Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter frinätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90–105 cm   13 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra fina standardrum har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta. Alla rummen har en arbetsplats, tv, minibar, safteybox och WiFi samt dusch eller badkar. Några av rummen har även balkong, strykjärn och strykbräda. Rummen vetter mot Kungsgatan, Västra Torggatan eller in mot gården.

Se fler bilder

Från  855 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-03-03)

Nästa

  1–2 personer   140 cm   14 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra större standardrum är utrustade med 140 cm bred säng.  Antingen kan du välja att sova själv i sängen och kan du njuta av gott om utrymme men det går även att sova två personer i detta rum om du vill. 

Samtliga av dessa rum rum har en bekväm arbetsplats, WiFi, safteybox, telefon, tv, minibar samt badrum med badkar eller dusch. Denna rumskategori är något mindre  än våra superiorrum. På en del av rummen finns balkong, strykbräda och strykjärn.

Se fler bilder

Från  1000 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-03-17)

Nästa

  2 personer   160–180 cm   19 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum håller en hög standard både på komfort och tekniska bekvämligheter. De har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta är modernt inredda med två stycken 90 cm breda sängar eller en hel säng, 160–180cm.(merparten av dessa är icke delbara).

Rummen är rökfria och har en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar, hårtork och tv. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. På några av rummen finns balkong, strykjärn och stykbräda.

Se fler bilder

Från  990 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-02-17)

Nästa

  2 personer   160-180 cm   23 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum erbjuder plats för både arbete och vila. Rummen har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta och är utrustande med arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. Dessutom finns morgonrockar samt vattenkokare för lite extra bekvämlighet. Merparten av badrummen har både badkar och dusch. Dessa rum är mer generösa i storlek och har sittmöjligheter i form av soffa eller fåtöljer.

Se fler bilder

Från  1125 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-03-03)

Nästa

  2 personer   160-180 cm   23 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra Deluxe with view-rum erbjuder vacker utsikt mot Klarälven, några av dem har även en balkong. I rummen finns en dubbelsäng eller två enkelsängar och sittmöjligheter i form av soffa eller fåtöljer. Rummen har antingen parkettgolv eller heltäckningsmatta och är utrustade med en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. Morgonrockar och vattenkokare finns på rummet för en trivsam vistelse.

Se fler bilder

Från  1265 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-04-12)

Nästa

Familjerum


  2-4 personer   160-180 cm   30 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är extra rymliga och är utrustade med bäddsoffa för två barn.  Familjerummen håller en hög standard och har en smakfull modern inredning. På rummen finns arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och hårtork. För extra bekvämlighet finns även morgonrockar och vattenkokare.

Se fler bilder

Från  1175 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-04-13)

Nästa

  1–3 personer   180 cm    41 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter är ett extra rymliga och luftiga rum med en vacker utsikt mot Klarälven. Rummen har en mysig sittplats med soffa som även kan användas som bäddsoffa. Sängen är en icke delbar dubbelsäng. 

På rummen finns en arbetsplats, WiFi, safteybox, minibar och tv. För extra lyx och bekvämlighet finns morgonrockar, tofflor, strykjärn, strykbräda och vattenkokare med kaffe/te.

Se fler bilder

Från  1490 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-04-12)

Nästa

  2 personer   180 cm   47 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår svit är helt nyrenoverad och modernt inredd i härliga färger. Sviten har en balkong och ligger med vacker utsikt över Klarälven.

Sviten har parkettgolv och innehåller både ett sovrum och ett vardagsrum. I vardagsrummet finns en bekväm sittgrupp och sovrummet är inrett med en dubbelsäng (icke delbar) samt en arbetsplats. Badrummet är utrustat med både badkar och dusch. I sviten finner ni också safteybox, hårtork, minibar, tv, strykbräda, strykjärn, kaffemaskin, morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1670 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-04-13)

Nästa

Executive Suite


  2 personer   180 cm   47 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Vår största svit är helt nyrenoverad och modernt inredd i härliga färger. Den har en balkong och ligger med vacker utsikt över Klarälven.

Sviten har parkettgolv och innehåller både ett sovrum och ett vardagsrum. I vardagsrummet finns en arbetsplats och en stor bekväm sittgrupp. Sovrummet är inrett med dubbelsäng (icke delbar). Badrummet är utrustat med både badkar och dusch. Denna svit har även en separat gästtoalett. Rummet är utrustat med WiFi, safteybox, hårtork, minibar, tv, strykbräda, strykjärn, kaffemaskin, morgonrockar och tofflor.

Se fler bilder

Från  1850 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-04-13)

NästaVälkommen till Elite Stadshotellet i Karlstad!

Mitt i centrala Karlstad, vid Klarälvens strand, ligger Elite Stadshotellet. Shopping, nöjen och stadens lokaltrafik hittar du strax utanför hotellets portar. Elite Stadshotellet i Karlstad erbjuder 138 bekvämt och fräscht inredda hotellrum samt utmärkta möjligheter för konferenser och olika evenemang. På hotellet finner ni också vår populära pub The Bishops Arms. I allt vårt arbete strävar vi efter att du som gäst ska känna att det är just för dig vi arbetar. Vi erbjuder en totalupplevelse och inte bara ett rum för natten på Elite Stadshotellet.
Hotellet genomgick 2007-2008 en rumsrenovering av 100 rum. Utöver rumsrenoveringen har avloppsstammar och elsystem bytts samt ett nytt ventilationssystem med kyla installerats i samtliga hotellrum. 

Under 2014 renoverades resterande 38 rum inklusive våra två sviter och allt blev klart i slutet av år 2014.

Elite Stadshotellet är miljömärkt med Green Key, en internationell miljömärkning som innebär att anläggningen uppfyller internationellt fastlagda kriterier, särskilt anpassade till logiverksamheter och konferensanläggningar. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning. Läs gärna mer på www.greenkey.se 

  138 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  8 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym

  Gratis WiFi

  18 km till flygplatsen
  300 m till tågstationen
  50 m till buss


Historien om Elite Stadshotellet!

1870, när hotellet invigdes, hade man tillgång till material och hantverksskicklighet som vi idag bara kan drömma om. Marmor, ädelträ och kristallkronor skapade en speciell atmosfär. Kunniga hantverkare som gjorde stuckaturer och ornament medverkade till att Stadshotellet
Karlstad ser ut som det gör även idag – kvalitet och hantverksskicklighet rakt igenom. Då, när det begav sig, var hotellet ett av Sveriges största och finaste hotell. Här möttes bland annat varje år de förmögna träpatronerna, vilket faktiskt har förblivit en årlig mötestradition.Elektriciteten kom till hotellet 1904 och några år senare fanns det värmeledningar till alla rum och wc på varje våning, vilket betraktades som en stor lyx. Pottskåpen togs då äntligen bort en gång för alla. Vad kanske inte alla vet är att när unionsupplösningen mellan Sverige och Norge undertecknades i Karlstad, bodde hela den norska delegationen på Stadshotellet.

Under årens lopp har hotellet kontinuerligt renoverats och moderniserats men vi har varit noga med att låta kvalitetstänkandet genomsyra allt arbete. Alla miljöer på hotellet har varsamt blivit inredda i tidstypisk men ändå funktionell stil. Stadshotellet skall ha kvar sin stil och charm även om ytterligare 130 år.

Många stamgäster har återvänt genom åren till Stadshotellet Karlstad. En av dom var Gustaf Fröding som vid sitt stambord i matsalen drack sin punsch och hämtade motiv till en rad av sina dikter.

Sedan år 1984 ägs Elite Stadshotellet av Elite Hotels of Sweden.Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Elite Stadshotellet Karlstad har kostnadsfritt trådlöst internet. Välj “EliteWifi” och öppna din webbläsare. Fyll i din e-postadress för att få access. För mer information, kontakta vår reception. Vi har dessutom ett gästkontor med dator och skrivare.


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Vår roomservice-meny finns på rummet och erbjuds följande tider:

Måndag–fredag kl. 06.30-09.30 samt kl 16.00-23.00
Lördag-söndag kl. 07.30-10.30 samt kl 16.00-23.00

Roomserviceavgift tillkommer med 125 kr.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi använder oss av närliggande parkeringshus och säljer parkeringsbiljetter i receptionen till en kostnad av 125 kr. Vi har även nio p-platser i ett eget garage till en kostnad av 175 kr per plats och dygn. I två av dessa garageplatser finns uttag för laddning av elbil. Garageplats kan förbokas via receptionen på 054-29 30 00.


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Kemtvätt lämnad i receptionen före kl. 09.00 kan i regel hämtas samma dag. Gäller måndag–fredag. Strykrum finns på våning 2.


Gym at Elite Stadshotellet Karlstad

Gym med bastu

I vårt nyrenoverade gym finner ni löpband, crosstrainer, multistation samt fria vikter. I anslutning till gymmet finns omklädningsrum för dam och herr samt en gemensam bastu.

 

 

 


Ben med skor som springer på vägen.

Motionsrunda

Vi på Elite Stadshotellet vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från tre till tolv kilometer. 

Rutt A (3km)
Rutt B  (6 km)
Rutt C  (10 km)


Green Key på Elite Hotels

Green Key

Elite Stadshotellet Karlstad är miljödiplomerade med Green Key. Green Key är en miljömärkning för hotell, konferensanläggningar, vandrarhem och campingplatser. Green Key delas ut efter att en rad miljökrav uppfyllts och visar att anläggningen tar extra hänsyn till miljön och ett ansvar för sin omgivning.
Läs gärna mer på http://www.green-key.org/


Elite Stadshotellet Karlstad


Centralt vid Klarälvens strand ligger Elite Stadshotellet med shopping, nöjen och kommunikationer inom bekvämt promenadavstånd. Här finns alla förutsättningar för lyckade möten, event och företagsmingel. Alla våra konferenslokaler har högt i tak och stora fönster och de flesta har vacker utsikt över Klarälven.


Restaurang


Njut av en god middag från vårt förstklassiga kök. Elite Stadshotellet erbjuder dig att boka en middag med möjlighet att avnjuta den i någon av hotellets vackra salonger. För riktigt stora sällskap finns vår festvåning eller Vintermatsalen.

Öppettider

Välkommen att kontakta vår festvåningschef för mer information och bokning:

För frågor och bokning kontakta
Monica T Lindqvist, tel: 054-29 30 25
monica.t.lindqvist@elite.se eller festvaning.karlstad@elite.se


The Bishops Arms


The Bishop´s Arms är en genuint engelsk pub med Karlstads största urval av öl och whisky. Hit söker sig Karlstadsborna när de längtar efter något gott att dricka och en stunds samvaro med arbetskamrater och vänner. Här råder en gemytlig pubstämning och vi erbjuder god mat från vår mycket breda pubmeny i en avslappnad miljö, serverad av glad och kunnig personal. Som hotellgäst går Du in till puben direkt från hotellets lobby.

Öppettider

Måndag–onsdag: 16.00–00.00
Torsdag–lördag: 16.00–01.00
Söndag: 16.00–23.00Fira dit bröllop med en bröllopsfest på vackra Elite Stadshotellet Karlstad. Med fina lokaler, god mat och erfaren personal tar vi hand om er på en av livets viktigastes dagar.

Stanna gärna hela natten och på något av våra fina rum. Bjuder ni in långväga gäster så finns självklart rum även för dem. Välkommen att läsa mer om våra bröllopserbjudanden.
Missa inte möjligheten att se Les Misérables på Wermland Operas stora scen. En storslagen och gripande musikal som  baserar sig på Victor Hugos mästerverk till romanen Samhällets olycksbarn (1862). Den spelas 16 juni – 6 april 2017 och Elite Stadshotellet Karlstad erbjuder paketerbjudande med boende. Läs mer!


Från 1585 SEK /enkelrum

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stadshotellet och spela golf på några av de natursköna golfbanor som vi samarbetar med. Bland dessa banor finns ett komplett utbud med stor variation för alla spelare. Pris från 858:-/ person


Från 858 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev hockey när det är som bäst- LIVE
Boka in en hockeykväll på Löfbergs Arena och följ ditt favoritlag i SHL. Passa samtidigt på att bo bekvämt hos oss på Elite Stadshotellet, mitt i centrala Karlstad. Vi har tagit fram attraktiva boendepaket för dig som vill uppleva hockey när den är som bäst - LIVE!


Från 1100 SEK /enkelrum standard

Boka
Ändra hotell


Vi hjälper er att göra er bröllopsdag till ett minne för livet - läs mer om våra olika alternativ. Och tveka inte att slå oss en signal om du har andra önskemål.

Bröllopsmiddag inklusive lokal från 650 kr/person


Från 650 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Cup, tävling eller läger? Vi erbjuder förmånliga ”sportpriser” på boende!

Arrangerar er förening en cup, ett läger eller en tävling? Vi på Elite Stadshotellet Karlstad tar gärna hand om er under arrangemanget -  Läs mer!
Från 900 SEK /2 personer i superior 140 cm säng

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet har sju moderna och trevligt inredda konferenslokaler för upp till 250 deltagare. I vackra och ändamålsenliga lokaler, hög servicenivå och med läcker förtäring kan du känna dig lugn med ditt arrangemang och koncentrera dig på mötets innehåll. Välkommen att boka din nästa konferens hos oss.


Från 385 SEK /person

Boka
Ändra hotell


The Music of Motown feat. Afro-Dite kommer till Karlstad CCC fredag 24 februari . Boka in en helkväll,  upplev vårens stora soulshow som är sprängfylld med välkända soulklassiker och avsluta kvällen med boende på Elite Stadshotellet Karlstad. 


Från 2025 SEK /2 personer i superiorrum

Boka
Ändra hotell


Elite Stadshotellet Karlstad har tre konferenslokaler som är lämpade för mindre möten. De är renoverade under 2014 och ligger på första våningen med en vacker utsikt över Klarälven.


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Fira ledigheten med oss på Elite Stadshotellet Karlstad. Här finns mycket att uppleva och vi listar några alternativ nedan.

Besök Lars Lerins fantastiska konstmuseum som är beläget på natursköna Sandgrundsudden.

Unna dig en äventyrlig dag i nybyggda Sundstabadet, som erbjuder något för alla – gammal som ung badkruka som vattendjur.

Gå på hockey och se Karlstads stolthet, Färjestads BK spela i Löfbergs Arena.

Ta med familj/vänner på en heldag i Mariebergsskogen – där djur möter natur.


Från 637 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Fira din ledighet med ett besök på Elite Stadshotellet Karlstad -nedan ger vi exempel på vad som kan upplevas i staden.

Besök Lars Lerins fantastiska konstmuseum som är beläget på natursköna Sandgrundsudden.

Unna dig en äventyrlig dag i nybyggda Sundstabadet, som erbjuder något för alla – gammal som ung badkruka som vattendjur.

Gå på hockey och se Karlstads stolthet, Färjestads BK spela i Löfbergs Arena.

Ta med familj/vänner på en heldag i Mariebergsskogen – där djur möter natur.


Från 637 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ta med en kär vän och överraska med ett lovepaket i Karlstad. Hotellet är vacker beläget invid Klarälven och runt hörnet har du shopping, rikt kulturutbud och fina promenadstråk. Avnjut en god middag på The Bishops Arms innan ni sover gott i något av våra vackra rum. Varför inte passa på att unna er det lilla extra genom att boka till en VIP-korg som väntar på rummet? 


Från 1550 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Leif Eriksson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 11 januari 2017

Positivt: Läget

Att förbättra: Fixa nya hissar, bättre bokningssystem för bilparkering som underlättar för gästen. Mer lokalproducerad mat


Hotellet svarade den 13 januari 2017

Hej Leif, Tack för att du svarat på vår gästenkät. Vi tar till oss av er feedback och förslag. Hissarna kommer att renoveras inom en snar framtid. Vi vill önska er varmt välkommen tillbaka till Elite Hotels of Sweden! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Frode Jørn Stenersen

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 9 januari 2017

Positivt: Beliggenhet og atmosfære.

Att förbättra: Sørget for at alle ansatte på Bishop Arms hadde samme serviceinnstilling. En av de mannlige ansatte kunne vært mere forekommen og høflig. Ellers var betjeningen meget hyggelige.


Hotellet svarade den 10 januari 2017

Tack Frode! Dina synpunkter är viktiga för oss och vi är mycket glada över att du har tagit dig tiden att hjälpa oss att bli bättre! Varmt välkommen åter! Vänliga hälsningar Anna Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Jan Hellerqvist

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 januari 2017

Positivt: Suverän frukost, bra med tider som 11.00. Man vill ju sova ut när man är på weekend resa.

Att förbättra: Lite bättre gym/bastu. för övrigt mycket bra med allt.

Övrigt: Elit hotell är bäst i hela Sverige. Super service bra rum mm.


Hotellet svarade den 10 januari 2017

Tack Jan! Roligt att höra! Vet du att alla Elite-hotell serverar frukost till kl. 12.00 på söndagar? Gäller hela året förutom i vår sommarperiod och under jul- & nyårshelgerna då tiderna kan vara lite begränsade. Och utcheckning först kl.18.00 - det kallar vi snooze :) Väl upplagt för weekendresa! Varmt välkommen tillbaka till Elite Hotels of Sweden Jan! Vänliga hälsningar Anna Björkenstam Wedberg Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Janjira Jansorn Hultfeldt

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 8 januari 2017

Positivt: Bra Hotel med bra läge, bra frukost och fina rum


Hotellet svarade den 10 januari 2017

Bäste Janjira, Tack för er fina feedback och för att ni taigt er tiden och svarat på vår gästenkät. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Nils Ingvar Lundin

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 5 januari 2017

Positivt: Rummet

Att förbättra: Fixa hissen som stannade mellan våningar

Övrigt: Säker, bra standard


Silhouette of a person

Jill Lindholm

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 3 januari 2017

Positivt: Förutom sällskapet var det fint rum, lugnt läge med närhet till vatten i promenadvänlig stad och de aktiviteter vi gjorde. Besökte Lerins utställning och gick på Wermlandsoperan.


Hotellet svarade den 10 januari 2017

Hej Jill, Stort tack för dina fina ord om hotellet. Kul att läsa att ni haft en bra vistelse hos oss i Karlstad. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Peter Nilsson

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 2 januari 2017

Positivt: Bra service,bra mat ,trevligt i allmänhet


Hotellet svarade den 10 januari 2017

Hej Peter, Tack för att du tagit dig tiden och svarat på vår webenkät. Der glädjer oss att höra att ni är nöjda med er vistsel hos oss. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Dan Müntzing

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 2 januari 2017

Positivt: Hög kvalitet, trevlig och glad personal, *finare* hotell

Att förbättra: Kolla över taket i rum 332, misstänker fuktskada eller missfärgningar i badrummet

Övrigt: Ohotad bästa hotellet i Karlstad med nära till allt, trevlig personal och stor frukost.


Hotellet svarade den 10 januari 2017

Hej Dan, Stort tack för ditt fina omdöme gällande, hotellet, vår personal och service. Jag ska be våran vaktmästare att se över taket i badrummet. Vi uppskattar att du tagit dig tiden och svarat på våran webenkät. Vi vill hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss! Vänliga hälsningar Victoria Jensen Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Jan Meijer

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 31 december 2016

Positivt: Location, breakfast and warm bathroom floor. Great view over Klaralven from the Beatles' room.

Att förbättra: Promote the food to hotel guests better. Have some check at the breakfast for guests that have not paid. Any-one can just walk in and get a free breakfast.

Övrigt: Walking distance from the train station to a great hotel


Hotellet svarade den 10 januari 2017

Dear Jan, We are glad to hear that you feel comfortable at our hotel and want to come back. Feedback, suggestions and comments from our guests is very important to us and we appreciate that you have answering on our survey. We looking forward to welcome you back to our hotel. Best regards Victoria Elite Stadshotellet, Karlstad


Silhouette of a person

Li Hellsen

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 29 december 2016

Positivt: byggnaden är fantastisk och läget superbt. sängarna bekväma, frukostbuffen också jättebra

Att förbättra: Ha mera betoning på ekologiskt, fair trade. Kanske ett spa? Synd att de fina gamla hissarna skall ersättas av nya. Skulle hellre se att de renoverades, varsamt. skulle väldigt gärna vilja få ett rum som vetter mot älven nästa gång...

Övrigt: bodde bara här en natt så jag skulle gärna komma tillbaka och utforska alla olika salar


Hotellet svarade den 2 januari 2017

Bäste Li, Stort tack för din återkoppling på er vistelse hos oss. Feedback, förslag och synpunkter från våra gäster är oerhört viktig för oss. Kul att hör att ni gillar hotellet och att ni haft en bra vistelse hos oss. När hissen renoveras så kommer vi självklart att ta vara på dom fina hissdörrarna. Önskar ni ett rum ut mot älven så föreslår jag att boka ett Deluxe rum med älvutsikt. Vi ser fram emot att få hälsa er varmt välkomna tillbaka till oss! Vänliga Hälsningar Victoria Elite Stadshotellet, Karlstad


Kontakta oss


Kungsgatan 22
Box 317
651 08 Karlstad

Tel: 054-29 30 00
Fax: 054-29 30 31
info.karlstad@elite.se

Bokning
info.karlstad@elite.se
054-29 30 00

 

Hotelldirektör
Anna Björkenstam Wedberg
anna.bjorkenstam@elite.se
054-29 30 15
070-3152143

Försäljningschef
Sofia Steen
sofia.steen@elite.se
054-29 30 01
070-854 85 57


Tf Receptionschef
Victoria Jensen
victoria.jensen@elite.se
054-29 30 14

 

Hitta oss


GPS Koordinater
59.381136 | 13.500813

Hur du reser med bil till hotellet:
Elite Stadshotellet Karlstad är centralt beläget i hörnet av Kungsgatan/Museigatan (med entré från Kungsgatan). Från E18 kör mot Skåre sedan mot Centrum.

Hur du lättast tar dig till hotellet från järnvägsstationen:
Följ Järnvägsgatan, gatan som går rätt upp från järnvägsstationens entré, ca 300 meter. Elite Stadshotellet ligger på höger sida innan bron över Klarälven.

Hur du lättast reser från Karlstad Airport:
Följ vägskyltar in mot Karlstad. Från E18 ta av vid skylt centrum, håll till vänster och sväng vänster mot Klara, Tingvalla idrottsplats. Efter ca 400 m ta höger vid T-korsning. Elite Stadshotellet ligger på vänster sida, sväng efter bron.

_