Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Festlokal i Sundsvall - Fest & event Elite Hotel Knaust i Sundsvall

Stolar och bord med vita dukar i Spegelsalen

Fina lokaler för fest & event i Sundsvall

Låt dig hänföras av Elite Hotel Knausts klassiska miljöer. Hotellet är byggt i tysk renässansstil och är vida känt för sin imponerande trappa i vacker Carraramarmor. Här har människor samlats ända sedan byggnaden stod klar år 1891 och än idag präglas hotellet av vackra originaldetaljer med historier från en svunnen tid. Fira en oförglömlig kväll i den magnifika Spegelsalen med en middagsbjudning eller fest. På vårt hotell i Sundsvall finns alla möjligheter till ett lyckat arrangemang av hög klass och med bästa service. 

Lyckade fester & event

Fin matsal med speglar i taket och på väggarna, stora fönster, många bord med stolar

Allt för ert event

I vår vackra Spegelsal arrangeras varje år många fantastiska bröllopsmiddagar, jubileum, födelsedagsfester och representativa företagsevent. Hos oss kan du visa upp Sundsvall från sin bästa sida och bjuda dina gäster på en del av stadens historia.

Vi erbjuder fullservice-arrangemang med middag, musik och underhållning. Känns dig trygg tillsammans med vår erfarna personal som gärna hjälper till hela vägen från planering till genomförande. På hotellet finns en lobbybar, The Bishops Arms och Knaust Bar & Matsal med erfarna kockar som kan skräddarsy menyer efter era önskemål.

Ljud- och ljusutrustning Menyer från Knaust Bar & Matsal Blomsterarrangemang och övriga dekorationer

Kontakta oss

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

Festlokaler i Sundsvall