Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90–100 cm   12 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta och på rummen finns: WiFi, telefon, arbetsplats, hårfön, tv, minibar, safetybox samt vår populära ”Kuddmeny”. Det finns standardrum med både utsikt mot torget och vår innergård.

 

Se fler bilder

Från  666 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-07-28)

Nästa

  1–2 personer   160 cm   12 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

I våra fina grandlitrum finner du 160 cm breda sängar med hel madrass. Sover du själv i sängen kan du njuta av gott om utrymme men sängen passar även för par. Rummen har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta. Samtliga rum har WiFi, telefon, arbetsplats, fåtölj, hårfön, tv, minibar och safetybox samt vår populära ”Kuddmeny”. 

Se fler bilder

Från  711 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-07-19)

Nästa

  2 personer   160 cm eller 2*90 cm   15 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina superiorrum är något större än våra grandlit rum och har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta. Här sover du gott i en 160 cm bred säng eller i två 90 cm breda sängar. Samtliga rum har WiFi, telefon, arbetsplats, fåtölj, hårfön, tv, minibar, safetybox samt vår populära ”Kuddmeny”. Dessa rum passar både paret och vännerna.

 

Se fler bilder

Från  700 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-05-28)

Nästa

  2–3 personer   160–180 cm / 2*100 cm   Bäddsoffa eller extrasäng   20 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

I hotellets deluxerum finns det plats för både arbete och vila. Rummen har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta och är utrustade med WiFi, telefon, arbetsplats, fåtölj, hårfön, tv, minibar, safetybox samt vår ”Kuddmeny”. För extra bekvämlighet ingår även morgonrock, tofflor, kaffe/tebricka samt mineralvatten. Deluxerummen är dessutom mer generösa i storlek och har sittmöjligheter i form av soffa eller fåtölj. Du har även tillgång till bluetooth-högtalare.

Se fler bilder

Från  981 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-08-03)

Nästa

  2–4 personer   160–200 cm   Bäddsoffa eller extrasäng   25–30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är anpassade för två vuxna och två barn. Familjerummen är möblerade med plats för en bäddsoffa eller extrasängar. Samtliga rum har WiFi telefon, arbetsplats, fåtölj, hårfön, tv, minibar, safetybox samt vår populära ”Kuddmeny”.

Alla våra familjerum varierar i storlek och interiör.

 

Se fler bilder

Från  891 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-06-22)

Nästa

  2–5 person   180–200 cm   40 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra sviter passar dig som önskar extra lyx och generöst utrymme för såväl bröllopsnatten, affärsresan eller om du reser med familjen. Sviterna har parkettgolv, är smakfullt inredda med separata sovrum, och vardagsrummen är möblerade med en soffgrupp. Vi har två sviter och de är utrustade med bubbelbadkar.

Sviterna har WiFi, telefon, arbetsplats, hårfön, tv, minibar, safetybox samt vår ”Kuddmeny”. Sviterna erbjuder dessutom övrig utrustning som gör att du som gäst kan luta dig tillbaka och koppla av. Det finns stereo, strykbräda, strykjärn, morgonrockar och tofflor. Kaffe och te samt mineralvatten finns också.

 

Se fler bilder

Från  1431 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-08-06)

Nästa

  2–5 person   200 cm   60 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår största svit, Hahrska sviten, som är namngiven efter hotellets arkitekt Erik Hahr, är nyrenoverad och inredd i eleganta och sobra färger. Sviten har en öppen planlösning med kombinerat sovrum och vardagsrum. Den är inredd med en stor bekväm soffgrupp och ett matsalsbord som kan användas till mindre möten. Sviten är belägen på femte våningen med vidsträckt utsikt mot Stora Torget.

Hahrska sviten har parkettgolv och sovrummet är inrett med en extra bred dubbelsäng (icke delbar). Badrummet är utrustat med både badkar och dusch och för lite extra lyx kan man titta på tv medan man tar sig ett bad. Dessutom finns övrig utrustning som gör att du som gäst kan luta dig tillbaka och koppla av: WiFi, telefon, hårfön, tv, minibar, safetybox, vändbar tv i sovrummet/vardagsrummet, strykbräda, strykjärn, morgonrockar och tofflor. Kaffe och te samt mineralvatten och frukt ingår även det.

Hahrska sviten passar er som önskar ytterligare lyx och ännu större utrymme - vare sig ni reser i affärer, firar bröllopsnatten eller vill ha kvalitetstid med familjen.

Se fler bilder

Från  1701 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-07-21)

NästaVälkommen till Elite Stadshotellet i Västerås

Mitt i centrala Västerås ligger Elite Stadshotellet. Här har du nära till det mesta: varuhus, gallerior, spännande små butiker, friluftsaktiviteter, lokaltransporter och tågstationen. Elite Stadshotellet i Västerås är ett högklassigt hotell med gamla anor i modern tappning i en av Sveriges vackraste byggnader i jugendstil.

Elite Stadshotellet har sedan invigningen 1907 varit en central mötesplats i Västerås. Vi har tagit vara på den klassiskt tilltalande miljön och anpassat den till våra gästers behov och önskemål om högsta komfort på våra hotellrum.

Som vår gäst på Elite Stadshotellet i Västerås blir du alltid omhändertagen på bästa sätt av vår kunniga och vänliga personal.
Varmt välkommen till Stadshotellet i Västerås med tradition, kvalitet och flärd.

Elite Stadshotellet Västerås firar 110-årsjubileum 2017.
Den 16 oktober 1907 invigdes hotellet och nu 110 år senare firar vi det med att renovera delar av hotellet. Lobbyn, frukostmatsalen och konferensvåningen kommer under sommaren att få ett ansiktslyft! Det kommer under perioder att innebära ett visst oljud som vi hoppas att ni har överseende med.


  137 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  8 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  8 km till flygplatsen
  500 m till tågstationen
  0 m till buss


Om Elite Stadshotellet

1898 uppkom planerna på ett stadshus i Västerås där bl a hotell, restaurang, frisersalong, spritbolag och festvåning skulle finnas. Efter många stridigheter och efter fem års beslutsvånda invigdes det nya stadshuset 1907. Arkitekt Erik Hahr hade då skapat en jugendbyggnad som än i dag räknas till en av Sveriges vackraste byggnader.På hotellets bakgård uppfördes dessutom ett stall och ett punchbränneri, även det ritat av Hahr. Strax efter invigningen bytte man namn till Stadshotellet.

Hotellet innehöll 40 rum, stora matsalar, festvåning, musikkafé och ett systembolag. Som första byggnad i Västerås införde man även vattentoaletter, vilket på den tiden var oerhört lyxigt och ett tecken på modernt framåtskridande.


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Elite Stadshotellet har kostnadsfritt trådlöst internet på hela hotellet. Välj “EliteWifi” och öppna din webbläsare. Fyll i din e-postadress för att få access.

I anslutning till vår lobby finns en gästdator med skrivare. Mot avgift hjälper vi dig att skicka fax eller kopiera.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Parkering finns på våra två innergårdar för 90 kr/dygn. Boka gärna din parkeringsplats i förväg. Bokning sker via receptionen på telefon 021-10 28 00.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Det finns dels en roomservice-meny som är tillgänglig för frukost och dels en som är tillgänglig kvällstid. Frukostmenyn fyller du som gäst i, i lugn och ro, och lämnar den sedan i receptionen. Kvällsmenyn följer öppettiderna för vår gastropub The Bishops Arms.


Något extra på rummet?

Unna dig själv, en vän eller en släkting ett extra varmt välkomnande på hotellrummet. Vi erbjuder olika former av ”vippningar” såsom blommor, champagne, exotisk frukt och choklad. Eller varför inte vår populära Fredagsmys-låda för familjer, finns i två olika storlekar. Vänligen kontakta receptionen för mer information


In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.14.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut. 

*Gäller ej söndagar med Snooze då generösare utcheckningstider gäller. Snooze gäller dock inte under sommarperioden 19 juni-19 augusti 2017.  


Kuddmeny

Sov gott på din favoritkudde – hos oss kan du välja kudde från vår populära kuddmeny!

Tjock, tunn, fluffig eller platt? Vilken kudde får dig att somna skönt och vakna riktigt utvilad? 
Elite Stadshotellet erbjuder alla gäster att välja kudde inför en god natts sömn. Från kuddmenyn väljer du själv vilken kudde som passar just dig bäst. Tycker du att kudden är så bra att du inte kan slita dig ifrån den så kan du självklart köpa med dig en hem. Prata med personalen i receptionen så hjälper de dig. Detta är ett samarbete med Kungsängen.

Välj mellan bl.a mjuk kudde med gåsdun, lyxig dunkudde med mycket fluff, “sömnig” kudde med anddun, exklusiv mjuk dunkudde, härligt sval syntetkudde med spänst, ergonomisk kudde med stöd åt nacke och skuldra, m.fl.


Relax & Gym

Vi erbjuder våra gäster ett mycket fräscht gym som är beläget på 5:e våningen. Så varför inte passa på att besöka det under din vistelse hos oss? Det är fritt för alla boende på hotellet. 

Kombinera gärna ert gymbesök med en härlig löprunda längs ån,  en fin promenad genom Västerås city eller en cykeltur till närbeläget friluftsområde Be gärna om löpkartor i receptionen eller se våra joggingrundor här under fliken "tjänster". Vi har cyklar till utlåning. 

I relaxavdelningen finner ni gemensam bastu, dusch och relaxrum. Du som hotellgäst har tillgång till detta utan extra kostnad.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Stadshotellet vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,7 till 10 kilometer. 

Rutt A - Årundan (2,7 km)
Rutt B - Lögarängen (6,6 km)
Rutt C - Rocklunda (10 km)


Cykelutlåning

Hotellet har cyklar och cykelhjälmar för utlåning. Att cykla är ett snabbt och smidigt sätt att ta sig runt i Västerås som är en fantastisk cykelstad.  Välkommen att kontakta receptionen om du är intresserad av att låna en.

 


 


Dörrskylt med texten "hund på rummet"

Hund-VIP

Vi vet att hundar är en del av familjen och till oss är även de varmt välkomna. Vid incheckning får din hund matskål, vattenskål och naturligtvis en välkomstpresent.  Ett tillägg på 300 kr/vistelse tillkommer. För att boka ett ”hundrum” ring receptionen på tel: 021-10 28 00 eller mejla till info.vasteras@elite.se


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Kemtvätt lämnad i receptionen före kl. 09.00 kan hämtas samma dag. Måndag-fredag.


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Elite Stadshotellet Västerås är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på http://www.green-key.org/


The Bishops Arms Västerås


Den allra första The Bishops Arms-puben öppnade på Elite Stadshotellet i Västerås 1993. Namnet "The Bishops Arms" valdes tack vare närheten till stadens domkyrka och Biskopsgatan. Sedan dess har den mysiga gastropuben blivit mycket populär både bland Västeråsbor och hotellgäster.

Öppettider

Måndag: 17.00–23.00
Tisdag: 16.00–24.00 
Onsdag: 16.00–24.00
Torsdag: 16.00–24.00
Fredag: 15.00–01.00
Lördag: 12.00–01.00
Söndag: 17.00–22.00Låt oss på Elite Stadshotellet Västerås ta hand om er på er bröllopsdag. Vi erbjuder olika lokaler för upp till 250 gäster, menyer från ett förstklassigt kök och har erfaren personal. Dessutom har vi våra fina rum och sviter som passar utmärkt för både bröllopsparet och tillresta gäster.  luta er tillbaka och njut tillsammans med era gäster på en av livets viktigaste dagar.
Besök Kokpunktens relaxavdelningen och upplev lugnet i en annars fartylld anläggning. Bo bekvämt på Elite Stadshotellet med närhet till stadens puls, restauranger och shopping.

På Kokpunkten slappnar du av i en varm källa med spektakulär utsikt över Mälaren, eller värmer dig i någon av våra tre bastukoncept. Här finns två jetstreams, stor pool, en sinnlig aromapool m.m.


Från 1600 SEK /2 personer/natt

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet och The Bishops Arms erbjuder ett stort antal olika dryckesprovningar inom områdena whisky och öl.

Ölprovningar från 325 SEK/person
Whiskyprovningar från 395 SEK/person


Från 325 SEK /Person

Boka
Ändra hotell


Easy Meetings gör det enkelt att boka mindre möten för upp till 10 personer med kort varsel.  Hos oss på  Elite Stadshotellet finns två lokaler som lämpar sig väl till det mindre möten. Den ena i klassisk bibliotekskänsla och den andra i moderna ljusa färger. Rummen är utrustade med den senaste tekniken och trådlöst Internet.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi på Elite Stadshotellet samarbetar med. Pris från1640:-/2 personer i dubblerum. Våra golfgäster har också förmånligare priser i vår gastropub. 

 


Från 820 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bada på actionbadet Kokpunkten i Västerås. Elite Stadshotellet erbjuder badpaket för hela familjen till förmånliga priser.


Från 595 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Njut av sommaren på anrika Elite Stadshotellet Västerås. Här erbjuds den engelska gastropuben The Bishops Arms med trevlig uteservering. För dig som gärna upplever någon aktivitet under din hotellvistelse finns tex närbelägna golfbanor och häftiga badanläggningen Kokpunkten.

Under sommaren kan barnen leka i vårt lekrum samt får de present vid incheckning.


Från 742 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka ett Dreampaket på Elite Stadshotellet Västerås. Hotellets centrala läge gör att du har bra och trevlig shopping runt hörnet, restauranger med variation samt närhet till kulturarrangemang mm. På hotellet finns gastropuben The Bishop's Arms och för extra god sömn finns vår kuddmeny.


Från 593 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira din ledighet med ett besök på Elite Stadshotellet Västerås. Hotellets centrala läge gör att du har bra och trevlig shopping runt hörnet, restauranger med variation och mysiga caféer samt närhet till kulturarrangemang mm. För alla badsugna kan vi rekommendera Västerås nya actionbad Kokpunkten.


Från 672 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka ett lovepaket och bjud med en kär vän till Elite Stadshotellet Västerås. Hos oss kan ni njuta av vackra hotellrum, god mat och dryck samt välja kudde från vår unika kuddmeny. Dessutom finns stadens restauranger, mysiga caféer och shopping alldeles runt hörnet. Vill du komplettera din vistelse med en konsert eller föreställning finns  Konserhuset inom bekvämt promenadavstånd i vackra Vasaparken. Välkommen!

 


Från 1390 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Mikael Åhlman

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 25 maj 2017

Positivt: Perfekt personal


Silhouette of a person

Zami Sarker

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 22 maj 2017

Positivt: Funktionellt med uttag vid säng och skrivbord, plus rakkit, tofflor etc vid receptionen. Bra säng och kuddar

Att förbättra: Gymmet var begränsat i storlek. Exempelvis en crosstrainer och löpband som var upptagna. Kaffet på morgonen var enbart bryggkaffe och jag brukar starta dagen med en latte. Mitt rum var på bottenplan där fotgängare kunde se in i rummet


Hotellet svarade den 23 maj 2017

Bäste Zami, tack för att du delar med dig av din vistelse. Jag blir glad att du uppskattar rummet med dess funktionella utbud. Vi är medvetna om att gymmet kan upplevas väldigt litet när de är flera där samtidigt. I dagsläget har vi tyvärr bara bryggkaffe att erbjuda men efter renoveringen vi kommer göra under juni/ juli så hoppas vi kunna erbjuda ett större kaffeutbud. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Jessica Juhlin, Driftschef


Silhouette of a person

Helene Borg

Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 17 maj 2017

Positivt: Närhet till centrum

Att förbättra: Renovera, bokade en svit utan någon som helst mysfaktor, kändes gammalt och omodernt. Rummet luktade gammalt damm och rök, blev snorig och nästäppt Mycket missnöjd med rummet och priset, en av de sämsta sviterna jag bott i Kommer förmodligen inte att boka igen, fick köpa allergimedicin och nässpray.

Övrigt: Frukosten kändes ofräsch, gammal salami( var härsken) keson var sur och hade troligtvis passerat bäst före datum för flera dagar sedan. Sladdriga tomater och ett generellt intryck av att det inte var färskt. Stort behov av renovering på hela hotellet. En bedagad skönhet som tyvärr har sett sina bästa dagar för många många år sedan. Mycket sköna sängar som var behållningen av vår vistelse.


Hotellet svarade den 18 maj 2017

Bästa Helene känner verkligen att vi inte kunna uppfylla dina förväntningar och misslyckats med att få dig som gäst att må gott och trivas vilket är vårt mål med alla våra gäster. Vi är medvetna om att vissa rum behöver göra vissa renoveingar så som golv och tapeter. Vi jobbar ständigt med att förbättra och renovera vår produkt. Jag ska dela med mig dina synpunkter till mina kollegor på frukosten. För oss är det viktigt att vår frukost ska vara tilltalande och frech därför tar jag väldigt allvarligt på det du skriver och kommer givetvis att följa upp detta. Jag hoppas att du är villig att ge oss förtroendet igen och då tycker jag att du ska önska ett rum med mer modern stil som är nyrenoverat. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsnignar Jessica Juhlin, Driftschef


Silhouette of a person

Helene Borg

Omdömet skrevs den 17 maj 2017

Positivt: Närhet till centrum

Att förbättra: Renovera, bokade en svit utan någon som helst mysfaktor, kändes gammalt och omodernt. Rummet luktade gammalt damm och rök, blev snorig och nästäppt Mycket missnöjd med rummet och priset, en av de sämsta sviterna jag bott i Kommer förmodligen inte att boka igen, fick köpa allergimedicin och nässpray.

Övrigt: Frukosten kändes ofräsch, gammal salami( var härsken) keson var sur och hade troligtvis passerat bäst före datum för flera dagar sedan. Sladdriga tomater och ett generellt intryck av att det inte var färskt. Stort behov av renovering på hela hotellet. En bedagad skönhet som tyvärr har sett sina bästa dagar för många många år sedan. Mycket sköna sängar som var behållningen av vår vistelse.


Silhouette of a person

Vera Dettmann

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 16 maj 2017

Positivt: Läget! Att det är nära till allt. Det vackra, gammeldags charmen. Det har blivit mitt "hem" i Västerås, efter att föräldrarhemmet upplösts.

Att förbättra: Frukostbuffén var mer imponerande förr ...


Hotellet svarade den 16 maj 2017

Bästa Vera, tack för din fina feedback. Dina ord glädjer mig. Vi jobbar ständigt med att förbättra frukostbuffen så jag beklagar att du upplevde den som bättre förr. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Jessica Juhlin, Driftschef


Silhouette of a person

Rolf Grönmark

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 maj 2017

Positivt: Rummets standard var mycket bra och fantastiska sängar. Sedan gick det att göra rummet otroligt mörkt.

Att förbättra: Byta handfat samt sätta upp en hylla för nessesär. Hyllan som fanns var under handfatet. Opraktiskt ! Sedan läckte det ut vatten på golvet från duschen, såsom det brukar göra på hotell.

Övrigt: Se kommentaren om badrummet/handfatet. Snyggt och modernt för ögat men opraktiskt att förvara saker.


Hotellet svarade den 16 maj 2017

Bäste Rolf, tack för din fina feedback. Det gläjer mig att du uppskattar rummet och sängarna. Jag tar till mig om vad du skriver om handfatslösning och se vad vi kan göra åt detta. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Jessica Juhlin, Driftschef


Silhouette of a person

Henrik Wiklund

Omdömet skrevs den 15 maj 2017

Positivt: Kuddmeny. Äntligen en bra kudde på hotell!

Att förbättra: Att finna en halvdrucken cola där det borde funnits en ramlösa samt skräp under sängen är så klart minus på helhetsintrycket när man beställt Love paketet och ger frågor om hur städningen genomförts när ngt så uppenbart missas.


Hotellet svarade den 16 maj 2017

Bäste Henrik, tack för att du delar med dig av din vistelse. Jag blir glad att du uppskattar kuddmenyn. Beklagar att vi från städteamet missat att iordningställa rummet korrekt till er. Jag ska ta upp det med mina kollegor. Hoppas ni är villiga att ge oss förtroendet igen! Varmt välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar Jessica Juhlin, Driftschef


Silhouette of a person

Jan Nordlöv

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 15 maj 2017

Att förbättra: Vara rädd om personalen som förstår att det är dom som gör hotellet.


Hotellet svarade den 15 maj 2017

Bäste Jan, tack för din fina feedback. Det är en ära för oss att ha dig som gäst! Dina fina ord glädjer oss. Varmt välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Jessica Juhlin, Driftschef


Silhouette of a person

Kevin Michael Edwards

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 9 maj 2017

Positivt: Rent, hyggelige mennesker og god service.

Att förbättra: Kanskje pusse opp badene, skaffet aircondition på rommene og større treningsrom ;-)


Hotellet svarade den 10 maj 2017

Tack för din fina feedback. Jag blir glad att du uppskattar servicen. Vi kan idag erbjuda AC på hälften av hotellrummen. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Jessica Juhlin, Operations manager


Silhouette of a person

Arja Kants

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 9 maj 2017

Positivt: Läget, byggnaden och personalen

Att förbättra: Tycker inte riktigt att hotellrummet var ett superior rum


Hotellet svarade den 10 maj 2017

Bäste Arja, tack för din fina feedback. Det glädjer mig att du uppskattar hotellet och personalen. Vi kan erbjuda flera olika rumstyper och det rummet du bokat är vårat enklaste dubbelrum. Önskar man lite extra så ska man boka ett delux rum. Denna rumstyp är större och det ingår morgonrockar, tofflor, vatten, kaffe mm. Välkommen tillbaka! Med vänliga hälsningar Jessica Juhlin, Driftschef


Kontakta oss

Stora Torget
Box 19
721 03 Västerås

Tel: 021-10 28 00
Fax: 021-10 28 10
info.vasteras@elite.se

Bokning
reservation.vasteras@elite.se
021-10 28 20

Hotelldirektör
Cem Gürler
cem.gurler@elite.se
0734-03 71 74

Försäljningschef

Nadja Schmidt
nadja.schmidt@elite.se
0702-09 00 73
Driftchef
Jessica Juhlin
jessica.juhlin@elite.se
021-10 28 07


 


Hitta hit

GPS Koordinater
 59.61144 16.542381

När ni kommer från E18 svänger ni av vid Rocklundamotet och kör mot Centrum. Följ Vasagatan in till centrum, sväng till höger in på Biskopsgatan och därefter omedelbart första till vänster, Östra Kyrkogatan. Entrén till hotellet ligger mitt emot torget.

Parkering Parkering finns på våra två innegårdar för 90 kr/dygn. Parkeringsplats bokar ni via receptionen på telefon 021-10 28 00.
Kommer ni med tåg eller buss?
Kommer ni med tåg eller buss till Västerås centralstation går ni från huvudentrén och korsar övergångsstället mot Vasa Parken. Följ sedan gångvägen genom parken tills ni kommer till Svartån. Fortsätt norrut utmed Svartån och vidare på Köpmangatan. Efter ca:100 meter kommer ni till Stora Torget och Stadshotellet på höger sida.
_