Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Housekeeping/rumsstäd extra vid behov & sommarjobb

Om tjänsten


 Som hotellstädare är dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för städning på hotellrum och de lokala ytorna på hotellet så som bland annat lobby, restauranger, gästtoaletter och konferensrum.

Du upprätthåller renligheten på hotellet samt ser till att hotellens städ- och miljökoncept efterföljs.

Tjänsten kan komma att dels innefatta lokalstäd dels hotellrumsstäd. Arbetstid kan komma att gälla från kl.06.00 och arbete vardag så som helg.

Vi söker dig som vågar synas, vågar fråga och tar egna initiativ. Du är professionell och personlig i ditt bemötande av såväl gäster som kollegor. Självklart är du stresstålig, lyhörd, sprider positiv energi och har en bra organisationsförmåga. Du har tidigare erfarenhet av hotellarbete inom städning och pratar och förstår svenska.  

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Varierande
  • Omfattning: Extra vid behov
  • Start: Omgående
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: Christel Frisk
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

 

Om Elite Grand Hotel, Norrköping


Elite Grand Hotel ligger centralt beläget vid Motala ström på Tyska Torget i Norrköping. Byggnaden har en lång anrik historia och invigdes första gången 1906. Hotellet stoltserar med vacker festsal, fantastiskt läge vid vattnet och gastropub med stor uteservering. Varmt välkommen att bo hos oss!

Att arbeta med Housekeeping på Elite Hotels


Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Passar dig som


  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Stad
Norrköping
Rekryterande chef
Christel Frisk
_