Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock – Extra vid behov till Elite Hotel Mollberg

Om tjänsten


I vårt kök samlas våra kollegor varje dag för att tillsammans skapa fantastiska maträtter att dela tillsammans med vänner och bekanta. Vi önskar att du delar vår passion för hållbar mat, färska råvaror, personlig service och vill fortsätta utveckla våra koncept.

Dina arbetsuppgifter som kock:

  • Traditionellt arbete som á la carte-kock.
  • Arbeta utifrån vår standard och våra olika koncept och bidra till att de utvecklas.
  • Samarbeta med kollegor från alla avdelningar.
  • Säkerställa att lagar, miljö-, hälso- och säkerhetsföreskrifter följs.
  • Bidra till en härlig och effektiv arbetsmiljö i köket.

 

Som kock hos oss på Elite Hotels i Helsingborg ska du vara idérik och strukturerad. I våra kök arbetar vi effektivt och med mycket glädje, något som du, i högsta grad, är delaktig i. Vidare är du uppfinningsrik och trivs i högt tempo, du motiveras av att bidra med fantastiska matupplevelser för våra gäster.

Erfarenheter du tar med och delar med oss

  • Relevant utbildning och/eller minst 2 års erfarenhet av kockyrket.
  • Talar svenska eller engelska. 

 

Information om tjänsten:

Vi söker både dig som vill jobba extra och dig som söker efter en heltidstjänst. 

Arbetstiden anpassas efter hotellets verksamhet vilket innebär att dags-, kvälls- och helgarbete råder.

Har du ambitioner att utvecklas kommer du att få utrymme att växa i din roll. Utvecklingsmöjligheterna inom vår organisation är oändliga. Vi ser fram emot att välkomna dig till oss på Elite Hotels Helsingborg. 

 Har du frågor om tjänsten? Ta kontakt med köksmästare Bob Kjellberg på koksmastare.mollberg@elite.se

 

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Mitt i centrala Helsingborg ligger ett av Sveriges äldsta hotell placerat på Stortorget med stadens utbud utanför entrén. Historiens vingslag gör sig gällande redan i den anrika receptionen. Våra 131 hotellrum är personliga både till utseende och form tack vare den historiska byggnaden. Här finns ocksåden alldelesnyöppnade fransk/svenska restaurangen At Mollbergoch det italienska caféet Paolo´s.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Helsingborg
Rekryterande chef
Bob Kjellberg
_