Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotellpaket Malmö

Strand och hav med utsikt över Malmö

Upplev det bästa av Sveriges tredje största stad tillsammans med oss på Elite Hotels. Med ett av våra välkomponerade hotellpaket Malmö anpassar du resan för dig och ditt sällskap och kan njuta maximalt. Välj mellan allt från spa-paket till hotellpaket som är anpassade exempelvis efter Alla hjärtans dag eller julen. Vi har ett paket för alla oavsett om du kommer själv, tillsammans med din kompis eller din partner.

VI HAR FÖRDELAKTIGA ERBJUDANDEN PÅ HOTELL I MALMÖ

Malmö är en stad med mycket att erbjuda. Bra shopping, mysiga omgivningar, närheten till Danmark och flera stora sportevenemang. Det finns något för alla med andra ord. Om du väljer att boka med oss på Elite Hotels ser du också till att du bor bra, bekvämt och centralt. Vi har tre olika Elite Hotels i Malmö som alla har sin egen charm och historia. Du sover gott i våra stora och fint inredda rum och kan göra dig redo att möta staden. Bokar du dessutom ett fördelaktigt hotellpaket i Malmö kommer du maximera din vistelse. Till exempel kan du njuta av en riktigt härlig måltid på en av våra restauranger i anslutning till hotellet. När du bokar hos oss får du även:

  • Stor och lyxig frukostbuffé
  • Rökfria rum och WiFi
  • Parkering för dig som anländer med bil
  • Förstklassig service av vår trevliga personal

Malmö

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Master Johansgatan 15, 211 21 Malmö
Medlemspris
1018 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet
Malmö

Elite Hotel Savoy, Malmö

Norra Vallgatan 62, 211 22 Malmö
Medlemspris
789 SEK/Natt Priset avser 2024-07-28
Mer om hotellet
Malmö

Elite Plaza Hotel, Malmö

Gustav Adolfs Torg 49, 201 80 Malmö
Medlemspris
964 SEK/Natt Priset avser 2024-08-18
Mer om hotellet

BOKA DITT HOTELLPAKET MALMÖ HOS OSS REDAN IDAG

När du behöver en paus i vardagen eller vill överraska någon du tycker om passar det utmärkt att besöka oss på Elite Hotels. Om du väljer ett av våra många hotellpaket i Malmö får du flera förmåner som sätter guldkant på din vistelse. Vi uppdaterar våra paket med jämna mellanrum så kika in på hemsidan och kolla in de senaste erbjudandena. Vi ser mycket fram emot att välkomna dig till ett av våra Elite Hotels i Malmö.