Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock - som delar vår passion för fantastiska matupplevelser

Om tjänsten


I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela med våra gäster. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Som kock/är dina arbetsuppgifter:

 • Traditionellt arbete som kock med fokus på vår á la carte restaurang och vår italienska trattoria.
 • Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
 • Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
 • Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.
 • Följa rutiner kring ekologiska och kravmärkta produkter samt källsortering.

 

Som kock/kallskänka är du positiv, kreativ och strukturerad, att samarbeta med teamet i köket ser du som en självklarhet. I vårt kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje något som du i högsta grad är delaktig i.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

 • Relevant utbildning och/eller minst 3 års erfarenhet av kockyrket.
 • God dryckeskunskap utöver dina matkunskaper
 • Talar engelska och/eller svenska

Information om tjänsten:

Det här är en tillsvidareanställning på 75%. Provanställning om 6 månader tillämpas.  

Vi tar enbart emot ansökningar via vår hemsida. Alla ansökningar kommer att behandlas löpande varför vi ber dig att ansöka så snart som möjligt. I denna tjänst ingår kvällar och helger.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss!

Har du frågor om tjänsten? Ta kontakt med vår Köksmästare Bob Kjellberg koksmastare.mollberg@elite.se

 

Vi ser framemot att höra från dig!

 

Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns ocksåden alldelesnyöppnade fransk/svenska restaurangen At Mollbergoch det italienska caféet Paolo´s.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


 1. Har en genuin passion för mat och dryck
 2. Är uthållig och stresstålig
 3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Helsingborg
Rekryterande chef
Bob Kjellberg
_