Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Housekeeping/Rumsstäd

Exteriört_Söder (1)[5].jpg

Om Tjänsten

The Wood Hotel söker fler team player inom housekeeping, dina huvudsakliga arbetsuppgifter att ansvara för städning på hotellrum och de lokala ytorna på hotellet så som restaurang, gästtoaletter och konferensrum. Du upprätthåller renligheten på hotellet samt ser till att hotellens städ och miljökoncept efterföljs.

Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Vi söker dig som vågar synas, vågar fråga och vågar tar egna initiativ. Du är professionell och serviceinriktad i ditt bemötande så väl mot gäster som kollegor. Självklart är du stresståligt, lyhörd, sprider positiv energi och har en bra organisationsförmåga. Tidigare erfarenhet av hotellarbete inom rumsstäd är meriterade och du pratar och förstår svenska. 

Som team player på The Wood Hotel blir du en del av en inspirerande och dynamisk miljö där kvalitet och hållbarhet stå i fokus. Våra ledord är passion, inspiration och omtanke. Viktigt för oss är att både du och gästerna trivs och har roligt.



Praktikaliteter:

  • Arbetstider: Dagtid, helger förekommer 
  • Omfattning: Enligt överenskommelse 
  • Start: Snarast möjligt  
  • Lön: Enligt kollektivavtal
  • För frågor om tjänsten kontakta: wimon@woodhotel.se
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser framemot att höra från dig!

  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Stad Skellefteå
Hotell
The Wood Hotel Skellefteå
Publiceringsdatum 8 februari
Rekryterande chef Wimon Phoothong (wimon@woodhotel.se)
Sök nu

Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Fasaden på The Wood Hotel by Elite

Om The Wood Hotel Skellefteå

Upptäck norra Sverige i gränslandet mellan natur och innovation på The Wood Hotel by Elite. Byggt i trä från de lokala skogarna och designat för dig och vår natur. Här erbjuds en unik hotellupplevelse i en av världens högsta träbyggnader. Hotellet erbjuder 205 moderna hotellrum, en stor kongresslokal för upp till 1500 personer, flera konferens- och mötesrum, tre restauranger samt skybar med takterrass. Vårt hotell i Skellefteå har även en fullfjädrad spaanläggning med spektakulär panoramavy.