Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotellerbjudande Malmö

En person som cyklar längs havet i solnedgångsljus

Hos Elite Hotels får du alltid det bästa hotellerbjudande i Malmö som gör att du får ut det mesta av din resa och din vistelse hos oss. Vi har något som passar familjen, paret eller dig som reser ensam. Välkommen att boka något av våra hotell i Malmö idag!

FANTASTISKT HOTELLERBJUDANDE MALMÖ SOM PASSAR ALLA

Sveriges tredje största stad har mycket att erbjuda under en weekend. Fantastisk shopping, mysiga gågator och möjligheten att ta tåget över till Köpenhamn. Välj något av våra tre Elite Hotels för en härlig vistelse. När du bokar ett hotellerbjudande i Malmö har du möjligheten att spara flera tusenlappar. Våra erbjudanden är en kombination av det bästa Malmö Stad och Elite Hotels kan ge dig. Varför inte lägga till ett spapaket och unna dig en härlig massage eller behandling i vårt inbjudande spa? Eller ät en oförglömlig middag på någon av våra mysiga hotellrestauranger som alltid arbetar med fräscha råvaror.

Dessutom ingår alltid följande när du bokar en vistelse hos oss:

  • Frukostbuffé med en mängd olika rätter
  • WiFi i samtliga utrymmen
  • Rökfria och rymliga rum
  • Bilparkering

Malmö

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Master Johansgatan 15, 211 21 Malmö
Medlemspris
902Sek Per natt
Mer om hotellet
Malmö

Elite Hotel Savoy, Malmö

Norra Vallgatan 62, 211 22 Malmö
Medlemspris
781Sek Per natt
Mer om hotellet
Malmö

Elite Plaza Hotel, Malmö

Gustav Adolfs Torg 49, 201 80 Malmö
Medlemspris
911Sek Per natt
Mer om hotellet

HITTA DITT HOTELLERBJUDANDE I MALMÖ REDAN IDAG

Ta en titt på våra tre Elite Hotels i Malmö och se vilket som passar dig och ditt sällskap allra bäst. Sedan är det bara att välja och vraka bland våra hotellerbjudanden för att maximera din upplevelse. Bestäm vem du vill ta med dig och boka innan det är försent. Vi uppdaterar ständigt våra erbjudanden så det finns alltid något nytt och spännande för dig som gäst. Något som vi verkligen rekommenderar är att välja ett erbjudande i samband med en högtid eller röd dag. Varför inte fira jul hos oss eller skåla in det nya året? Du kan självfallet också lyxa till det en helt vanlig helg.

Varmt välkommen att boka ditt hotellerbjudande i Malmö med oss idag.