Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Barn med ett påskägg i handen
Familj

Fira påsk på hotell

Bo hos oss under påsklovet och upplev minnesvärda dagar tillsammans med familjen. Bli medlem och få upp till 25 % rabatt på er vistelse!

Om erbjudandet

Ta med familjen och fira påsk på något av våra fina hotell. Välkomna våren i en ny stad tillsammans eller semestra på hemmaplan. Vi erbjuder upp till 25 % rabatt för medlemmar och roliga aktiviteter för barnen under hela påsklovet.

Checka in på något av våra centralt belägna hotell runt om i landet och låt oss få ta hand om er. Hotellen erbjuder extra mycket roligt för de små så som pysselhörna och en spännande äggjakt på utvalda hotell. Efter en fartfylld dag njuter ni sedan av en god natts sömn i sköna sängar i fint inredda rum. Oavsett var ni väljer att bo så ingår alltid fritt wifi, en generös frukostbuffé och förstklassig service. 

Under påsken dukar vi upp en påskinspirerad frukostbuffé med både varma och kalla favoriter. Njut av hemlagad äggröra, yoghurt och müsli eller sätt ihop din egen smörgås med lyxiga pålägg. Varmt välkommen att fira in påsken hos oss på Elite Hotels!

I erbjudandet ingår

  • Upp till 25 % rabatt
  • Medlemsförmåner
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & Wifi
Från 890 SEK/natt