Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Kick off med Elite Hotels

Fin gals på ett bord

Planerar du en kick off för företaget? Här på Elite Hotels hjälper vi dig med allt från lokal och middag till övernattning för alla anställda. Vår serviceinriktade personal finns tillgänglig för dig under hela processen och du kan känna dig trygg med att det blir en lyckad kick off som uppskattas av alla.

KICK OFF PÅ ETT HOTELL I SVERIGE

Elite Hotels har hotell i en mängd städer i Sverige, från norr till söder. Oavsett var du vill anordna din kick off finns ett Elite Hotels i närheten med plats för hela företaget. På flera av våra hotell finns mötes- och konferenslokaler i olika storlekar som passar för olika typer av teambuildingaktiviteter. När deltagarna börjar bli hungriga har vi en restaurang eller festvåning där det serveras god mat och dryck för hela sällskapet. 

På flera av våra hotell får du tillgång till en av våra mötesexperter som hjälper dig från början till slut. Du planerar företagets kick off tillsammans med dem som sedan ställer iordning lokalen, bokar middagen i restaurangen och kan hjälpa till att boka övriga aktiviteter även utanför hotellet. 

KICK OFF MED ÖVERNATTNING

En kick off är ett event som ska vara roligt och lärorik och som ofta avslutas med en fest. Vi har de rätta lokalerna för alla delar av er kick off och efter festen är alla deltagare välkomna tillbaka till mysiga hotellrum för att vila upp sig i sköna sängar. På morgonen har vi dukat upp en stor frukostbuffé med varma och kalla rätter som är den perfekta starten på dagen för alla deltagare. Oavsett vilket Elite Hotels i Sverige ni väljer att hålla er kick off på kan vi garantera en inspirerande och kreativ miljö!

 

Varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig att boka kick off för ditt företag!