Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock sökes till Elite Stadshotellet Västerås

Om tjänsten


Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja, med trettioåtta hotell från Malmö i syd till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. De flesta hotell återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa harmoni. På vissa orter i landet skall vi också erbjuda nybyggda, moderna hotell där vi skall förmedla en speciell känsla av tradition och klassisk gästgivartradition.

Om tjänsten som kock på Elite Stadshotellet Västerås
Nu söker vi en kreativ och flexibel kock som kan leverera kvalitet tillsammans med vårt köksteam. För oss är det viktigt att du är lyhörd inför gästens önskemål som förstås är vårt främsta fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete då köket är hjärtat för the Bishops Arms samt vår stora festvånings- och konferensverksamhet

Vi söker dig som..
Du är noggrann, arbetsam och ambitiös och har god erfarenhet från att arbeta i restaurangkök, Du tycker om att arbeta i team och är van att arbeta med höga krav, du är kreativ och har ett intresse för god mat och service. Vår förhoppning är också att du har nära till skratt med ett gott humör. Vi ser gärna att du har minst 2 års erfarenhet som kock.

Kontaktperson för frågor:
För frågor om tjänsten kontakta: Peter Landén, kökschef, på 072-3899982 eller koksmastare.vasteras@elite.se

Anställningsform:
75% visstidsanställning till december. Trolig förlängning eller tillsvidareanställning.

Tillträde:
1 juni

Lön:
Enligt överenskommelse.
Exempel på förmåner: Generöst friskvårdsbidrag, rabatter på hotellrum, mat och dryck inom Elite Hotels och Bishops Arms runt om i Sverige, goda utbildnings- och utvecklingsmöjligheter.

Sista ansökningsdag:
Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Elite Stadshotellet, Västerås


Elite Stadshotellet Västerås är ett högklassigt hotell i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil. Hotellet ligger centralt och erbjuder 137 rum med en vacker konferens- och festvåning. Här finns även gastropuben The Bishops Arms, den första i Sverige.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Västerås
Rekryterande chef
Cem Gürler
_