Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Vacker golfbana
Golf

Golfpaket

Västerås & Västmanland – ett paradis för golfälskare! Här finns 261 greener inom 45 minuter. Elite Stadshotellet Västerås samarbetar med några av de finaste och bästa golfbanorna i Västeråstrakten och erbjuder ett förmånligt paketerbjudande. I vårt golfpaket ingår förstklassigt boende, stor härlig frukostbuffé, greenfee till vald bana samt frukt och mineralvatten.

Om erbjudandet

Boka gärna vårt Citygolf-paket tillsammans med centralt belägna och anrika Västerås GK som är en vacker skogs och parkbana med en populär lunchrestaurang och som endast ligger ett stenkast från hotellet, fem minuter med bil. Sov gott i våra fina rum och vakna utvilad till en generös frukostbuffé. 

Önskar du spela på fler banor under er vistelse eller väljer någon av de övriga natursköna golfbanorna  samarbetar vi även med Orresta GK, Frösåker Golf & Country Club, Ängsö GK samt Fullerö GK.

Om ni vill avsluta dagen på bästa sätt med en aftergolf i hotellets mysiga pub The Bishops Arms så erbjuder vi för er som bokat vårt golfpaket en god middag till rabatterat pris, se nedan för villkor. 

Ingår i paketet

  • Greenfee
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & wifi
Från 2100 SEK/natt

Skicka en förfrågan till Elite Stadshotellet, Västerås

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

Rumstyp
In- och utcheckning :