Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Studiomiljö med lila belysning och filmkamera
Konferens

Upplev digitala möten i Västerås

I en värld där digitala möten är mer aktuella än någonsin erbjuder vi den bästa tekniken samt möjlighet till live-streaming i en trygg miljö.

OM ERBJUDANDET

På Elite Stadshotellet Västerås erbjuder vi i samarbete med MusikEvent en fullt utrustad studio i en av våra befintliga konferenslokaler, Djäknesalen. Tillsammans tar vi fram lösningar som passar era behov och önskemål för digitala och flexibla möten av högsta kvalitet. Kapaciteten i lokalen är under normala tider 110 personer i skolsittning (upp till 50 personer Covidanpassat).

I en värld där digitala möten är mer aktuella än någonsin vill vi erbjuda er den bästa tekniken samt möjlighet till live-streaming direkt från vårt hotell i en trygg miljö. Vår studio passar utmärkt för högkvalitativa livesändningar, seminarier, föreläsningar, webbinarier, hybridmöten eller konferenser på distans – möjligheterna är oändliga. För att erbjuda en smidig inspelningsdag kan ni även beställa fika, lunch eller annan mat och dryck enligt önskemål.

Vår engagerade och erfarna personal hjälper dig genom mötets olika delar som  teknik, den digitala studion, mötesrummet, mat och dryck, övernattning, aktiviteter, planering och projektledning.

Vi följer givetvis noga de direktiv och rekommendationer som de svenska myndigheterna utfärdar. Renlighet och hygien är av högsta prioritet och utöver detta har vi vidtagit en rad åtgärder för att skapa en trygg miljö för våra konferensgäster och vår personal. Att du ska känna dig trygg är vårt huvudfokus.

Ingår i paketet

  • Konferenslokal
  • Wifi & konferensteknik
Från 14800 SEK/Halvdag

Skicka en förfrågan till Elite Stadshotellet, Västerås

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.