Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bröllop i Malmö

Fina byggnader längs en väg vid vattnet i Malmö

Varmt välkomna till oss på Elite Hotels och boka er bröllopslokal i Malmö!

På vårt unika hotell Elite Hotel Savoy finns flera lokaler för upp till 100 personer där ni kan ha såväl vigsel som middag och fest. Vår serviceinriktade personal tar hand om allt åt er så att ni kan luta er tillbaka och njuta av er underbara bröllopsdag. Med vår gedigna erfarenhet av bröllop är ni i trygga händer hela er vistelse.

BRÖLLOPSLOKALER I MALMÖ PÅ ELITE HOTEL SAVOY 

Anrika Elite Hotel Savoy ligger mitt emot Centralstationen vilket innebär att det är lätt för alla bröllopsgäster att ta sig till er bröllopslokal i Malmö. Hotellet har en unik och anrik atmosfär med rejäl takhöjd, stora fönster och magnifika kristallkronor. Vår anrika festvåning som ligger en trappa upp passar utmärkt för det storslagna bröllopet. Här dukar vi upp till fest vid de stora panoramafönstren med utsikt över vackra Malmö.

Vi finns med er hela vägen från planeringsstadiet av bröllopet och hjälper bland annat er med att sätta en fantastiskt meny som kommer falla alla gäster i smaken. Vi har en stor passion för mat och dryck och vet vad som krävs för att en bröllopsmiddag ska bli lyckad, oavsett om det är sittande bjudning eller buffé.

Malmö

Elite Hotel Savoy, Malmö

Norra Vallgatan 62, 211 22 Malmö
Medlemspris
781Sek Per natt
Mer om hotellet
Malmö

Elite Hotel Esplanade, Malmö

Master Johansgatan 15, 211 21 Malmö
Medlemspris
902Sek Per natt
Mer om hotellet
Malmö

Elite Plaza Hotel, Malmö

Gustav Adolfs Torg 49, 201 80 Malmö
Medlemspris
911Sek Per natt
Mer om hotellet