Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hotell vid havet

Utsikt på havet genom fönster.

Ta en semester på ett vackert hotell vid havet där du kan njuta av underbar utsikt och vackra miljöer som bjuder in till lugn och ro. Elite Hotels har flera mysiga hotell vid havet att välja på där du och ditt sällskap kan njuta med havet som granne. Hitta ditt hotell här på Elite Hotels!

ELITE HOTELS HOTELL VID HAVET I SVERIGE

Att vistas vid havet är underbart! Här kan du insupa havsluften, bada i havet och ta sköna kvällspromenader precis vid vattnet. Elite Hotels har flera hotell som är vackert belägna precis vid kusten:

 

  • Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg – Fyrstjärniga Elite Hotel Marina Plaza ligger precis på kajen i Helsingborgs hamn. Här bor du nära tågstationen och stan som är fylld med nöjen för alla olika smaker. Du övernattar i moderna och rymliga hotellrum med sköna sängar där du får en god natts sömn.

  • Elite Plaza Hotel, Örnsköldsvik – Elite Plaza Hotel i Örnsköldsvik är ett våra hotell vid havet med magnifik utsikt. Byggnaden ligger i hamnen och är 14 våningar hög, vilket är stadens högsta. Besök gärna gym och bastu på översta våningen och njut av panoramautsikten.

  • Elite Stora Hotellet, Jönköping – Precis vid Vätterns södra strand i Jönköping hittar du Elite stora Hotellet. Detta hotell vid havet har nära till både shopping och nöjesliv och det blir enkelt att upptäcka allt fantastiskt Jönköping har att erbjuda.

  • Elite Hotel Marina Tower, Stockholm – Elite Hotel Marina Tower ligger nära Danvikstull, med utsikt över vatten och nära till de centrala delarna av Stockholm. En perfekt kombination av stadsliv och promenader vid kajen. I bottenplan på hotellet hittar du anrika Sturebadet som är väl värt ett besök!