Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Bild från tomtelans

En sagolik vinter på Tomteland

Välkommen till en magisk vintersemester i Mora. Hotel Bishops Arms Mora har skapat det perfekta paketet för familjen med en övernattning, spännande besök på Tomteland, middag i vår pub och en generös frukostbuffé. Upplev vintern i dess bästa form och skapa minnen tillsammans som varar.

Om erbjudandet

Upplev en sagolik vintersemester med familjen på Hotel Bishops Arms Mora. Vårt förtrollande paket inkluderar en mysig övernattning och entré till Tomteland. I de majestätiska skogarna utanför Mora kan ni utforska Trollrike, Drakland, Skogstomtebyn, Sagotorget, Huldrans glänta, Tomtens by och många andra magiska platser som tidigare bara har besökt i sagorna. I den stora teaterparken utomhus väntar möten med levande drakar, troll, tomtar och andra spännande sagofigurer.

Efter en dag full av äventyr avnjuts en läcker 2-rätters middagar på the Bishops Arms på hotellet och morgon därpå startas med vår goda frukostbuffé. Skapa minnen tillsammans med familjen och upplev vintern i sin mest förtrollande form. Boka nu och ge dina nära och kära en oförglömlig vinterupplevelse i Mora.

Ingår i paketet

  • 2-rätters middag
  • Inträde till Tomteland
  • Övernattning i vald rumskatgori
  • Frukost & Wifi
  • Frånpriset är baserat på ett familjerum med 2 vuxna & 2 barn
Från 3553 SEK/familjerum
Mora

Hotel Bishops Arms, Mora

Moragatan 6

Hotel Bishops Arms, Mora ligger mitt i centrum av Vasaloppsmetropolen Mora med närheten till allt. Vi erbjuder trivsamma hotellrum, många med utsikt mot vackra sjön Siljan. I hotellet ligger vår omtyckta gastropub The Bishops Arms. Vi välkomnar både gamla och nya gäster!

Från
3553