Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell med bad för barn

Bad ring i pool.

Är du på jakt efter ett hotell med bad för barn? Här på Elite Hotels har vi tagit fram flera härliga paket med hotellövernattning och inträde till fartfyllda badland. Ta med hela familjen för en härlig badsemester som är lika rolig för vuxna som för barn. Bada hela dagen, kom sedan tillbaka till ett av våra mysiga Elite Hotels där ni kan sova gott i sköna sängar.

BOKA HOTELL MED BAD FÖR BARN HOS OSS

Överraska barnen med ett riktigt badäventyr på ett av Sveriges bästa badhus. Boka hotell med bad för barn hos oss och skapa nya minnen för livet tillsammans. Vi har smarta familjepaket med hotell och bad på flera orter i Sverige.

VÅRA HÄRLIGA BADPAKET

Börja dagen med vår stora frukostbuffé så är hela familjen redo för nya äventyr både i hotellets pool och på badland!

Här är bara några av våra härliga badpaket:

  • Elite Stadshotellet Västerås och Kokpunkten – På Elite Stadshotellet i Västerås bor ni i en vacker byggnad mitt i stan och når actionbadet Kokpunkten med en kortare promenad. Forsa fram i vattenrutschkanorna och vila sedan upp er hos oss på Elite Hotels efter.

  • Elite Plaza Hotel Örnsköldsvik och Paradiset – Upplevelsebadet Paradiset i Örnsköldsvik passar lika bra för små barn som för stora. För de vuxna finns motionssim och naturligtvis flera bubbelpooler. På Elite Plaza Hotel bor ni i moderna rum med gott om plats för alla.

  • Elite Stora Hotellet Jönköping och Rosenlundsbadet – Äventyrsbadet Rosenlundsbadet har kul för hela familjen med vågbassäng, vattenrutschkanor och flera pooler. Efter en dag fylld med bad vilar ni ut på Elite Stora Hotellet med utsikt över Vätterns södra strand.