Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell nära Malmö Arena

Bo på ett av våra tre hotell i Malmö som alla är centralt belägna och ligger i nära anslutning till bussar och tåg. Härifrån tar du dig enkelt till Malmö Arena som ligger i stadsdelen Hyllievång. Vår personal hjälper dig gärna med hur du på enklaste sätt tar dig dit!

BOKA ETT AV VÅRA HOTELL NÄRA MALMÖ ARENA

Malmö Arena byggdes år 2007 och har sedan dess varit en plats för konserter med världsartister såsom Britney Spears, Lady Gaga och Bob Dylan men även stora sportevenemang. Arenan tar som mest emot 15 000 åskådare. Från våra hotell nära Malmö Arena tar du dig enkelt hit antingen med buss eller med tåg som stannar precis utanför. Vill du inte åka kommunalt kan vår serviceinriktade personal hjälpa dig med att boka en taxi som kör dig hela vägen till Arenan.

Bo på Elite Hotels och upplev allt Malmö har att erbjuda. Spatsera runt i den vackra stadskärnan på dagen, ät på en av alla stjärnkrogar på kvällen och rocka loss på evenemanget på Malmö Arena på natten. Efter en lång dag är du välkommen tillbaka till ditt hotell nära Malmö Arena. Kryp ner i en skön säng där du själv har valt kudde från vår exklusiva kuddmeny och njut av en god natts sömn. När du vaknar har vi dukat upp en rykande färsk frukostbuffé med både varma och kalla rätter.

Malmö

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Master Johansgatan 15, 211 21 Malmö
Medlemspris
1043 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet
Malmö

Elite Hotel Savoy, Malmö

Norra Vallgatan 62, 211 22 Malmö
Medlemspris
788 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet
Malmö

Elite Plaza Hotel, Malmö

Gustav Adolfs Torg 49, 201 80 Malmö
Medlemspris
964 SEK/Natt Priset avser 2024-08-11
Mer om hotellet

MALMÖ ARENA I HYLLIEVÅNG

Malmö Arena är beläget i den nya stadsdelen Hyllievång. Här finns det både bostäder, kontorslokaler och shoppingcenter vilket gör stadsdelen väl värd ett besök. För den badsugne är Hylliebadet ett självklart val och för den shoppingsugne finns populära Emporia med mängder av butiker. Med andra ord finns det något för alla i Hyllievång.