Glömt lösenord?

Digitala möten

Nya sätt att mötas

Kanske har vikten av att mötas aldrig varit större än nu. Ibland behöver vi mötas live och ibland fungerar ett digitalt möte utmärkt. Det vi ställs inför just nu manar till både lugn, kreativitet och att vi hittar energi att se framåt. Vi vet att energi frigörs när vi ses och därför vill vi ge er möjlighet, att i tider som vi nu upplever, träffas digitalt. På några av våra hotell erbjuder vi komplett utrustade studios som passar utmärk för livesända videokonferenser, föreläsningar, seminarier och mycket mer. På övriga hotell i kedjan finns möjligheter till digitala lösningar tillsammans med våra kompetenta samarbetspartners. Hör av er till oss så berätta er vi mer om hur vi kan hjälpa er att mötas digitalt.

Lokaler för ert digitala möte

Streamcenter i Uppsala

Streamcenter i Uppsala

Elite Hotel Academia

Genomför kvalitativa videokonferenser, seminarium, webbinars och föreläsningar på professionell nivå med full teknisk support från Scenteknik.

Digitala möten i Luleå

Digitala möten i Luleå

Elite Stadshotellet

Ta ert digitala möte till nästa nivå! För att det digitala mötet ska bli både säkert och av högsta kvalité går Elite Stadshotellet Luleå samman med det lokala företaget Compodium.

Tv-studio i Stockholm

Tv-studio i Stockholm

Elite Hotel Marina Tower

Vi erbjuder en komplett utrustad tv-studio i samarbete med Videoforce, perfekt för högkvalitativa livesändningar som seminarium, föreläsningar eller konferenser på distans. 

Konferenslokaler för alla tillfällen

Trygga möten

Trygga möten

Hos Elite Hotels kan ni mötas i en trygg miljö där ni alltid är vår högsta prioritet. Vi följer noga de direktiv och rekommendationer som de svenska myndigheterna utfärdar och har strikta rutiner för att skapa en trygg miljö för våra medarbetare och gäster.

Våra konferenslokaler

Våra konferenslokaler

Vi erbjuder moderna konferenslokaler över hela Sverige. Välkommen att boka ert nästa möte, kongress, mässa eller föreläsning hos oss i unika lokaler med den senaste tekniken. Här hittar du alla våra konferenshotell.