Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En kvinna som håller föredrag på scen
Konferens

Digitala studios i Örebro

Ta ert digitala möte till nästa nivå! Conventum erbjuder ett flertal fullt utrustade studios som är designade för streaming, inspelning och hybridevent; alla i en professionell miljö med teknisk utrustning på högsta nivå.

OM ERBJUDANDET

På Conventum finns allt ni behöver för en lyckad dag. I vår inspirerande mötesmiljö träffar du vår professionella personal som bidrar till en personlig och minnesvärd upplevelse.

Vi guidar dig rätt och hjälper till med hela produktionen, oavsett om det är ett mindre digitalt möte, streaming, inspelning eller ett större hybridevent. Dessutom har vi ett stort utbud av lokaler vilket gör att vi enkelt kan anpassa ditt möte efter dina önskemål, budget och behov.

Vi följer givetvis noga de direktiv och rekommendationer som de svenska myndigheterna utfärdar. Renlighet och hygien är av högsta prioritet och utöver detta har vi vidtagit en rad åtgärder för att skapa en trygg miljö för våra konferensgäster och vår personal.

Kontakta oss gärna för mer information och skräddarsydda lösningar. Personligt & Proffsigt tar vi hand om ditt möte – litet, stort, socialt eller digitalt!

Se film från vår studio här

I paketet ingår

  • Digital studio
  • Professionell personal
  • Skräddarsydda lösningar
Från 5000 SEK/tillfälle

Skicka en förfrågan till Conventum Örebro

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

Datum/tidsintervall :