Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90–105 cm   13 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina standardrum har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta. Alla rummen har en arbetsplats, tv, minibar, safteybox och WiFi samt dusch eller badkar. Några av rummen har även balkong, strykjärn och strykbräda. Rummen vetter mot Kungsgatan, Västra Torggatan eller in mot gården.

Se fler bilder

Från  720 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-01)

Nästa

  1–2 personer   140 cm   14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

I våra minsta superiorrum sover du gott i 140 cm breda sängar. Sover du själv i sängen kan du njuta av gott om utrymme men det går även att sova två personer i sängen om ni vill.

Samtliga rum har en bekväm arbetsplats, WiFi, safteybox, telefon, tv, minibar samt badrum med badkar eller dusch. Denna rumskategori är något mindre  än våra superiorrum. På en del av rummen finns balkong, strykbräda och strykjärn..

Se fler bilder

Från  760 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-13)

Nästa

  2 personer   160–180 cm   19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum håller en hög standard både på komfort och tekniska bekvämligheter. De har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta är modernt inredda med två stycken 90 cm breda sängar eller en hel säng, 160–180cm.(merparten av dessa är icke delbara).

Rummen är rökfria och har en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar, hårtork och tv. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. På några av rummen finns balkong, strykjärn och stykbräda.

Se fler bilder

Från  840 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-13)

Nästa

  2 personer   160-180 cm   23 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum erbjuder plats för både arbete och vila. Rummen har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta och är utrustande med arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. Dessutom finns morgonrockar samt vattenkokare för lite extra bekvämlighet. Merparten av badrummen har både badkar och dusch. Dessa rum är mer generösa i storlek och har sittmöjligheter i form av soffa eller fåtöljer.

Se fler bilder

Från  960 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-13)

Nästa

  2 personer   160-180 cm   23 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra Deluxe with view-rum erbjuder vacker utsikt mot Klarälven, några av dem har även en balkong. I rummen finns en dubbelsäng eller två enkelsängar och sittmöjligheter i form av soffa eller fåtöljer. Rummen har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta och är utrustade med en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. Morgonrockar och vattenkokare finns på rummet för en trivsam vistelse.

Se fler bilder

Från  1120 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-13)

Nästa

Familjerum


  2-4 personer   160-180 cm   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är extra rymliga och är utrustade med bäddsoffa för två barn.  Familjerummen håller en hög standard och har en smakfull modern inredning. På rummen finns arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och hårtork. För extra bekvämlighet finns även morgonrockar och vattenkokare.

Se fler bilder

Från  1120 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-13)

Nästa

  1–3 personer   180 cm    41 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter är ett extra rymliga och luftiga rum med en vacker utsikt mot Klarälven. Rummen har en mysig sittplats med soffa som även kan användas som bäddsoffa. Sängen är en icke delbar dubbelsäng. 

På rummen finns en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. För extra lyx och bekvämlighet finns morgonrockar, tofflor, strykjärn, strykbräda och vattenkokare med kaffe/te.

Se fler bilder

Från  1520 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-13)

Nästa

  2 personer   180 cm   47 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår svit är helt nyrenoverad och modernt inredd i härliga färger. Sviten har en balkong och ligger med vacker utsikt över Klarälven.

Sviten har parkettgolv och innehåller både ett sovrum och ett vardagsrum. I vardagsrummet finns en bekväm sittgrupp och sovrummet är inrett med en dubbelsäng (icke delbar) samt en arbetsplats. Badrummet är utrustat med både badkar och dusch. I sviten finner ni också safteybox, hårtork, minibar, tv, strykbräda, strykjärn, kaffemaskin, morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1755 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-12)

Nästa

Executive Suite


  2 personer   180 cm   47 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår största svit är helt nyrenoverad och modernt inredd i härliga färger. Den har en balkong och ligger med vacker utsikt över Klarälven.

Sviten har parkettgolv och innehåller både ett sovrum och ett vardagsrum. I vardagsrummet finns en arbetsplats och en stor bekväm sittgrupp. Sovrummet är inrett med dubbelsäng (icke delbar). Badrummet är utrustat med både badkar och dusch. Denna svit har även en separat gästtoalett. Rummet är utrustat med WiFi, safteybox, hårtork, minibar, tv, strykbräda, strykjärn, kaffemaskin, morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1935 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-01-09)

NästaVälkommen till Elite Stadshotellet i Karlstad!

Mitt i centrala Karlstad, vid Klarälvens strand, ligger Elite Stadshotellet. Shopping, nöjen och stadens lokaltrafik hittar du strax utanför hotellets portar. Elite Stadshotellet i Karlstad erbjuder 138 bekvämt och fräscht inredda hotellrum samt utmärkta möjligheter för konferenser och olika evenemang. På hotellet finner ni också vår populära pub The Bishops Arms. I allt vårt arbete strävar vi efter att du som gäst ska känna att det är just för dig vi arbetar. Vi erbjuder en totalupplevelse och inte bara ett rum för natten på Elite Stadshotellet.
Hotellet genomgick 2007-2008 en rumsrenovering av 100 rum. Utöver rumsrenoveringen har avloppsstammar och elsystem bytts samt ett nytt ventilationssystem med kyla installerats i samtliga hotellrum. 

Under 2014 renoverades resterande 38 rum inklusive våra två sviter och allt blev klart i slutet av år 2014.

Elite Stadshotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning som innebär att anläggningen uppfyller internationellt fastlagda kriterier, särskilt anpassade till logiverksamheter och konferensanläggningar. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på www.greenkey.se 

  138 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  8 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym

  Gratis WiFi

  18 km till flygplatsen
  300 m till tågstationen
  50 m till buss


Historien om Elite Stadshotellet!

1870, när hotellet invigdes, hade man tillgång till material och hantverksskicklighet som vi idag bara kan drömma om. Marmor, ädelträ och kristallkronor skapade en speciell atmosfär. Kunniga hantverkare som gjorde stuckaturer och ornament medverkade till att Stadshotellet
Karlstad ser ut som det gör även idag – kvalitet och hantverksskicklighet rakt igenom. Då, när det begav sig, var hotellet ett av Sveriges största och finaste hotell. Här möttes bland annat varje år de förmögna träpatronerna, vilket faktiskt har förblivit en årlig mötestradition.Elektriciteten kom till hotellet 1904 och några år senare fanns det värmeledningar till alla rum och wc på varje våning, vilket betraktades som en stor lyx. Pottskåpen togs då äntligen bort en gång för alla. Vad kanske inte alla vet är att när unionsupplösningen mellan Sverige och Norge undertecknades i Karlstad, bodde hela den norska delegationen på Stadshotellet.

Under årens lopp har hotellet kontinuerligt renoverats och moderniserats men vi har varit noga med att låta kvalitetstänkandet genomsyra allt arbete. Alla miljöer på hotellet har varsamt blivit inredda i tidstypisk men ändå funktionell stil. Stadshotellet skall ha kvar sin stil och charm även om ytterligare 130 år.

Många stamgäster har återvänt genom åren till Stadshotellet Karlstad. En av dom var Gustaf Fröding som vid sitt stambord i matsalen drack sin punsch och hämtade motiv till en rad av sina dikter.

Sedan år 1984 ägs Elite Stadshotellet av Elite Hotels of Sweden.Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Elite Stadshotellet Karlstad har kostnadsfritt trådlöst internet. Välj “EliteWifi” och öppna din webbläsare. Fyll i din e-postadress för att få access. För mer information, kontakta vår reception. Vi har dessutom ett gästkontor med dator och skrivare.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vår roomservice-meny finns på rummet och erbjuds följande tider:

Måndag–fredag kl. 06.30-09.30 samt kl 16.00-23.00
Lördag-söndag kl. 07.30-10.30 samt kl 16.00-23.00

Roomserviceavgift tillkommer med 125 kr.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi använder oss av närliggande parkeringshus och säljer parkeringsbiljetter i receptionen till en kostnad av 125 kr. Vi har även nio p-platser i ett eget garage till en kostnad av 175 kr per plats och dygn. I två av dessa garageplatser finns uttag för laddning av elbil. Garageplats kan förbokas via receptionen på 054-29 30 00.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Kemtvätt lämnad i receptionen före kl. 09.00 kan i regel hämtas samma dag. Gäller måndag–fredag. Strykrum finns på våning 2.


Gym at Elite Stadshotellet Karlstad

Gym med bastu

I vårt nyrenoverade gym finner ni löpband, crosstrainer, multistation samt fria vikter. I anslutning till gymmet finns omklädningsrum för dam och herr samt en gemensam bastu.

 

 

 


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Stadshotellet vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från tre till tolv kilometer. 

Rutt A (3km)
Rutt B  (6 km)
Rutt C  (10 km)


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Elite Stadshotellet Karlstad är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning.
Läs gärna mer på http://www.green-key.org/


Elite Stadshotellet Karlstad


Centralt vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet med shopping, nöjen och kommunikationer inom bekvämt promenadavstånd. Här finns alla förutsättningar för lyckade möten, event och företagsmingel. Alla våra konferenslokaler har högt i tak och stora fönster och de flesta har vacker utsikt över Klarälven.


Restaurang


Njut av en god middag från vårt förstklassiga kök. Elite Stadshotellet erbjuder dig att boka en middag med möjlighet att avnjuta den i någon av hotellets vackra salonger. För riktigt stora sällskap finns vår festvåning eller Vintermatsalen.

Öppettider

Välkommen att kontakta vår festvåningschef för mer information och bokning:

För frågor och bokning kontakta
Monica T Lindqvist, tel: 054-29 30 25
monica.t.lindqvist@elite.se eller festvaning.karlstad@elite.se


The Bishops Arms


The Bishop´s Arms är en genuint engelsk pub med Karlstads största urval av öl och whisky. Hit söker sig Karlstadsborna när de längtar efter något gott att dricka och en stunds samvaro med arbetskamrater och vänner. Här råder en gemytlig pubstämning och vi erbjuder god mat från vår mycket breda pubmeny i en avslappnad miljö, serverad av glad och kunnig personal. Som hotellgäst går Du in till puben direkt från hotellets lobby.

Öppettider

Måndag–onsdag: 16.00–00.00
Torsdag–lördag: 16.00–01.00
Söndag: 16.00–23.00Fira dit bröllop med en bröllopsfest på vackra Elite Stadshotellet Karlstad. Med fina lokaler, god mat och erfaren personal tar vi hand om er på en av livets viktigastes dagar.

Stanna gärna hela natten och på något av våra fina rum. Bjuder ni in långväga gäster så finns självklart rum även för dem. Välkommen att läsa mer om våra bröllopserbjudanden.
Missa inte möjligheten att se Les Misérables på Wermland Operas stora scen. En storslagen och gripande musikal som  baserar sig på Victor Hugos mästerverk till romanen Samhällets olycksbarn (1862). Den spelas 16 juni – 6 april 2017 och Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder paketerbjudande med boende. Läs mer!


Från 1585 SEK /enkelrum

Boka
Ändra hotell


Missa inte möjligheten att fira nyårsafton med att uppleva Les Misérables på Wermland Operas stora scen för att sedan avnjuta en en god nyårssupé på Elite Stadshotellet Karlstad. Les Misérables är en storslagen och gripande musikal som baserar sig på Victor Hugos mästerverk till romanen Samhällets olycksbarn (1862). Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder ett paketerbjudande med boende, nyårssupé samt frukost. Läs mer!


Från 1425 SEK /person i dubbelrum

Boka
Ändra hotell


Fira nyårsafton på Elite Stadshotellet Karlstad, beläget mitt i centrum intill Klarälvens strand och stadens firande. Vi erbjuder hotellpaket med en 3-rätters nyårssupé som serveras i vår anrika Vintermatsal och efterföljande kaffe står uppdukat i våra vackra salonger. Inled det nya året med att sova gott i våra sängar och njut av en generös frukost.


Från 1150 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev ett julbord utöver det vanliga. Stjärnkocken Melker Andersson kommer även i år att komponera Elite Stadshotellets julbord, ett traditionellt julbord med en modern twist. Vi ser fram emot att få välkomna Er till ett välsmakande och generöst julbord i stämningsfull miljö.


Från 345 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stadshotellet och spela golf på några av de natursköna golfbanor som vi samarbetar med. Bland dessa banor finns ett komplett utbud med stor variation för alla spelare. Pris från 858:-/ person


Från 858 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev hockey när det är som bäst- LIVE
Boka in en hockeykväll på Löfbergs Arena och följ ditt favoritlag i SHL. Passa samtidigt på att bo bekvämt hos oss på Elite Stadshotellet, mitt i centrala Karlstad. Vi har tagit fram attraktiva boendepaket för dig som vill uppleva hockey när den är som bäst - LIVE!


Från 815 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi hjälper er att göra er bröllopsdag till ett minne för livet - läs mer om våra olika alternativ. Och tveka inte att slå oss en signal om du har andra önskemål.

Bröllopsmiddag inklusive lokal från 650 kr/person


Från 650 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Cup, tävling eller läger? Vi erbjuder förmånliga ”sportpriser” på boende!

Arrangerar er förening en cup, ett läger eller en tävling? Vi på Elite Stadshotellet Karlstad tar gärna hand om er under arrangemanget -  Läs mer!
Från 850 SEK /2 personer i superior 140 cm säng

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet har sju moderna och trevligt inredda konferenslokaler för upp till 250 deltagare. I vackra och ändamålsenliga lokaler, hög servicenivå och med läcker förtäring kan du känna dig lugn med ditt arrangemang och koncentrera dig på mötets innehåll. Välkommen att boka din nästa konferens hos oss.


Från 385 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet Karlstad har tre konferenslokaler som är lämpade för mindre möten. De är renoverade under 2014 och ligger på första våningen med en vacker utsikt över Klarälven.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Fira ledigheten med oss på Elite Stadshotellet Karlstad. Här finns mycket att uppleva och vi listar några alternativ nedan.

Besök Lars Lerins fantastiska konstmuseum som är beläget på natursköna Sandgrundsudden.

Unna dig en äventyrlig dag i nybyggda Sundstabadet, som erbjuder något för alla – gammal som ung badkruka som vattendjur.

Gå på hockey och se Karlstads stolthet, Färjestads BK spela i Löfbergs Arena.

Ta med familj/vänner på en heldag i Mariebergsskogen – där djur möter natur.


Från 637 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira din ledighet med ett besök på Elite Stadshotellet Karlstad -nedan ger vi exempel på vad som kan upplevas i staden.

Besök Lars Lerins fantastiska konstmuseum som är beläget på natursköna Sandgrundsudden.

Unna dig en äventyrlig dag i nybyggda Sundstabadet, som erbjuder något för alla – gammal som ung badkruka som vattendjur.

Gå på hockey och se Karlstads stolthet, Färjestads BK spela i Löfbergs Arena.

Ta med familj/vänner på en heldag i Mariebergsskogen – där djur möter natur.


Från 637 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ta med en kär vän och överraska med ett lovepaket i Karlstad. Hotellet är vacker beläget invid Klarälven och runt hörnet har du shopping, rikt kulturutbud och fina promenadstråk. Avnjut en god middag på The Bishops Arms innan ni sover gott i något av våra vackra rum. Varför inte passa på att unna er det lilla extra genom att boka till en VIP-korg som väntar på rummet? 


Från 1550 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Magnus Edvardsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 december 2016

Positivt: Nära till centrum


Silhouette of a person

Johny Alnæs

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 5 december 2016

Positivt: Hyggelig personale.

Att förbättra: Personalet på puben glemmer at de helst skal være vennlige hver gang?


Silhouette of a person

Bo Stålenbring

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 december 2016


Silhouette of a person

Finn Ström

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 december 2016

Positivt: Service og total opplevelse og da spesielt en meget hyggelig dame som heter Monika Tuden.

Att förbättra: Bygge det større så flere kan oppleve atmosfæren

Övrigt: Anbefales varmt til alle som vil bo i et hotell med god atmosfære og meget hyggelig betjening.


Silhouette of a person

Hans Flink

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 december 2016

Positivt: läget och Bishop Arms

Att förbättra: sluta använda tvål som är inplastad. känns inte så miljövänligt 2016.


Silhouette of a person

Rolf Jakob Andersen

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 28 november 2016

Positivt: mottagelsen

Att förbättra: Det kunne vært varmere i matsalen Vannet rannt nesten ikke ned i håndvasken på badet


Hotellet svarade den 30 november 2016

Hej Rolf, Vi uppskattar att ni tagit er tiden och svarat på vår webenkät. Feedback, förslag och synpunkter från vara gäster är väldigt viktig för oss. Jag har bett våran vaktmästare se över stoppet i handfatet. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Anders Johnsen

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 28 november 2016

Positivt: Läget och Sängen

Att förbättra: Skjuta av lite Kajor utanför, bilen blev väldigt nerskitad.


Hotellet svarade den 30 november 2016

Hej Anders, Tack för att du tagit dig tiden och svara på vår webenkät. Angående parkeringen utanför så föreslår jag att boka en garageplats hos oss alternativt köpa en p-biljett utav hos till närliggande parkeringshus. Varmt välkommen tillbaka till oss! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Jenny Martinsson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 november 2016

Positivt: Trevlig personal, fina rum. Nära till stan där alla affärer finns.

Att förbättra: Städningen i badrummet. Det låg svarta hårstrån i badkaret, vilket jag inte tyckte var fräscht.


Hotellet svarade den 21 november 2016

Tack Jenny för ett fint betyg! Roligt att höra att du är nöjd med din vistelse hos oss, badrummet till trots. Vi tar till oss av detta! Vänliga hälsningar Anna Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Marianne Zetterman

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 november 2016

Positivt: supergod frukost

Att förbättra: Tyvärr var det alldeles fullt på puben när vi kom hem på kvällen och vi fick inte sitta i hotellfoajén och dricka ölen som var köpt på puben.

Övrigt: Tänk på att inte parkera bilen utanför entrén på den kommunala parkeringen. Hela bilen var övertäckt med fågelskit på morgonen. Ett overkligt tjockt lager som krävde högtryckstvätt i flera omgångar.


Hotellet svarade den 22 november 2016

Hej Marianne, Tack för att ni tagit er tiden och svara på vår webenkät. Det går även att förboka ett bord på Bishop Arms om man önskar det, dom tar bordbokningar fram till KL: 20.00. Parkeringen utanförhotellet tillhör kommunen, dom har även satt upp en skylt för att varna för fågelspillningen. Garage finns att förboka på hotellet om man önskar det. Varmt välkomna tillbaka till Elite Hotels of Sweden! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Annelie Eklund

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 21 november 2016

Positivt: Hotellet hade klass och stil, var lugnt och stillsamt. Personalen var mycket trevlig och tillmötesgående. Kändes lyxigt att få bo där.

Att förbättra: Stannade bara en natt, men kan inte komma på något jag skulle ändra på.


Hotellet svarade den 24 november 2016

Hej Annelie, Stort tack för ditt fina omdöme, det värmer att höra att ni haft en bra vistelse hos oss. Vi uppskattar att ni tagit er tiden och svarat på vår webenkät. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Kontakta oss


Kungsgatan 22
Box 317
651 08 Karlstad

Tel: 054-29 30 00
Fax: 054-29 30 31
info.karlstad@elite.se

Bokning
info.karlstad@elite.se
054-29 30 00

 

Hotelldirektör
Anna Björkenstam Wedberg
anna.bjorkenstam@elite.se
054-29 30 15
070-3152143

Försäljningschef
Sofia Steen
sofia.steen@elite.se
054-29 30 01
070-854 85 57


Tf Receptionschef
Victoria Jensen
victoria.jensen@elite.se
054-29 30 14

 

Hitta oss


GPS Koordinater
59.381136 | 13.500813

Hur du reser med bil till hotellet:
Elite Stadshotellet Karlstad är centralt beläget i hörnet av Kungsgatan/Museigatan (med entré från Kungsgatan). Från E18 kör mot Skåre sedan mot Centrum.

Hur du lättast tar dig till hotellet från järnvägsstationen:
Följ Järnvägsgatan, gatan som går rätt upp från järnvägsstationens entré, ca 300 meter. Elite Stadshotellet ligger på höger sida innan bron över Klarälven.

Hur du lättast reser från Karlstad Airport:
Följ vägskyltar in mot Karlstad. Från E18 ta av vid skylt centrum, håll till vänster och sväng vänster mot Klara, Tingvalla idrottsplats. Efter ca 400 m ta höger vid T-korsning. Elite Stadshotellet ligger på vänster sida, sväng efter bron.

_