Glömt lösenord?

Upplevelsepaket

Passa på att utforska Sverige och skaffa er nya minnen i sommar

Under sommaren erbjuder vi på Elite Hotels upplevelser med boende på tre olika destinationer runt om i Sverige - från Jönköping i söder till Luleå i norr. I Jönköping finns något för alla, bland annat en fartfylld mountainbikeupplevelse och en bussutflykt till minnesvärda platser. Luleå passar er som vill uppleva naturen, där erbjuder vi en utflykt till ett vildmarkscenter och kryssningar i skärgården. I Stockholm är utbudet på aktiviteter obegränsat, med oss erbjuds ni se staden från en ny sida och skärgården via flera olika båtturer. Välkomna att upptäcka Sverige med oss i sommar!

Nedan har vi presenterat alla upplevelser som vi erbjuder för respektive hotell. För att boka en upplevelse, klickar ni er in på hotellet som upplevelsen hör till, väljer datum, antal personer och vilket rum ni önskar. Därefter kommer upplevelserna komma upp som alternativ under tillval.


Upplevelser på Elite Stora Hotellet, Jönköping

Med naturen som arena

Med naturen som arena

I Sveriges tionde största tätort, beläget vid Vätterns södra strand ligger vackra Jönköping. Här finns något för alla, ett stort shoppingutbud, många restauranger, mycket natur för friluftsliv och motion, nöjesliv, och många sport-, frilufts- och fritidsanläggningar. Centralt beläget i staden hittar ni vårt hotell Elite Stora Hotellet.

Som upplevelser i Jönköping erbjuder vi en guidad båttur i John Bauers fotspår, en fartfylld mountainbikeaktivitet, en lugnare cykeltur på krokiga vägar i ”Smålands Toscana” och en dagsutflykt med buss där ni får uppleva Gränna, Äppeldalen, Polkagrisbakning och Grenna Museum. Varmt välkomna!

Elite Stora Hotellet i Jönköping

Vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet i en av Jönköpings vackraste byggnader. Hotellet erbjuder 167 bekvämt och trivsamt inredda hotellrum.

För att boka en av våra upplevelser klickar ni er in på hotellet, väljer datum, antal personer och vilket rum ni önskar. Därefter kommer upplevelserna komma upp som alternativ under tillval. Observera att ni behöver boka era upplevelser minst tre dagar före er ankomst. 

Upplevelser på Elite Stadshotellet, Luleå

Med naturen runt hörnet

Med naturen runt hörnet

Luleå ligger fint beläget med vatten inom räckhåll vart man än vänder sig och omgivet av naturen. I Luleå finns både puls och historiska platser, men allra mest är staden känd för deras utbud av naturupplevelser. Dels till havs i den fantastiskt vidsträckta skärgården, dels på land med stadens många friluftsområden och naturreservat. Mitt i Luleå ligger Elite Stadshotellet beläget.

Vi erbjuder många olika upplevelser i Luleå, bland annat en utflykt till Vildmarkscentret Cape Wild där ni kan träffa älgar och renar på nära håll, en kajaktur i Luleås innerskärgård, två kryssningar i Luleås magiska skärgård, en utflykt till en äventyrspark för de som vågar sig upp bland trädtopparna och en guidad tur i världsarvet Gammelstad.

Elite Stadshotellet, Luleå

Det anrika hotellet med anor från tidigt 1900-tal ligger vackert beläget vid Stadsparken i Luleå. På Elite Stadshotellet sover ni gott i något av deras 159 smakfullt inredda hotellrum. 

För att boka en av våra upplevelser klickar ni er in på hotellet, väljer datum, antal personer och vilket rum ni önskar. Därefter kommer upplevelserna komma upp som alternativ under tillval. Observera att ni behöver boka era upplevelser minst tre dagar före er ankomst. 

Upplevelser på Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Från land och hav

Från land och hav

Vid Mälarens utlopp i Östersjön brer Sveriges största stad och huvudstad ut sig. I Stockholm finns det obegränsat med saker att göra och uppleva. Här kan ni känna på storstadspulsen och upptäcka stadens mix av mysiga parker, stora utbud av butiker, förstklassiga restauranger, sevärdheter och naturupplevelser. Vid inloppet till Stockholm, med vattnet ett stenkast bort, ligger Elite Hotel Marina Tower.  

I Stockholm erbjuder vi flera olika båtturer perfekta för er som vill upptäcka staden från vattnet och det bästa av Stockholms skärgård. Bland upplevelserna hittar ni en utflykt med båt till Björkö där Sveriges första stad, Birka, är beläget. Utöver det erbjuder vi en kortare sightseeingtur och en heldagskryssning i skärgården. Vår båttur ”under Stockholms broar” passar er som vill se Stockholm från en ny sida. 

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm

Beläget i en historisk kvarnbyggnad vid Stockholms inlopp ligger Elite Hotel Marina Tower. På Elite Hotel Marina Tower hittar ni även en spa- och träningsanläggning. 

För att boka en av våra upplevelser klickar ni er in på hotellet, väljer datum, antal personer och vilket rum ni önskar. Därefter kommer upplevelserna komma upp som alternativ under tillval. Observera att ni behöver boka era upplevelser minst tre dagar före er ankomst.