Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   105 eller 140 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är ljusa och trevliga med klassisk inredning och passar för en person. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, safetybox, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  941 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-15)

Nästa

  1–2 personer   160 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är klassiskt inredda och passar för upp till två personer. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, safetybox, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1031 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-29)

Nästa

  1–2 personer   2x90 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum är ljusa och trevliga med extra tilltagen golvyta och stora badrum. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, safetybox, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Obs! På våning 4 erbjuder vi deluxerum med loft, uppge vid bokning om sådant rum önskas.

Se fler bilder

Från  1121 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-30)

Nästa

  1–4 personer   2x90 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är ljusa och trevliga med extra tilltagen golvyta och inredda med en bäddsoffa som rymmer två barn. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, hårtork, safetybox, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1211 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-15)

Nästa

  1–2 personer   180 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder tre individuellt möblerade juniorsviter med extra tilltagen golvyta. Rummen är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, vattenkokare, hårtork, safetybox, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  1931 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-30)

Nästa

  1–2 personer   160–210 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Vi erbjuder fyra vackra hörnsviter med individuellt utförande. Vår kanske mest populära hörnsvit är Tornsviten där många har tillbringat sin bröllopsnatt. Den är unik i sitt slag då sängen är centrerad i mitten av rummet med takbjälkar från 1891 som går från golv till tak. Hörnsvit 428 är ett extra rymligt loftrum med ett stort inglasat badrum. Våra två andra hörnsviter är byggda 2009 och har balkong. Sviterna är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, vattenkokare, hårtork, safetybox, strykjärn och badrum med dusch eller badkar.

Se fler bilder

Från  2201 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-30)

Nästa

  1–2 personer   180 cm   WiFi ingår   Frukost ingår

Carolina Sviten är näst störst och belägen på våning fyra med utsikt över innergården. Sviten är uppdelad i två rum, ett vardagsrum med hög wow-faktor och ett sovrum med magnifika takbjälkar från 1891. Carolina Sviten är inredd med oljad parkett och vita putsväggar, i badrummet hittar du dubbla handfat och tillgång till både dusch och badkar.

Knaust Sviten är vår största svit, inredd i klassisk stil med högt i tak och stukaturer. Det som utmärker sviten är dess stora golvyta, den lämpar sig således för både uppackning och mindre möten. Möjlighet till connect room finns och därigenom erbjuds ett extra sovrum och en vacker balkong mot Storgatan. I svitens badrum finns både hörnbadkar och dusch.

Sviterna är utrustade med skrivbord, telefon, tv, minibar, vattenkokare, hårtork, safetybox, strykjärn, morgonrock och tofflor.

Se fler bilder

Från  2831 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-12-27)

NästaVälkommen till Elite Hotel Knaust, Sundsvall

Elite Hotel Knaust är beläget mitt i centrala Sundsvall med närhet till stadens shopping och nöjen. Hotellet är en stolthet för Sundsvall och är vida berömt för sin magnifika marmortrappa i entrén. Huset stod klart år 1891 och är en av Sundsvalls mest kända byggnader.

Hotellet återinvigdes som Elite Hotel Knaust år 2002 efter en omfattande renovering. Idag erbjuder hotellet 141 vackert inredda hotellrum, 10 st konferenslokaler och grupprum, en trevlig Lobbybar, den vackra Spegelsalen samt vår egen gastropub The Bishops Arms. Här möts tradition och modern komfort, välkommen till oss!


  141 rökfria rum
  1 restaurang
  2 barer

  7 konferenslokaler
  Bastu
  Gratis WiFi

  22 km till flygplatsen
  500 m till tågstationen


Hotellets historia

Hotell Knaust byggdes år 1891 och är ett av Sveriges absolut mest kända hotell. Mest känt är Knaust för sin fantastiska trappa i vit marmor som möter gästen i entrén. Många är de skrönor som finns berättade om vilda fester med krossat porslin, prominenta gäster och inte minst hästen i trappan ifrån sekelskiftet, den tid då Sundsvalls Träpatroner levde glada dagar.

Efter att hotellet stängdes 1978 så nyöppnades Elite Hotel Knaust hösten 2002 efter 25 år med annan verksamhet i huset. Modern design och konst möter idag gammal arkitektur i en smakfull kombination.


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Som gäst hos oss på Elite Hotel Knaust surfar du gratis i alla våra hotellrum, allmänna utrymmen och konferenslokaler. Det finns även tillgång till skrivare, kopieringsmaskin och fax.


in- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl. 15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl. 12.00* avresedagen. Om du anländer tidigare till hotellet tillhandahåller vi ett bagagerum där du kan förvara ditt bagage till dess att ditt rum är klart. Här kan du även förvara ditt bagage efter att du checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vi erbjuder roomservice under hela året med undantag för vissa storhelger. Menyn finns på ditt hotellrum. För beställning, kontakta roomservice på anknytning 9.

Måndag–fredagar: kl. 16.00–22.00.
Lördag: kl. 13.00–22.00.
Söndag: kl. 16.00–21.00.


Blå skylt med grön nyckel, logotype för green key

Green Key

Hotellet är miljödiplomerat enligt Green Key som är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer HÄR


Bulldog som ligger på golvet och blickar in i kameran.

Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett begränsat antal hotellrum för ett tillägg på 200 kr/natt där djurbädd, matskål, hundbajspåsar och hundgodis finns till ert förfogande. Kontakta oss på 060-608 00 00 för bokning och mer information.

 

 


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Vi erbjuder tvättservice måndagtorsdag. Gästtvätten lämnas i receptionen innan kl. 09.00 för avhämtning och är klar ca kl. 17.00 samma dag.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Om du anländer med bil finns det ett par parkeringsplatser direkt utanför hotellet för i- och urlastning. Vi hjälper dig gärna med hänvisning till närliggande parkering. Vi har inga egna parkeringsplatser, men det finns gott om kommunala parkeringsytor i närheten.


Relax & Gym

Vi erbjuder en relaxavdelning med mixad bastu och vilstolar samt tillgång till ett antal träningsmaskiner och hantlar. Relaxen är obemannad men fri att använda för våra gäster. Bastun är uppvärmd från kl. 16.00. Om bastu önskas under övrig tid, meddela receptionen så hjälper vi till.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Hotel Knaust vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 2,9 till 10,2 kilometer. 

Rutt A (2,9 km)
Rutt B (7,1 km)
Rutt C (10,2 km)


Cykel

Vi har två fina cyklar med cykelkorgar för utlåning. Det finns såklart även möjlighet att låna cykelhjälm. Även om Sundsvalls stadskärna är belägen i en dal mellan två berg så finns det gott om fina cykelstråk som inte kräver så stor ansträngning. Om du inte räds utmanande backar så är det såklart också möjligt att ta en cykeltur till både Norra och Södra Stadsberget. Väl värda ett besök för en slående utsikt och vacker natur. Välkommen att uppleva vår stad på cykel! För mer info hänvisar vi till vår reception på tel 060-608 00 00.


Elite Hotel Knaust, Sundsvall


I vacker hotellmiljö med anor från sent 1800-tal erbjuder vi 10 moderna konferenslokaler i varierande storlek med kapacitet för upp till 60 personer. Varmt välkommen att konferera hos oss!

  • 10 konferenslokaler
  • 141 hotellrum
  • 2–60 personer
  • 1 restaurang

Lunchmeny


Vi serverar lunch i vackra Spegelsalen, här kan du läsa veckans meny. Varmt välkommen!

Öppettider

Måndag–fredag: 11.30–14.00


Spegelsalen


Anrika Spegelsalen håller öppet för frukost, lunch och middag. Klicka vidare för mer information och öppettider. Salen kan med fördel även användas som festvåning, kontakta oss så berättar vi mer. 

Öppettider

Frukost för våra hotellgäster
Måndag–fredag: 06.30–09.30
Lördag: 07.30–11.00
Söndag: 07.30–12.00*
*Gäller ej vid storhelger och under sommarperioden, kl. 07.30–10.30.

Spegelsalen håller öppet för lunchservering måndag-fredag. Från den 5 september håller vi även kvällsöppet tisdag-lördag. Välkommen att avnjuta vällagad och klassisk mat i en lika klassisk miljö!


Lobbybaren


I anslutning till receptionen ligger vår lobbybar, här kan du avnjuta drinkar i en avslappnad miljö. Lobbybarens drinklista innehåller en rad spännande drinkar, varför inte runda av kvällen med en Elite Sundsvall?

Öppettider

Måndag: 16.00–21.00
Tisdag–torsdag: 16.00–22.00
Fredag–lördag: 16.00–24.00
Söndag: stängt

Varmt välkommen!


The Bishops Arms, Sundsvall


Som hotellgäst så finner du även vår gastropub The Bishops Arms i anslutning till hotellet. I vår gastropub erbjuds en genuin engelsk miljö. Här kan du sitta ner för något gott att äta eller dricka och umgås med vänner på ett avslappnat sätt.

Öppettider

Måndag: 16.0000.00
Tisdagtorsdag: 16.00–01.00
Fredag16.00–02.00
Lördag: 13.00–02.00
Söndag: 16.0023.00


Vi på Elite Hotel Knaust i Sundsvall har många års erfarenhet av att ta emot bröllopspar, både till bröllopsmiddag och fest som för bröllopsnatt. Vårt hotell är beläget i en av Sundsvalls mest kända byggnader i den vackra stenstaden. 
Upplev ett julbord utöver det vanliga och bo bekvämt på Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Vi erbjuder ett förmånligt julbordspaket där boende i superiorrum och julbord ingår. 


Från 2390 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira in det nya året med oss på anrika Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Vi erbjuder en härlig nyårssupé med övernattning på hotellet. 


Från 1495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev årets julbord på Elite Hotel Knaust Sundsvall. Njut av ett traditionellt julbord med en modern twist i stämningsfull miljö. 


Från 495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Njut av en orientalisk Spaupplevelse på Spa Hamam Continental och bo riktigt bekvämt hos oss på Elite Hotel Knaust. 


Från 1395 SEK /person/natt

Boka
Ändra hotell


Ett upplevelsepaket för hela familjen med inträde på Himlabadet och övernattning på Elite Hotel Knaust Sundsvall.


Från 1760 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vi kan tillsammans med Casino Cosmopol erbjuda ett spännande upplevelsepaket med besök på casinot och övernattning på Elite Hotel Knaust i Sundsvall.


Från 2080 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Västernorrlands bästa banor. Med vårt golfpaket kan du njuta av en dag på banan och sedan koppla av i våra sköna sängar hos oss på Elite Hotel Knaust. Välkommen att boka!


Från 930 SEK /person

Boka
Ändra hotell


För dig som är 65+ och kanske har både tid och är flexibel när det gäller dagar för hotellvistelser har vi tagit fram ett generöst erbjudande. Läs mer och hur du bokar här!


Från 2990 SEK /vistelse

Boka
Ändra hotell


Upplev härlig fart och fläkt när Robert Wells Trio förgyller er kväll på Oscars restaurang med 3-rättersmiddag och show. Ni övernattar bekvämt på vackra Elite Hotel Knaust ett stenkast från restaurangen.

 


Från 2840 SEK /två personer

Boka
Ändra hotell


Boka din weekend på anrika Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Med Dream bokar du våra bästa helgpriser. Njut av allt som Sundsvall har att erbjuda ett stenkast från nöjen och shopping. Koppla sedan av i vår relaxavdelning eller varför inte besöka The Bishops Arms för en god öl. Somna skönt i våra sängar och vakna till en härlig frukostbuffé i Spegelsalen.


Från 742 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Holiday på anrika Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Under lov och storhelger bor du till bästa pris i något av våra vackra hotellrum. Hotellet ligger centralt i Sundsvall, ett stenkast från både shopping och nöjen. Sov gott i våra sköna sängar och vakna sedan till en utsökt frukostbuffé i Spegelsalen.


Från 742 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka Love-paketet på anrika Elite Hotel Knaust i Sundsvall. Vi erbjuder 141 vackra hotellrum i en byggnad med anor från sent 1800-tal. Ni välkomnas med exotisk frukt, choklad och en flaska Champagne på rummet. I hotellet finns både gastropub och relaxavdelning. Välj själva om ni vill avnjuta er frukost i avskildhet på rummet eller besöka Spegelsalen med härlig frukostbuffé.


Från 1890 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Sofia Nygren

Omdömet skrevs den 13 november 2017

Positivt: Lyxig miljö och en fantastisk frukostbuffé!


Hotellet svarade den 14 november 2017

Hej Sofia, Tack för att du bott hos oss och för att du tagit dig tid till att svara på vår gästenkät! Vi tackar ödmjukast för din fina recension och ser fram emot att få hälsa dig välkommen åter snart igen. Med vänliga hälsningar Christian Rehnberg Receptionschef Elite Hotel Knaust


Silhouette of a person

Tomas Haggstrom

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 november 2017

Positivt: Den härliga frukosten och dess rika utbud. Bra att det finns god variation på glutenfritt bröd för de som har glutenintolerans.

Att förbättra: Jag glömde min mobiltelefonladdare på rummet, vilket jag ringde och påtalade. Dock så blev jag aldrig uppringd som receptionen hade lovat efter att de skulle kolla upp saken, lite trist tycker jag.

Övrigt: Hotellet ligger centralt och håller mycket god standard samt är mycket prisvärt. Kommer gärna tillbaks när tillfälle ges.


Hotellet svarade den 9 november 2017

Hej, Vi är vädigt stålta över vår frukostbuffé. Det är extra roligt att höra att gäster med alleriger kan njuta av ett gott utbud. Allt får inte plats ute på buffén, fråga personalen om det är något speciellet du söker det kan finnas i köket. Vi på Knaust önskar er varmt välkomna och en trevlig höst. Med vänliga hälsningar Maria Receptionen Elite Hotel Knaust


Silhouette of a person

Lena Unden

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 7 november 2017

Positivt: Härlig varm atmosfär. Vi har bott i Sundsvall 25 år och nyligen flyttat. 1a gången vi bodde hos er. Vi har alltid gillat hur ni blåste liv i Knaust. Här har vi varit på kurs, hållit seminarier ätit middag m.m men visste inte hur bra hotelldelen blev. Fint och lyxigt men ändå mysigt.

Att förbättra: Fixa till kranar, duschmunstycke. Vi bodde i minisvit. Allt annat var ju så fint och det är ju ingen stor kostnad men billiga slangar, fixturer som dessutom hänger på trekvart????? och duschslangen? vår son som är 2m skulle få stå på knä för att duscha. Hur tänkte ni här?

Övrigt: Prisvärt! Fantastiskt centralt läge.Riktigt bra frukost. Äggröra som är perfekt tillagad är en bra mätare på kvalitén och omsorgen om gästerna.


Hotellet svarade den 9 november 2017

Hej Lena, Tusen tack för dina fina ord om både personal och hotellet. Det glädjer mig att se att er vistelse har varit trivsam. Vi tar tacksamt emot ynpunkter och kommentarer från gäster då detta är viktigt för vårt ständiga arbete att bli bättre utifrån våra gästers upplevelser. Vi hoppas och ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss på Knaust snart igen. Med vänliga hälsningar Maria Receptionen Elite Hotel Knaust


Silhouette of a person

Anders Karlberg

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 6 november 2017

Positivt: Fantastisk bra service och bra bemötande

Att förbättra: kör på


Hotellet svarade den 6 november 2017

Hej Anders, Tack för att du bott hos oss och för att du tagit dig tid till att svara på vår gästenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss i vårt ständiga arbete att bli bättre utifrån våra gästers upplevelser. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen åter snart igen. Med vänliga hälsningar Christian Rehnberg Receptionschef Elite Hotel Knaust


Silhouette of a person

Göran Åkre

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 5 november 2017

Positivt: Servicenivån är extremt bra och håller en hög kvalitét

Att förbättra: Skapa bättre möjlighet för personer med funktionsnedsättning. Hotellet är av behov att se över tillgängligheten för personer med funktionsnedsättning. I övrigt är det ett fantastiskt hotell med underbart bra och kunnigt personal


Hotellet svarade den 5 november 2017

Hej Göran, Tack för dina fina ord om oss samt tagit dig tid att svara på vår gästenkät! Det är bra punkter du tar upp och väldigt viktiga. Vi är medvetna om att huvudentrén med dess trappor gör det svårt att ta sig upp. Vi kan erbjuda en annan ingång utan trappor ca 50 meter från huvudentrén. Det underlättar att i förväg meddela om ev önskebmål av rum då detta kan vara svårt att lösa på plats vid fullt hotell. Vi gör allt vi kan för att ni som gäster ska strivas så bra som möjligt. Vi hoppas och ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss på Knaust snart igen. Med vänliga hälsningar Maria Receptionen Elite Hotel Knaust


Silhouette of a person

Weith Andersson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 november 2017

Positivt: Trevligt bemötande och jättefint rum.

Att förbättra: Underlätta frukostlogostik


Hotellet svarade den 5 november 2017

Hej Weiht, Tack för dina fina ord samt att du tagit dig tid att svara på vår gästenkät! Roligt att se att er vistelse hos oss har varit trivsam och att ni är nöjda, det glädjer oss. Vi är medvetna om att det kan bli trångt i Spegelsalen vid frukosten de dagar då vi har fullt hotell. Vid dessa tillfällen öppnar vi dörrarna till pubben The Bishop Arms för extra sittplatser. Vi hoppas och ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss på Knaust snart igen. Med vänliga hälsningar Maria Receptionen Elite Hotel Knaust


Silhouette of a person

Sara Gavelin

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 november 2017

Positivt: Atmosfären och frukosten


Hotellet svarade den 5 november 2017

Hej Sara, Tusen tack för dina fina ord samt att du tagit dig tid att svara på vår gästenkät! Vad roligt att se att er vistelse hos oss har varit trivsam, det glädjer oss. Vi hoppas och ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss på Knaust snart igen. Med vänliga hälsningar Maria Receptionen Elite Hotel Knaust


Silhouette of a person

Berit Willing

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 2 november 2017

Positivt: Centralt

Att förbättra: Oväsen från gatan

Övrigt: Otroligt god frukost


Hotellet svarade den 5 november 2017

Hej, Vilken glädje att se att er vistelse har varit trivsam. Precis som du skriver så ligger vårt hotell centralt på gågatan, detta medför ljud från gatorna och främst på helger. Vi hoppas och ser fram emot att få hälsa dig välkommen till oss på Knaust. Med vänliga hälsningar Maria Receptionen Elite Hotel Knaust


Silhouette of a person

Stefan Per Lundkvist

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 1 november 2017

Positivt: Trevlig och omhändertagande personal.


Hotellet svarade den 1 november 2017

Hej Stefan Per, Tusen tack för dina fina ord samt att du tagit dig tid att svara på vår gästenkät! Det glädjer mig att se att er vistelse hos oss har varit trivsam och att vår personal har välkomnat er på bästa sett. Vi hoppas och ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss på Knaust snart igen. Med vänliga hälsningar Maria Receptionen Elite Hotel Knaust


Silhouette of a person

Anett Jonsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 30 oktober 2017

Positivt: Helheten historien stämningen å bra service

Att förbättra: Ha mer om historien till hotellet gamla kort etc

Övrigt: Otroligt fint hotell mjuk å fin stämning


Hotellet svarade den 31 oktober 2017

Hej Anett, Tack för att du bott hos oss samt tagit dig tid att svara på vår gästenkät! Vad roligt att läsa att ni haft en trevlig vistelse hos oss. Är ni intresserade av hotellets historia kan jag varmt rekommendera de böcker som finns att låna i receptionen samt ett informationsblad med historien i korthet om ni önskar att läsa. Vi hoppas och ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka till oss på Knaust snart igen. Med vänliga hälsningar Maria Receptionen Elite Hotel Knaust


Kontakta oss

Storgatan 13
852 30 Sundsvall

Tel: 060-608 00 00
Fax: 060-608 00 10
info.knaust@elite.se

Bokning
reservation.knaust@elite.se
060-608 00 05
Hotelldirektör
Ulrica Widmark-Norberg
ulrica.widmark@elite.se
060-608 00 01

Försäljningschef
Anne Lindström
anne.lindstrom@elite.se
060-608 00 03
Receptionschef
Christian Rehnberg 
christian.rehnberg@elite.se
060-608 00 00

Konferensbokning
Marie-Louise Lindström
marie-louise.lindstrom@elite.se
060-608 00 22

 


Hitta hit

GPS Koordinater
63.287400, 18.713000

Om du kommer från norr:
Kör E4 söderut (mot Stockholm), avfart Sundsvall Centrum. Kör rakt fram tills du kommer till Storgatan, kör höger vid Kasinot. Bortse mot förbudet för genomfartstrafik, hotellets gäster har tillåtelse att köra fram till hotellet för i- och urlastning. Fortsätt rakt fram ca 100 m. Hotellet ligger på vänster sida.
Om du kommer från söder:
Kör E4 norrut mot Haparanda, avfart Sundsvall Centrum. Kör rakt fram tills du kommer till Storgatan, kör vänster vid Kasinot. Bortse mot förbudet för genomfartstrafik, hotellets gäster har tillåtelse att köra fram till hotellet för i- och urlastning. Fortsätt rakt fram ca 100 m. Hotellet ligger på vänster sida.
_