Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell med pool för barn

Bild på Karlstad från luften

Ta med tonåringen på en riktig spasemester i avslappningens namn och boka hotell med pool! När du reser med barn på en urban semester till någon av Sveriges vackra städer kan det vara lite extra kul att överraska dem med en spännande, välgörande upplevelse. Våra hotell med pool har blivit uppskattade även bland barn som gärna unnar sig en ansiktsmask och mysig stämning.

TA MED BARNET TILL POOLEN

Vill du överraska ditt barn med en riktigt mysig och lyxig weekend till ett av våra hotell med pool? Unna dig och ditt barn lite kvalitetstid med våra mysiga spapaket där ni kan umgås kring avkoppling och återhämtning. Våra bassänger har blivit populära för barn och vuxna att ta igen i efter långa dagar på stadens shoppingstråk. Avsluta ert upptäckande med att värma kroppen och själen ordentligt tillsammans: varför inte lägga på en ansiktsmask och dricka en drink i hälsans tecken?

Våra hotell ligger alltid centralt belägna i städernas hjärtan. Härifrån har du nära till nöjen, shopping, caféer och sevärdheter som ni tillsammans kan umgås kring under dagarna. På kvällen ses ni i relaxavdelningen tillsammans och njuter av att känna era kroppar slappna av för en stund. Somna sedan skönt i våra krispiga lakan och mjuka sängar för att vakna upp med ännu mer energi till att umgås.

HOTELL MED TRÄNING OCH POOL

Vem säger att barn inte också vill testa på gymmet en stund? Våra gym har blivit omåttligt populära bland våra gäster, och det är inte ovanligt att se föräldrar och barn på gymmet tillsammans för att sedan avrunda i våra pooler. Kanske är det till och med så här ni vill börja dagen på, för att sedan stärka er ytterligare med våra rykande färska frukostar? Med träning och ny energi från våra goda frukostbufféer kommer ni kunna upptäcka stadens lokala kvaliteter på ett mer vaket och uppmärksammat sätt.

Skapa lyxiga minnen hos oss på Elite Hotels. Vi finns här för att ta hand om er!

Karlstad

Elite Stadshotellet, Karlstad

Kungsgatan 22, 652 24 Karlstad
Medlemspris
788Sek Per natt
Mer om hotellet