e
Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Sista minuten hotell Malmö

När du vill resa iväg snabbt och enkelt ska du boka ett sista minuten hotell i Malmö här på Elite Hotels! Vi har flera vackra hotell i Malmö till sista minuten priser. Bo i ett mysigt hotellrum med sköna sängar och få tillgång till allt fantastiskt Malmö har att erbjuda precis utanför dörren.

Boka ditt sista minuten hotell i Malmö

Elite Hotels har tre mysiga hotell i Malmö som alla är centralt belägna med gångavstånd till det mesta. Här hittar du bra shopping och ett rikt utbud av nöjen och kultur som gör denna staden perfekt för en spontansemester. Håll koll på våra erbjudanden och boka ditt sista minuten hotell i Malmö där du kan njuta i vår relaxavdelning, dricka goda drinkar i hotellbaren och äta fantastiska middagar i vår restaurang. Kom sedan tillbaka till ditt eleganta hotellrum och kryp ner i en skön säng där du själv har valt kudde från vår exklusiva kuddmeny. När du vaknar har vi dukat fram en stor och härlig frukostbuffé som är den perfekta starten på dagen.

Bo på Elite Hotels när du reser i sista minuten

Är du flexibel med vilka datum du kan åka iväg och har inga problem med att resa med kort varsel? Kolla efter våra sista minuten hotell i Malmö och du kan spara mycket pengar på ditt boende. Du bor alltid på hotell med hög standard och serviceinriktad personal som finns till för att hjälpa dig. Alla våra hotell i Malmö ligger dessutom centralt med bussar och tåg precis utanför dörren så att du enkelt kan ta dig dit du vill. Fråga gärna i receptionen om du vill ha tips på vad du kan hitta på i fantastiska Malmö.

Boka din nästa spontana resa idag!


Hotellet ligger i centrala Malmö med staden runt hörnet och gångavstånd till Malmö centralstation. Elite Hotel Esplanade erbjuder mer än bara en hotellvistelse. Bo på ett design-hotell med bekväma rum, personlig och vänlig service, bara 20 minuter med tåg från Köpenhamns flygplats.

Från   891 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-07-27)

Boka

Mittemot Malmö C finns anrika Elite Hotel Savoy med unik miljö och vackra rum. Här bor du vid kanalen, nära butiker och nöjen, i ett hotell med vinklar och vrår, kristallkronor och rejäl takhöjd. Hotellet består av två byggnader, en huvudbyggnad och en närliggande fastighet som är placerad precis runt hörnet. Njut av mat och dryck på The Bishops Arms. Här finns gym och bastu samt festvåning och konferenslokaler. Hotellet är kontantfritt.

Från   799 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-21)

Boka

Elite Plaza Hotel på Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. Innanför den vackra fasaden döljer sig ett modernt hotell i absolut toppklass. Hotellet ligger på bekvämt promenadavstånd från Centralstationen och erbjuder 116 smakfullt inredda hotellrum. Gästerna har tillgång till relaxavdelning med bastu & gym, och den trevliga gastropuben The Bishops Arms finns i anslutning till hotellet. 

Från   884 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2021-06-27)

Boka
_