Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Lyxhotell Malmö

Lyxigt hotellrum med stor säng

Ta med någon du tycker om och bo på ett lyxhotell i Malmö! Elite Hotels har flera 4-stjärniga hotell i Malmö där du bor centralt och bekvämt i mysiga hotellrum. Vår serviceinriktade personal står redo att välkomna dig och ditt sällskap till er nästa hotellupplevelse!

BO PÅ ETT LYXHOTELL I MALMÖ

Elite Hotels har tre lyxhotell i Malmö som alla har fyra stjärnor. Hotellen är belägna mitt city där du har nära till allt denna vackra stad har att erbjuda.

Elite Hotel Esplanade ligger i ett av Malmös pittoreska kvarter precis vid lilla torg. Hotellet har vackert inredda rum med eleganta detaljer från den tid då huset var Malmös saluhall. I hotellet hittar du den populära restaurangen Quan som alltid har hög stämning och har hämtat sina smakinfluenser från Asien.

Elite Plaza Hotel är lyxhotellet i Malmö med butiker, nöjen och sevärdheter precis utanför dörren. Här kan du vila upp dig i sköna sängar där du till och med kan välja din egen kudde från vår exklusiva kuddmeny. När hungern faller på finns gastropuben The Bishops Arms runt hörnet som serverar god mat och dryck av brittisk karaktär.

Elite Hotel Savoy ligger i en anrik byggnad från 1300-talet som andas lyx. Hotellet ligger mitt emot centralstationen vilket innebär att det är lätt att ta sig hit varifrån du än kommer. Här bor du i en lugn och harmonisk atmosfär med personlig service tillgänglig dygnet runt.

Malmö

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Master Johansgatan 15, 211 21 Malmö
Medlemspris
902Sek Per natt
Mer om hotellet
Malmö

Elite Hotel Savoy, Malmö

Norra Vallgatan 62, 211 22 Malmö
Medlemspris
781Sek Per natt
Mer om hotellet
Malmö

Elite Plaza Hotel, Malmö

Gustav Adolfs Torg 49, 201 80 Malmö
Medlemspris
911Sek Per natt
Mer om hotellet

FIRA MED OSS PÅ ELITE HOTELS

Firar du en födelsedag, bröllopsdag eller något annat speciellt med någon är det perfekt att ta in på ett av våra lyxhotell i Malmö. Beställ en flaska champagne som står redo och välkomnar er på rummet när ni anländer för att skåla in det ni firar. På kvällen kan ni gå ut och äta på en av alla Malmös underbara restauranger och sedan komma tillbaka till ert mysiga hotellrum för en god natts sömn. Boka ditt hotell redan idag!