Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Housekeeping Manager/Husfru

Om tjänsten


Elite Stadshotellet är Växjös största hotell med 163 hotellrum, restaurang, pub, nattklubb och konferens- och festvåning. 

Nu söker vi en husfru som ska ansvara för den dagliga driften av husfruavdelningen vilket innefattar lokalvård av alla rum och ytor inom hotellet. Vi sätter gästernas upplevelser i centrum och vi arbetar för att deras vistelser hos oss ska leda till positiva minnen.  Husfrun har en nyckelposition på hotellet. 

I arbetsuppgifterna ingår personalansvar inkl ansvar för arbetsmiljön, coachning och rekrytering av ny personal, schemaläggning, dagliga kontroller för att säkerställa kvaliteten, ansvar för vippningar, diverse beställningar , hantering av dekorationer och blommor, lost- and foundhantering, hantering av gästklagomål samt administration som t ex fakturahantering, inventeringar och uppföljning av ekonomiska nyckeltal. 

Som husfru krävs ett öga för helheten och en förmåga att kunna prioritera och växla mellan olika arbetsuppgifter. Personen vi söker ska inte vara rädd för att kavla upp ärmarna och delta i det praktiska arbetet samt klara av att hålla flera bollar i luften. Som ledare är du lugn och trygg och din personlighet vinner förtroende hos övriga. Arbetet spänner över alla avdelningar vilket innebär att förmågan att kunna samarbeta måste vara väl utvecklad.  Vidare behöver du ha en skarp blick för inredning och de små detaljerna som gör att våra miljöer andas flärd och kvalitet. Ditt engagemang smittar av sig på andra och du känner stort ansvar för din uppgift. 

Du har några års erfarenhet som ledare från liknande arbetsområden. 

Husfrun ingår i hotellets ledningsgrupp.  

Praktikaliteter:

  • Arbetstider: måndag-fredag dagtid. Kvällar och helger kan förekomma ibland då speciella situationer råder som t ex i samband med större ankomster eller events. 
  • Omfattning: heltid 
  • Start: 1 december eller enligt överenskommelse
  • Lön: enligt överenskommelse
  • För frågor om tjänsten kontakta: Helen Bäckstedt 0739-173425, helen.backstedt@elite.se.
  • Sista ansökningsdag: Urval kommer att ske löpande, vi rekommenderar därför att du inte väntar med din ansökan!

Vi ser fram emot att höra från dig!

Om Elite Stadshotellet, Växjö


Elite Stadshotellet är ett pampigt och vackert hotell med anor från 1853 som ligger mitt i Växjös centrum med affärer, restauranger och centralstationen alldeles inpå knuten. På hotellet finns restaurang Lagerlunden Bistro & Bar som serverar både lunch och middag. På kvällarna kan man njuta av det breda urvalet av öl och whisky på The Bishops Arms Pub. Nattklubben Grace är öppen till sent på helgerna. Elite Stadshotellet ligger endast 100 meter från Växjös tågstation och 15 minuters bilresa från Växjös flygplats.

Att arbeta med Housekeeping på Elite Hotels


Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Passar dig som


  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
7 oktober
Stad
Växjö
Sista ansökningsdatum
12 november
Rekryterande chef
Helen Bäckstedt
_