Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Kock 100% sökes till Elite Plaza Hotel

Om tjänsten


Kock till Elite Plaza Göteborg

Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels of Sweden är Sveriges mest klassiska hotellkedja, med trettioåtta hotell från Malmö i syd till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. De flesta hotell återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med moderna trender för att skapa harmoni. På vissa orter i landet skall vi också erbjuda nybyggda, moderna hotell där vi skall förmedla en speciell känsla av tradition och klassisk gästgivartradition.

Om tjänsten som kock på Elite Plaza Göteborg
Nu söker vi en kreativ och flexibel kock som kan leverera kvalitet i ett öppet restaurangkök. För oss är det viktigt att vårda vårt goda samarbete med alla våra avdelningar och att du är lyhörd inför gästens önskemål som förstås är vårt främsta fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete då köket är hjärtat för Swea Wine & Dine, Plaza bar samt Bishop Arms samt att vi även bedriver konferensverksamhet. 

Vi söker dig som..
Du är noggrann, arbetsam och ambitiös och har god erfarenhet från att arbeta i restaurangkök, Du tycker om att arbeta i team och är van att arbeta med höga krav, du är kreativ och har ett intresse för god mat och service.

Kontaktperson för frågor
För frågor om tjänsten, kontakta Köksmästare Alessio Fioriniello tel: 031-720 40 40 alternativt alessio.fioriniello@elite.se  

Anställningsform
heltid 100%
Tillträde
Tillträde enligt överenskommelse.
Lön
Enligt överenskommelse.


  Välkommen med din ansökan!

Om Elite Plaza Hotel, Göteborg


Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Göteborg
Rekryterande chef
Nicklas Stenström
_