Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Hotellstädare sökes till Elite Plaza Hotel

Om tjänsten


Att bo på Elite Hotels skall vara något annat än att bara ta in på hotell. Vi vill ge en totalupplevelse och förmedla en känsla av tradition, kvalitet och flärd. Elite Hotels är Sveriges största privatägda hotellkedja med drygt 30 klassiska hotell från Malmö i Söder till Kiruna i norr. Varje hotell har sin egen unika historia och speciella karaktär. Majoriteten av hotellen återfinns i varsamt restaurerade byggnader, där vår ambition är att förena klassisk stil med modern design för att skapa minnesvärda upplevelser. Våra ledord är tradition, kvalitet och flärd. Femstjärniga Elite Plaza Hotel med 127 rum erbjuder sina gäster högsta tänkbara service i vacker miljö.

Nu söker vi en hotellstädare till vårt housekeepingavdelning. Som hotellstädare är du delaktig i det dagliga arbetet på vår housekeepingavdelning som framförallt innebär städning av hotellrum. I tjänsten ingår även att uppfylla den miljöpolicy som företaget har satt.

Din erfarenhet och personlighet
Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med hotellets olika avdelningar. Goda kunskaper i svenska och engelska är ett krav. Vi tror att du som söker har erfarenhet från liknande tjänster sedan tidigare.

Arbetstid/omfattning
Tjänsten är extra, vid behov med tillträde omgående. Arbetstiden innefattar även helger. Som hotellstädare rapporterar du till husfru.

Kontaktperson för frågor
För ytterligare information kontakta husfru Helene Hillberg på tfn. 031-720 40 18.

Välkommen med din ansökan!


Om Elite Plaza Hotel, Göteborg


Elite Plaza Hotel ligger i en elegant klassisk byggnad i centrala Göteborg. Hotellet erbjuder gammaldags komfort med moderna bekvämligheter. Här finns gratis Wi-Fi och smakfullt inredda rum med LCD-TV. Alla bekväma rum på Elite Plaza Hotel har minibar, kabel-TV och värdeskåp. Rummen är nyrenoverade och inredda i en stil som kombinerar internationell och klassisk skandinavisk design. Restaurang Swea Wine & Dine ligger i hjärtat av Elite Plaza Hotel, närmare bestämt på den före detta utegården, och erbjuder elegant gourmetmat som tillagas med närproducerade råvaror. Drinkar kan avnjutas på Plaza Bar och på puben The Bishop's Arms i brittisk stil. Du kan koppla av i relaxavdelningen, komplett med bastu och ett välutrustat gym. Exklusiv spaservice på det närliggande Elite Park Avenue Hotel är också tillgängligt för Plazas gäster. Svenska Mässan och Liseberg ligger cirka 8 minuters bilresa från hotellet.

Att arbeta med Housekeeping på Elite Hotels


Till housekeeping söker vi alltid duktiga medarbetare som är estetiska och noggranna och har inredning som intresse. Här får du utrymme att vara kreativ och själv bidra till att skapa ett vackert och inbjudande hotell som våra gäster vill komma till, stanna på och återvända till. Ditt bidrag är helt centralt för att vi ska kunna leverera gästupplevelser av hög kvalitet.

Passar dig som


  1. Med stor yrkesstolthet gärna ordnar med det lilla extra för gästen
  2. Har god organisationsförmåga
  3. Har ett öga för detaljer

Fakta om tjänsten

Publiceringsdatum
6 september
Stad
Göteborg
Sista ansökningsdatum
27 september
Rekryterande chef
Helene Hillberg
_