Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna som dricker en drink i en pool

Afternoon Indulgence

Stig in till Vana Spa och koppla av i en unik miljö fylld av härliga spaupplevelser. Efter spa väntar en lyxig tvårätters middag och övernattning i ett av våra fina rum.

Om erbjudandet

Afternoon indulgence innebär tid att bara vara. Tid att njuta av härliga spaupplevelser, vackra miljöer och läcker mat. Ditt besök inleds vid 13.00 med ett lyxigt besök på Vana Spa. Här väntar tre exklusiva pooler med möjlighet att fånga solen från den härliga utomhusdelen. För dig som vill unna dig en extra lyxig upplevelse finns ett stort urval av spabehandlingar, bastus och avkopplande loungeområden. 

Iklädd morgonrock och tofflor kan du sedan ta dig vidare upp till ditt fina hotellrum för en stunds avkoppling på rummet. Bred ut dig på den stora sängen och dröm dig bort till Rivierans drömlika miljöer. Snart väntar en fantastisk tvårätters middag bestående av förrätt och varmrätt med en doft av Medelhavet. 

Fylld av intryck från dagens upplevelser kan du sedan välja att avsluta dagen med en uppfriskande drink i en av hotellets många barer, bjuda med ditt sällskap för en stunds Champagne-karaoke eller helt enkelt bara njuta av Rivierans myllrande miljöer endast 28 minuter från Stockholm. Vakna sedan upp till en utsökt frukost.

Se alla våra aktuella erbjudanden här

Ingår i paketet

  • SPAINTRÄDE 13.00-16.00
  • TVÅRÄTTERS MIDDAG
  • BOENDE I DUBBELRUM
  • FRUKOST & WIFI
Från 3453 SEK/natt
Södertälje

Ad Astra by Elite

Västra Mälarehamnen 9

Upptäck Ad Astra by Elite, ett italienskt koncepthotell och upplevelse där destinationen är resan. Hotellet har handplockat några av Medelhavets absolut bästa pärlor när det kommer till mat, avkoppling och nöjen. Allt från italiensk mat, fantastiskt spa och nöjen så som bio och petanque. Ett brett utbud av vardagslyx, underhållning och en plats att ladda batterierna. Upplev Rivieran 28 minuter söder om Stockholm.

Ad Astra by Elite är ett helt djurfritt hotell, inklusive alla enheter och utomhusmiljöer som La Piazza. Endast ledarhundar undantas från regeln och är välkomna överallt. Inga andra djur tillåts på hotellet.

Från
3453