Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bröllop i Sundsvall - boka bröllopslokal i Sundsvall

En ståtlig vit byggnad i ett centrum

Vi på Elite Hotel Knaust i Sundsvall har många års erfarenhet av att ta emot bröllopspar, både till bröllopsmiddag och fest som för bröllopsnatt.

Vårt hotell i Sundsvall är beläget i en av stadens mest kända byggnader i den vackra stenstaden. Hos oss gör ni entré i vårt vackra trapphus och i den anrika Spegelsalen kan vi duka upp och servera middag för upp till 100 gäster.

BRÖLLOPSLOKALER I SUNDSVALL PÅ ELITE HOTEL KNAUST

I vårt anrika hotell ligger den vackra Spegelsalen som är utmärkt för ett elegant bröllop. Vi vill göra er dag till en dag att minnas och finns med er hela vägen från planering till utcheckning. Vi skräddarsyr lokal, middag och fest efter era behov och önskemål och gör alltid det lilla extra för både er och era bröllopsgäster. Fira er kärlek hos oss tillsammans med familj och vänner.

Elite Hotel Knaust ligger centralt i en vacker byggnad från 1891 med en imponerande atmosfär. Den vackra trappan i entrén är gjord av äkta Cararramarmor och är en perfekt plats för att föreviga bröllopsdagen.

Spegelsalen är en underbar bröllopslokal i Sundsvall som är som gjord för en bröllopsmiddag. Här kan vi servera upp till 100 gäster. Vi fixar möblering och dukning efter era önskemål och vår mysiga lobbybar som ligger precis vid Spegelsalen är den perfekta platsen för mingel och fördrink. För att dagen ska bli precis så som ni önskar börjar vi med ett personligt möte där vi går igenom era tankar och hur vi kan realisera dessa. Tillsammans tar vi fram en magisk meny med smaker som imponerar och planerar allt från hur middagen ska gå till som nattens bröllopsfest.

Unika bröllop i Sundsvall

Skicka en förfrågan till Elite Hotels

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan

Bröllopsnatt och övernattning för gäster