Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90 eller 105 cm   18 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Standard är våra trevliga enkelrum med en 90 eller 105 cm bred säng. Utsikt mot vår innergård eller mot Kansligatan.

Rummen är utrustade med arbetsplats, tv, hårtork, badrum med dusch och trådlöst internet. På rummet finns även te och kaffe.

Se fler bilder

Från  612 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-12)

Nästa

  2 personer   140 cm   21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Standard Queen har en 140 cm bred säng. Rummen passar för både en och två personer och har utsikt mot vår innergård eller Kansligatan.

Rummen är utrustade med arbetsplats, tv, hårtork, badrum med dusch eller badkar och trådlöst internet. På rummet finns även te och kaffe.

Se fler bilder

Från  612 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-12)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 180 cm   21 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Superior är ett av våra mindre dubbelrum, som även kan användas för enkelt bruk. Rummen har en dubbelsäng och utsikt mot vår innergård eller Kansligatan.

Rummen är utrustade med arbetsplats, tv, hårtork, badrum med dusch eller badkar och trådlöst internet. På rummet finns även te och kaffe.

Se fler bilder

Från  666 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2018-10-28)

Nästa

  2 personer   2x90 eller 180 cm   23-25 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Deluxe är våra stora rum med en skön twinsäng eller två enkelsängar. Några av rummen har en fin utsikt över Malmö kanal.

Deluxe är utrustad med arbetsplats, tv, hårtork, badrum med dusch eller badkar och trådlöst nätverk. På rummet finns även te och kaffe.

Se fler bilder

Från  837 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-11)

Nästa

  2 vuxna + 2 barn   2x90 cm + bäddsoffa/extrasäng   25-36 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Elite Hotel Residens erbjuder rymliga och trevliga familjerum med plats för fyra personer (två vuxna, två barn). Några är stora hörnrum med utsikt mot Kansligatan och Adelgatan. Övriga familjerum har plats för upp till två extrasängar.

Familjerummen är utrustade med arbetsplats, tv, hårtork, vattenkokare, strykjärn/strykbräda, badrum med dusch/badkar och wifi. På rummet finns även te och kaffe.

Se fler bilder

Från  930 SEK /natt

(Priset hittades i dag, Priset avser 2019-01-11)

NästaVälkommen till Elite Hotel Residens i Malmö

Elite Hotel Residens är ett inbjudande och trivsamt hotell i centrala Malmö med gångavstånd från Malmö C och parkeringsmöjligheter i garaget som ligger omkring hundra meter från entrén.

Här bor du i rymliga rum med bekväma sängar och modern inredning som ger möjlighet till vila, avkoppling och arbete. Hotellet är fem våningar högt och några rum bjuder på utsikt mot kanalen, andra mot innergården. När vädret tillåter kan den lilla takterrassen på första våningen erbjuda en vilsam oas.

Elite Hotel Residens är ett utmärkt val för korta och långa tjänsteresor, för en härlig weekend i Malmö eller övernattning på väg ut i världen. Med hotellets vänliga och familjära atmosfär är det lätt att känna sig hemma och trivas.

Hotellets lobbybar är uppskattad och runt hörnet på vårt systerhotell Elite Hotel Savoy finns gastropuben The Bishops Arms och läckra Savoy Grill.

Varmt välkommen till Elite Hotel Residens i Malmö!

 


  73 rökfria rum
  1 bar

  (2) restauranger (på Savoy)
  1 konferenslokal

  75 m till parkering
  Ångbastu
  Gym (på Savoy)
  Gratis WiFi

  35 km till flygplatsen
  50 m till tågstationen
  50 m till buss


Historien om hotellet

Elite Hotel Residens har fått sitt namn av att det just byggdes som ett residens. Det var för malmöbor, skåningar och tillresande känt för sitt fashionabla Schweizeri Residens, där Monsieur Marcel Laurent drev café- och konditorrörelse. I hela 33 år fick kunderna njuta av konditoriets delikatesser.

Efter detta blev nattklubben Atlantis under något år husets nästa attraktion. 1987 ändrades inriktningen och fastigheten blev hotell. Våren 1999 förvärvade Elite Hotels of Sweden hotellet. Elite Hotel Residens verkar nu under samma ledning som systerhotellen Elite Hotel Savoy och Elite Plaza Hotel.


In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

* Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller.


Elite Hotel Residens, Malmö

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Ordinarie öppettider:

Måndag–fredag

06.30–10.00

Lördag–söndag
(samt helgdagar)

07.30–11.00*

* Frukosten serveras fram till kl. 12.00 vid "Snooze” på söndagar. För mer information, vänligen kontakta receptionen.

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 145 kr. Välkommen i mån av plats!


Wifi på Elite Hotels

Wifi

Hos Elite Hotels har du som gäst gratis trådlös internettuppkoppling i hela hotellet via Elite WiFi. Kontakta receptionen för mer information.

Instruktion för uppkoppling till det trådlösa nätverket
  • Slå på din trådlösa enhet och kontrollera att WiFi är påslaget. Välj “EliteWifi” bland de tillgängliga trådlösa nätverken.
  • Öppna din webbläsare och EliteWifi startsida laddas.
  • Registrera dig som användare med din e-postadress i rutan “Guest User”.

En gästdator finns tillgänglig i lobbyn.

Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Roomservice erbjuds kl 17.00-22.00 alla dagar i veckan. Frukost på rummet serveras under ordinarie frukosttider.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Tvättservice finns tillgänglig måndag–fredag. Tvätt som lämnas innan kl. 09.00 levereras samma dag mellan kl. 17.00-18.00.


Cyklar

Hotellet har ett antal cyklar för gratis utlåning till våra hotellgäster. Kontakta receptionen för mer information.


Parkering

Vi samarbetar med P-Malmö som har ett parkeringshus ca 100 m från hotellet. Biljetter köps i receptionen innan inpassering, passa gärna på att ställa av bagaget. Förbokning är ej nödvändig då det alltid finns gott om platser. Det finns tillgång till 4 st laddningsstationer för elbilar på våningsplan 3 (vi kan ej garantera att någon av dessa platser är lediga).

Kostnad

 

Vardagar

250 kr/dygn

Nätter (vardagar 16.00–09.00)

205 kr/natt

Helger (fre 16.00–lör– sön)

205 kr/dygn


Relax

Relaxavdelningen på Residens är utrustad med en ångbastu där du kan koppla av efter en dag på jobbet eller en shoppingtur på stan. Självklart finns det möjlighet att lyxa till det lite extra genom att beställa något svalkande att dricka i lobbybaren.

På Elite Hotel Savoy finns ett mindre gym med tillhörande bastu som våra gäster får nyttja kostnadsfritt.


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Hotels vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3,8 till 8 kilometer. 

Rutt A - Slottsparken (3,8 km)
Rutt B - Pildammsparken  (7 km)
Rutt C - Ribersborgsfältet  (8 km)


Vippningar

Unna dig själv, en vän eller en släkting ett extra varmt välkomnande på hotellrummet. Vi erbjuder följande sortiment:

Paket
Lilla – 155 kr/rum
Elite chokladask samt 1 halv flaska vin (rött eller vitt)

Mellan – 295 kr/rum
Exotiskt fruktfat, Elite chokladask samt 1 halv flaska vin (rött eller vitt)

LOVE – 825 kr/rum
Fruktfat med exotisk frukt, 3 röda rosor, röda chokladhjärtan, hel flaska Deutz champagne, morgonrockar, badtofflor och frukost på rummet med förlängd utcheckning fram till kl. 14.00.

 
Blommor
Bukett med rosor 250 kr
Mellan bukett 300 kr
Stor bukett 500 kr

Övriga produkter
Morgonrock & tofflor 50 kr/person
Exotiskt fruktfat 150 kr/rum
Elite chokladask 50 kr/st
Halv flaska mousserande 125 kr/flaska
Hel flaska mousserande 250 kr/flaska
Halv flaska Elite Deutz champagne 325 kr/flaska
Hel flaska Elite Deutz champagne 525 kr/flaska
Hel flaska husets vin (rött eller vitt) 250 kr/flaska

 

Beställa VIP
Vill du beställa en VIP, kontakta bokningsavdelningen 
senast 2 dagar innan ankomst!

Telefon: 040-66 44 841
Epost: reservation.malmo@elite.se


Hund på säng

Husdjur

Hotellet har ett begränsat antal rum där husdjur tillåts, vid bokning måste hotellet kontaktas i förväg. Vi kan endast ta emot husdjur om du har föranmält detta och mottagit en bekräftelse på att vi har tillgängliga rum. Vänligen kontakta oss på tel. 040-66 44 890 eller info.residens@elite.se / info.savoy@elite.se. Vid djur på rummet tillkommer en kostnad på 200 kr/natt, då ingår ett kit med djurbädd och godis samt lån av 2 st skålar.


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på http://www.green-key.org/


Elite Hotel Residens, Malmö


Elite Hotel Residens ligger centralt placerat mitt emot centralstationen. Här finns konferenslokalen Biblioteket som ligger i direkt anslutning till frukostmatsalen vilken man privat kan nyttja till konferensens lunch och middag.

  • 1 konferenslokal
  • 2-45 personer
  • Wifi

Savoy Grill


På vårt systerhotell Elite Hotel Savoy som ligger på 100 meters avstånd finns restaurangen Savoy Grill.

Restaurangen är inspirerad av internationella storstadskrogar i kombination med en lokal Malmö-touch.

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag:  11.30–01.00
Lördag:  17.00–01.00
Söndag:  Stängt

The Bishops Arms (Savoy) Malmö


På vårt systerhotell Elite Hotel Savoy som ligger på 100 meters avstånd finns puben The Bishops Arms.

Puben stoltserar med ett av Sveriges största urval av öl, bourbon, vin, mescal samt maltwhisky. Här serveras även en populär matmeny med pubklassiker och nya favoriter.

 

Öppettider

Ordinarie öppettider

Måndag–fredag: 17.00–01.00
Lördag:  15.00–01.00
Söndag:  17.00–23.00

Köket är öppet fram till kl 23.00.Efter en glädjefylld dag tillsammans med släkt och vänner är det dags för bröllopsnatten, nyrenoverade Elite Hotel Residens är ett perfekt alternativ om man vill bo i centrala Malmö.

 
Är ni i behov av en mindre möteslokal den närmaste veckan? Vi erbjuder fördelaktiga priser för grupper på upp till 10 personer.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev något utöver det vanliga! Njut av utsökt mat och exemplarisk service på omtalade Restaurang Sture som belönats med en Michelinstjärna. 


Från 3190 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Gör ett besök på andra sidan sundet i Köpenhamn och på Den Blå Planeten som har Nordeuropas största akvarium samtidigt som ni bor bekvämt hos Elite Hotels i Malmö.


Från 1525 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Avnjut en delikat 3-rätters middag på nya Savoy Grill samtidigt som du bor bekvämt hos Elite Hotels i Malmö.


Från 1345 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Spela några av Skånes bästa golfbanor i Malmös omnejd och bo samtidigt bekvämt och centralt hos Elite Hotels.


Från 1800 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Prova lyckan och insup en spännande atmosfär med Elite Hotels Casinopaket. På kvällen beger ni er till Casino Cosmopol där ni får en helkväll med entré och middag.


Från 1790 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Hotel Residens i Malmö till bästa helgpris. När ni bokar vårt weekenderbjudande får ni chansen att sova ut i våra sköna sängar. Efter en sovmorgon kan ni njuta av vår populära frukostbuffé som serveras extra länge på helgerna. Det centrala läget erbjuder promenadavstånd till stadens parker, caféer och restauranger.


Från 830 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Boka in en härlig hotellvistelse i centrala Malmö till ett extra generöst pris under höstlovet. Elite Hotel Residens är beläget ett stenkast från Malmö centralstation med stadens breda utbud av caféer, restauranger och shopping på bekvämt gångavstånd. Sov ut i våra sköna sängar och vakna till en mättande frukostbuffé.


Från 664 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vad sägs om en hotellvistelse med julstämning i centrala Malmö till ett extra generöst pris? Elite Hotel Residens är beläget ett stenkast från Malmö centralstation med stadens breda utbud av caféer, restauranger och shopping på bekvämt gångavstånd. Sov ut i våra sköna sängar och vakna till en härlig frukostbuffé.


Från 664 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


På Elite Hotel Residens bor ni bra i centrala delarna av Malmö. Med vårt lovepaket väntar morgonrockar, champagne, frukt och choklad på rummet när ni checkat in. Tag ett besök i hotellets ångbastu, sov ut i våra sköna sängar av njut av frukost på rummet eller av hela buffén i frukostmatsalen.


Från 1630 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Betyg


83%
skulle rekommendera oss till en vän

Kommentarer


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 15 oktober 2018

Positivt: Tyst och lugnt


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 1 oktober 2018

Positivt: Personalens bemötande, renhet i rummet, god frukost och stämningen över huvudtaget som bidrar att man känner sig hemma på hotellet.

Att förbättra: Det känns redan som hotellet är mitt! Lite mer vegansk till frukost vore det bra.


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 27 september 2018

Positivt: Micke i receptionen. Fantastisk kille!


Betyg: 5/10

Omdömet skrevs den 26 september 2018

Positivt: Fick ett rum med högt läge o utsikt som jag önskade

Att förbättra: Renovera rum o badrum som kändes gammalt o slitet


Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 24 september 2018


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 24 september 2018

Positivt: Centralt läge och prisvärt.

Att förbättra: Följa de intentioner om byte av handdukar. Våra byttes trots att vi inte hade lagt dem på golvet. Många bäckar små...


Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 23 september 2018


Betyg: 1/10

Omdömet skrevs den 14 september 2018

Positivt: De tar betalt för hela vistelsen vid incheckningen. Välj annat hotell.

Att förbättra: Sluta ta betalt före vistelsen. Normalt sett drar hotell kortet för att "boka" beloppet. Ni drog hela kostnaden vid incheckning.FÖRE ni levererat er produkt. Jag kommer inte tillbaka.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 12 september 2018

Positivt: Bra rum och ett kanon läge

Att förbättra: Ordna så att frukost även för oss som försöker hålla vikten fins.


Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 10 september 2018

Positivt: Bra rum.


Kontakta oss

Hitta hit

GPS koordinater 
55.607572 | 13.001300 

Kör du söderut via E6/E20 eller norrut via E4, kör mot stadskärnan. Hotellet är beläget mittemot centralstationen. Sväng höger vid Norra Vallgatan mot Kansligatan.
 
_