Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock sökes till Elite Hotel Academia

Om tjänsten


Vi söker nu en kock till vårt kök, det gäller frukostkock, kock till konferensköket (konferensfika, luncher och middagar) samt á la carte köket till gastropuben The Bishops Arms. 

Vi söker dig med minst 3 års yrkeserfarenhet inom kockyrket, som tillsammans med vårt team vill leverera mat och service i världsklass.

Du som söker har bra samarbetsförmåga, uppskattar högt tempo och god stämning på arbetet.

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande arbetstider, dag, kväll, helger
  • Omfattning: 100 %
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Malin Annemark, TF ansvarig för köket. 0708-348644, malin.annemark@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Academia, Uppsala


Nu har vi slagit upp portarna till vårt första hotell i Uppsala, Elite Hotel Academia. Med absoluta toppläge, precis intill centralstationen i det gamla posthuset. Elite Hotel Academia erbjuder 198 flärdfullt inredda rum, 9 konferenslokaler samt gym med relaxavdelning och bastu. Hotellet ligger på gångavstånd från Uppsala Konsert & Kongress och endast 20 minuter från Arlanda.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
2 januari
Stad
Uppsala
Sista ansökningsdatum
7 februari
Rekryterande chef
Malin Annemark
_