Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
En laptop och penna på ett konferensbord

Digitala möten och videokonferens

Nu ger vi dig möjlighet att ta ert digitala möte till nästa nivå. För att det digitala mötet ska bli både säkert och av högsta kvalité går Elite Stadshotellet Luleå samman med det lokala företaget Compodium.

OM ERBJUDANDET

Vi vet att energi frigörs när vi ses och därför vill vi ge er möjlighet, att i tider som vi nu upplever, träffas via videokonferens. För att människor ska kunna fortsätta att mötas, informera, kreera och skapa nya möjligheter har en konferenslokal i hotellet byggts om för att ge plats åt ett streamcenter med det allra senaste inom teknik.

Här kommer kunder ha möjlighet att genomföra kvalitativa videokonferenser och seminarium, webbinar och föreläsningar på professionell nivå med full teknisk support. Ledning- och informationsmöten, rapporter, livesända produktpresentationer och presskonferenser är bara några av de ärenden som vi redan fått stor efterfrågan på. Valet finns att gå live direkt eller spela in på plats för att sända vid ett senare tillfälle. På hotellet finns alla tänkbara bekvämligheter och faciliteter att tillgå.

I paketet ingår

  • Konferenslokal
  • Wifi och konferensteknik
Från 11500 SEK/konferens

Skicka en förfrågan till Elite Stadshotellet, Luleå

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

In- och utcheckning :