Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Alla hjärtans dag

Välkommen till Elite Hotels, din ultimata destination för att fira Alla hjärtans dag i stil och lyx. Mellan den 9-18 februari erbjuder vi en oförglömlig vecka av kärlek.

Utforska våra exklusiva erbjudanden. Boka något av våra romantiska paket eller se fram emot kvalitetstid ihop med ett avkopplande besök på lyxiga Vana Spa. Överraska din älskling med ett presentkort från oss eller skapa minnen för livet genom att boka en natt på något av våra fantastiska hotell. Vi bäddar för en romantisk helhetsupplevelse hela veckan.

Våra romantiska hotellpaket

Skapa minnen som varar för evigt

Fira alla hjärtans dag på hotell

Skapa oförglömliga Alla hjärtans dag-minnen på våra hotell! Njut av romantik och avkoppling med våra spa-paket och romantiska erbjudanden. Unna dig och din partner en natt av ren lyx, omfamnade av krispiga lakan och fluffiga kuddar. Oavsett vilket av våra hotell du väljer, garanterar vi exceptionell service och en minnesvärd vistelse. Låt oss skämma bort er och fira Alla hjärtans dag på ett av våra mysiga hotell redan idag. Boka nu och se fram emot en kärleksfull upplevelse.