Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna skriver på ett papper sittandes vid ett konferensbord

Hybridmöten - nya sätt att mötas

Nu ger vi dig möjlighet att ta ert digitala möte till nästa nivå. I Malmö erbjuder vi digitala möten både på Elite Plaza Hotel och Elite Hotel Esplanade. Till konferenslokalerna kan ni i förväg beställa vårt grundpaket med kamera, ljudsystem, TV-skärm och uppgraderat WiFi för att skapa ett lyckats hybridmöte eller sändning.

OM ERBJUDANDET

Vi vet att energi frigörs när vi ses och därför vill vi ge er möjlighet, att i tider som vi nu upplever, träffas via videokonferens. För att människor ska kunna fortsätta att mötas, informera, kreera och skapa nya möjligheter har en konferenslokal i hotellet utrustats med den senaste tekniken med kamera, ljudsystem och TV-skärm.

Vackra Elite Plaza Hotel har skapat förutsättningarna för ett lyckat möte, på plats, hybrid eller helt digitalt. På Elite Plaza Hotel kan du som många andra också välja att använda en av konferenslokalerna som en studio där du spelar in ett möte eller presentation för att sända vid senare tillfälle eller gå live direkt och koppla dig samman med världen.

På eleganta Elite Hotel Esplanade erbjuder vi fyra bekväma konferenslokaler, alla med dagsljus och avskildhet från det pulserande Malmö. konferenslokalerna kan ni använda som en studio där du spelar in ett möte eller presentation för att sända vid senare tillfälle eller gå live direkt och koppla dig samman med världen. Önskar ni lunch och middag serveras detta oftast i en av Malmös populäraste restauranger, Quan, som ligger på hotellet. 

Tillsammans med en av Sveriges ledande teknikleverantörer, Fremlab, kan vi också erbjuda full support, mer teknik och tekniker på plats under hela ert möte.

I paketet ingår

  • Digital studio
  • Grundpaket
  • Professionell personal
Från 5000 SEK/tillfälle

Skicka en förfrågan till Elite Hotels Malmö

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

Välj hotel
Datum/tidsintervall :