Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Festlokal i Västerås - Fest & event på Elite Stadshotellet i Västerås

Bord med vita dukar i festsal

Pampiga fester och härliga middagar

Låt Elite Stadshotellet i Västerås planera, förbereda och husera jubileumsfesten, ett födelsedagsfirande eller kanske en stundande studentbal. Hotellet erbjuder dig en helhetslösning och skräddarsyr eventet helt utifrån dina visioner.

Fina lokaler i hjärtat av Västerås

Trappa som delar sig med svart räcke

Festlokaler på Elite Stadshotellet

Högklassiga Elite Stadshotellet är en av Sveriges vackraste byggnader i tidstypisk jugendstil beläget i hjärtat av Västerås. Insidan är moderniserad och utrustad med all nödvändig teknik men fortfarande starkt präglad av sina gamla anor som syns tydligt i de bevarade detaljerna. Hotellet ligger mitt i Västerås med bekvämt avstånd från både tågstation och lokaltransporter, perfekt om ni väntar lite mer långväga gäster!

Hotellet har en lokal för varje tillfälle. Vi erbjuder fyra salar med olika storlek, atmosfär och design. Flera av salarna har direkt tillgång till eleganta mingelytor samt en härlig terrass då vädret tillåter som förhöjer festen under sommarmånaderna. 

Vi erbjuder även tillval som PA-system och ljusramper, LED-belysning, mobil scen, bord och stolar för olika möbleringar samt färdiga festvåningsmenyer.

Kontakta oss

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

Skräddarsydda lösningar

Tallrikar med mat

Allt för ert event

Vår duktiga personal skräddarsyr alla evenemang med er och har möjlighet att hjälpa till med det mesta. Samarbetet formas utifrån ett planeringsmöte i god tid innan tillställningen då varje detalj gås igenom. Vi erbjuder en helhetslösning med bemannad bar, dukning/möblering, servering och städning. Vi är stolta över att kunna erbjuda fullservice på plats, det snabbar på processen och vi kan försäkra oss om att kvalitén alltid är på topp!

Våra festlokaler i Västerås