopping, nöjen och aktiviteter.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Karlstad
Rekryterande chef
Anna Björkenstam Wedberg
_