Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Lediga tjänster

lediga tjänster på elite hotels

Att bo på Elite Hotels of Sweden ska vara något mer än att bara ta in på hotell. Vi vill ge våra gäster en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. För att kunna uppnå detta är vi beroende av kompetenta, engagerade och drivna medarbetare.

Är du intresserad av att arbeta med oss? Här finner du de tjänster som är lediga just nu. Glöm inte att uppge vilken tjänst och vilket hotell du är intresserad av, din ansökan behandlas konfidentiellt.

Välkommen med din ansökan!Elite Grand Hotel Gävle i vacker skymning

Elite Grand Hotel, Gävle


Till Elite Grand Hotel i Gävle söker vi nu en Platschef

Sista ansökningsdatum den 31 oktober 2016

Har du det affärssinne, den känslan för service och den entusiasm som krävs för att leda och utveckla vårt hotell och dess medarbetare till att leverera gästupplevelser av högsta kvalitet?


Fasaden på Elite park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Kock sökes till festvåningsteam

Anrika Elite Park Avenue Hotel är ett modernt fyrstjärnigt hotell för den krävande resenären. Nu söker vi en kock till vårt festvåningsteam.


Fasaden på Elite park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Hovmästare

Anrika Elite Park Avenue Hotel är ett modernt fyrstjärnigt hotell för den krävande resenären. Nu söker vi en hovmästare till vårt festvåningsteam.


Fasaden på Elite park Avenue Hotel

Elite Park Avenue Hotel, Göteborg


Förste servitör/servitris

Anrika Elite Park Avenue Hotel är ett modernt fyrstjärnigt hotell för den krävande resenären. Nu söker vi en förste servitör/servitris till vår festvåning.


Kvällsvy över centralt belägna Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg

Elite Hotel Marina Plaza, Helsingborg


Extrapersonal sökes till receptionen på Elite Hotel Marina Plaza i Helsingborg

Vi söker omgående flexibel extrapersonal till vår reception. Vi ser gärna att du har erfarenhet från branschen samt har känsla för kvalitet och personlig service.


Fasaden på Elite Hotel Mollberg i Helsingborg

Elite Hotel Mollberg, Helsingborg


Till Elite Hotel Mollberg i Helsingborg söker vi nu Hotellchef med framgångsrik F&B bakgrund

Elite Hotel Mollberg har en omfattande F&B verksamhet med lunch och à la carte restaurangen Café le fil du Rasoir, puben Bishop Arms med Helsingborgs största öl- och whiskysortiment samt vår egna italienska caférestaurang Paolo's. Som hotellchef kommer du ansvara för att lyfta och vidareutveckla både hotell- och restaurangverksamheten. Vi söker därför dig som har erfarenheter från ledande positioner inom både hotell och F&B. 


Fasaden på Elite Hotel Marina Tower med vattnet framför

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


Assisterande husfru sökes till Elite Hotel Marina Tower

Sista ansökningsdatum den 14 oktober 2016

Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Vårt housekeeping team spelar en oerhört viktig roll i detta arbete då de genom omtanke och service, påverkar gästens upplevelse av kvalitet och flärd. Som medarbetare inom housekeeping är du även med och ansvarar för hotellets gästflöde. Nu söker vi en assisterande husfru till Elite Hotel Marina Tower!


Fasaden på Elite Hotel Marina Tower med vattnet framför

Elite Hotel Marina Tower, Stockholm


extrapersonal till receptionen

Sista ansökningsdatum den 30 september 2016

Elite Hotel Marina Tower söker nu extrapersonal till hotellreceptionen.Vi söker dig med minst ett års vana och erfarenhet av arbete i hotellreception. 


Stockholm


Elite Hotels Stockholm söker erfarna och engagerade receptionister!

Sista ansökningsdatum den 30 september 2016

Elite Hotels Stockholm söker erfarna servicestjärnor till våra receptioner!

Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Som medarbetare i receptionen är du central när det kommer till gästbemötande och organisation. Du är i många avseenden ansiktet utåt och gästens kontaktpunkt under hela hens vistelse hos oss. Utöver alla möten med våra gäster har du en viktig roll i att säkerställa att deras bokningar blir som planerade och att deras vistelser blir minnesvärda.


Elite Hotel Knaust, Sundsvall


Receptionschef till Elite Hotel Knaust

Sista ansökningsdatum den 21 oktober 2016

Vi söker dig som har högsta känsla för service och kvalitet och brinner för själva värdskapet och att få gästerna att känna sig sedda. Det är du som motiverar din grupp receptionister att ge det där lilla extra som är så viktigt för att lyckas. Är det du? Läsmer om tjänsten och hur du söker här!


Elite Hotel Academia, Uppsala


I mars öppnar vi Elite Hotels i Uppsala och söker nu vår blivande Platschef

Sista ansökningsdatum den 30 oktober 2016

1 mars öppnar vi Elite Hotels i Uppsala och söker nu vår blivande Platschef! Elite Hotels i Uppsala blir ett helt nybyggt hotell med optimalt läge vid centralstationen, direkt i anslutning till det gamla posthuset. Hotellet kommer att erbjuda 200 hotellrum, konferenslokaler för upp till 200 personer, spektakulär restaurang på översta våningen med utsikt över staden och i markplan kommer The Bishops Arms erbjuda en gemytlig gastropub med uteservering. Till tjänsten som Platschef för Elite Hotel Uppsala söker vi dig som har god erfarenhet från nyetablering av hotellverksamhet och som kraftfullt kan placera Elite Hotels på en ny marknad.


Centralt och vackert beläget bredvid Svartån

Elite Stora Hotellet, Örebro


Morgonpigg servicestjärna sökes till Frukostansvarig för Elite Stora Hotellet Örebro

Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på ett hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Nu söker vi frukostansvarig till Elite Stora Hotellet Örebro. Är du en morgonpigg, erfaren servicestjärna och inspirerande ledare som tillsammans med ditt team varje morgon vill möta våra gäster och ge dem den bästa tänkbara starten på dagen?


Centralt och vackert beläget bredvid Svartån

Elite Stora Hotellet, Örebro


Hovmästare Elite Stora Hotellet Örebro

Elite Stora Hotellet i Örebro byggdes 1858 och är ett av landets mest anrika hotell som innefattar 133 vackra hotellrum, en konferens- och festvåningsverksamhet bestående av hotellets och Örebro Slotts konferens-, fest- och matsalar samt restaurangerna Slottskällaren, The Bishops Arms  och  Paolo’s. 

Nu söker vi en erfaren och energigivande hovmästare till verksamheten. 


_