Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotellstädare sökes till Elite Plaza Hotel

Om tjänsten


Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels är Sveriges största privatägda hotellkedja med drygt 30 klassiska hotell från Malmö i Söder till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. Majoriteten av hotellen återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med modern design för att skapa minnesvärda upplevelser. Våra ledord är tradition, kvalitet och flärd. Femstjärniga Elite Plaza Hotel med 127 rum erbjuder sina gäster högsta tänkbara service i vacker miljö.

Nu söker vi en hotellstädare till vårt housekeepingavdelning. Som hotellstädare är du delaktig i det dagliga arbetet på vår housekeepingavdelning som framförallt innebär städning av hotellrum. I tjänsten ingår även att uppfylla den miljöpolicy som företaget har satt.

Din erfarenhet och personlighet
Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med hotellets olika avdelningar. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi tror att du som söker har erfarenhet från liknande tjänster sedan tidigare.

Arbetstid/omfattning
Tjänsten är extra, vid behov med tillträde omgående. Arbetstiden innefattar även helger. Som hotellstädare rapporterar du till husfru.

Kontaktperson för frågor
För ytterligare information kontakta husfru Helene Hillberg på tfn. 031-720 40 18.

Välkommen med din ansökan!


Om Elite Plaza Hotel, Göteborg


Upptäck femstjärniga Elite Plaza Hotel i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder vackra hotellrum, gym & relax, den trevliga gastropuben The Bishops Arms och restaurangen Swea Wine & Dine. Byggnaden stod klar redan år 1889 och än finns här varsamt bevarade orginaldetaljer som unik konst, stuckaturtak och mosaikgolv.

Att arbeta med Housekeeping på Elite Hotels


Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Passar dig som


  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
20 januari
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
31 maj
Rekryterande chef
Helene Hillberg
_