Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Köksmästare till Elite Stora Hotellet i Jönköping

Om tjänsten


Nu tar vi nästa steg och söker dig som vill vara med och skapa minnesvärda upplevelser med oss. Vi söker dig som vill utveckla och utvecklas i en dynamisk miljö där ingen dag är den andra lik. 

Om Tjänsten

Som Köksmästare på Elite Stora Hotellet i Jönköping har du det övergripande ansvaret för köket och alla dess delar. Du har totalansvar över din personal, kökets drift, menyplanering, inventering, inköp, matkvalitet, avdelningens ekonomiska resultat och egenkontroll. Du rapporterar till vår Food & Beverage Manager.

Du är en utpräglad matkreatör och i ditt tydliga ledarskap visar du passion, inspiration och omtanke för gästen, dina medarbetare och planeten. Att hålla en hög standard för att leverera matupplevelser i världsklass och vana att jobba med hållbarhetsfrågor är naturligt för dig. Du har vinnarinstinkt, är lösningsorienterad och nyfiken, bra på att kommunicera och med ett högt kommersiellt fokus.

Du är en ansvarstagande, noggrann, engagerad, glad och positiv person. Hos oss är tempot högt så vi ser gärna att du är van att arbeta i högt tempo utan att för den skull minska på kvalitet eller ditt goda humör.

Vidare bör du ha god förmåga att kunna prioritera även under stressiga arbetsförhållanden. Du har förmågan att motivera, inspirera och lätt för att samarbeta då du är en coachande ledare som får alla att dra åt samma håll. Du arbetar resultatorienterad med ett sinne för utveckling. Är driven, självgående och är van att fatta egna beslut, det gör du med en positiv attityd där service och kvalitet är en självklarhet för dig.

Du har flera års erfarenhet av yrket samt intresse för hotell & restaurangbranschen och känner dig redo att ge våra gäster "det lilla extra". Du talar och skriver god svenska och engelska och självklart är du utbildad kock.

På Elite Stora Hotellet i Jönköping har vi i över 160 år serverat otaliga mängder gäster i olika lokaler och format.

Eftersom vi arbetar för en jämn könsfördelning ser vi gärna kvinnliga sökande till den här tjänsten, utan att det behöver vara utslagsgivande. 

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande
  • Omfattning: Heltid
  • Start: Enligt överenskommelse
  • Lön: Enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: kristoffer.johansson@elite.se eller gustav.kalogirou@elite.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

Om Elite Stora Hotellet, Jönköping


I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet har precis genomgått en omfattande tillbyggnation och renovering och kommer därmed ha totalt 167 rum.

Om att arbeta i köket på Elite Hotels


Mat och dryck är ett fascinerande område som kontinuerligt utvecklas och det är viktigt för oss att du delar denna fascination och har ett naturligt intresse för att ta del av utvecklingen och översätter den i våra menyer och erbjudande till våra gäster. Som arbetsgivare ger vi dig kontinuerligt möjligheten till vidareutbildning inom kökets alla olika delar och inriktningar.

Vi äter som bekant med både gom och öga, varför det är viktigt för oss att du även har en känsla för färg, form och presentation. Vad vi äter och dricker påverkar som bekant även vår prestation. Som kock eller kallskänka hos oss, har du därför en stor påverkan på vilken energi våra konferensgäster upplever, hur deras kväll i à la carte restaurangen blir eller vilken start på dagen de får från vår fantastiska frukost.

Passar dig som


  1. Har en genuin passion för mat och dryck
  2. Är uthållig och stresstålig
  3. Är organiserad och har god samarbetsförmåga

Fakta om tjänsten

Stad
Jönköping
Rekryterande chef
Gustav Kalogirou
_