Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bröllopsnatt på Elite Hotel Residens i Malmö

Bröllopsnatt på Elite Hotel Residens i Malmö

Bröllopsnatt och övernattning för gäster


Efter en glädjefylld dag tillsammans med släkt och vänner är det dags för bröllopsnatten, nyrenoverade Elite Hotel Residens är ett perfekt alternativ om man vill bo i centrala Malmö. Här finner ni fina rum i olika storlekar varav vissa har en vacker utsikt ut mot kanalen och Centralstationen. Passa på att lyxa till det lite extra och beställ upp en romantisk VIP till hotelltummet. Under de flesta söndagarna erbjuder vi vårt Snooze-koncept med frukost fram till kl. 12.00 samt sen utcheckning ända fram till kl. 18, vilket ger er en perfekt chans att sova ut efter er stora dag.

Vi har totalt 73 hotellrum fördelade på olika rumskategorier, så vi har även god plats för era långväga gäster som är i behov av hotellövernattning. Läget mitt emot Centralstationen erbjuder ett kort avstånd till tåg och flygbussar. Om man är bilburen det fina parkeringsmöjligheter i bekvämt promenadavstånd.

Kontakt och offertförfrågningar


Välkommen att kontakta vår bokningsavdelning för frågor och reservationer av hotellrum, 040 66 44 841 eller reservation.malmo@elite.se.


_