Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotellrabatt

Frukost på Elite.

Överraska partnern eller familjen – eller bara dig själv! – med en hotellvistelse utöver det vanliga. Här hittar du våra hotellrabatter och erbjudanden som tar dig till en härlig weekend, minisemester eller staycation. Välkommen att boka!

VÅRA HOTELLRABATTER

Letar du efter hotellrabatt för att bo på något av våra lyxiga och bekväma hotell runt om i Sverige? Här kan du hitta och bevaka våra erbjudanden. Under höstlov och utvalda högtider kommer vi med familjeerbjudanden, men du kan också hålla koll på våra andra rabatter som passar både dig med och utan barn. Kanske är det ett spapaket eller relaxweekend du är ute efter? Du kan också hålla utkik efter våra företagsrabatter. Vi erbjuder alltid modern konferensteknik, mötesrum, kaffe och tilltugg till våra konferensgäster.

RABATTKODER PÅ HOTELL?

När du hittar en hotellrabatt här på vår sajt behöver du inte använda dig av rabattkoder. Du kan istället klicka på erbjudanden direkt på sajten för att komma till det specifika erbjudandet. Håll ett extra öga på våra vårkampanjer, höstlovserbjudanden och sommarboenden.

FÖRUTOM FÖRMÅNLIGA RABATTER PÅ VÅRA HOTELL INGÅR ALLTID

  • Gratis wifi
  • Serviceinriktad personal
  • Närhet till nöjen
  • Generös frukostbuffé

Vi har hotell över hela Sverige. På samtliga av våra hotell håller vi hög standard och vill bara erbjuda dig som gäst det allra bästa, lyxigaste och mest bekväma. Håll utkik efter våra hotellrabatter och unna dig, din partner eller familjen en underbar vistelse hos oss till ett nedsänkt pris.

RABATT PÅ HOTELL

Vill du ha förmånliga priser utöver de kampanjerbjudanden vi har på Elite Hotels? Då ska du passa på att bli medlem! Att registrera dig som medlem är helt kostnadsfritt. Som medlem får du alltid tillgång till de bästa priserna, restaurangcheckar och exklusiva kampanjer året om.