Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell med pool

Stor pool med ett par stolar.

HOTELL MED POOL

Är du på jakt efter hotell där du kan förena ett centralt läge med lite avkoppling på kvällskvisten? Välkommen till Elite Hotels. Vi har utvalda hotell med pool, relax och spa. Unna dig själv och ditt sällskap en riktig helhetsupplevelse. Boka ett rum redan idag.

HOTELL MED BUBBELPOOL

Vi har hotell utspridda över hela landet, alltid centralt belägna i närheten av lyxiga shoppingstråk, sevärdheter, nöjen och uteliv. Varför inte avrunda dagen i en pool? För dig som drömmer om återhämtning i vatten har vi hotell med pool, relax, jacuzzi och bubbelpool. Vi har även lyxsviter med förstklassiga badrum i marmor. Ett av våra mest populära hotell med pool är Elite Hotel Marina Tower som ligger centralt beläget i Stockholm. Här har du Sturebadet Marina Tower till ditt förfogande: en klassisk anläggning som erbjuder bassäng, välgörande Hamam och mycket mer.

Håll utkik efter våra spa och relax-paket om du vill ha en vistelse som kretsar lite mer kring avslappning och återhämtning. En lyxig weekend blir extra mysig när du dessutom kan simma några längder i våra mysiga pooler.

POOL OCH TRÄNING

Är det kanske inte återhämtning du är ute efter? På Elite Hotels erbjuder vi även gym. I anslutning till några av dessa finns det även pool. Dessa pooler passar bra för dig som vill simma några längder och sedan äta en stärkande frukost eller lunch på någon av våra restauranger. Våra gym har blivit en uppskattad ingrediens för många av våra gäster som vill starta eller avsluta dagen i hälsans tecken.

Boka ett av våra hotell med pool och njut av en riktig helhetsupplevelse för både dig, din partner eller din familj. Skapa minnen och låt vår underbara personal ta hand om dig. Välkommen!

Stockholm

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Saltsjöqvarns Kaj 25, Nacka, 131 71 Stockholm
Medlemspris
925Sek Per natt
Mer om hotellet
Göteborg

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg

Kungsportsavenyn 36-38, 411 36 Göteborg
Medlemspris
776Sek Per natt
Mer om hotellet
Karlstad

Elite Stadshotellet, Karlstad

Kungsgatan 22, 652 24 Karlstad
Medlemspris
788Sek Per natt
Mer om hotellet