Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!
1 Rum,  1 Vuxen 0 Barn
Checka in
Välj giltigt utcheckningsdatum
Checka ut
Välj giltigt utcheckningsdatum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter
1 Gäster,Välj datum
Söker med företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Det finns inga tillgängliga rum för denna företagskod: Erbjudandekod: Det finns ingen tillgänglighet valda datum för erbjudandekod: Söker endast efter bonusnätter


Ett eller flera rum är otillgängliga

Välj rumstyp 1: 1 Vuxna


  1 person   90-105 cm    16m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum är ljusa och trevliga med klassisk inredning och passar för en person. En skön säng och rofylld sömn är den bästa starten på dagen. I våra standardrum får ni detta och lite till. Rummen har en arbetsplats, badrum med dusch eller badkar, telefon, tv, WiFi, hårfön, bordsfläkt och vattenkokare med kaffe och te. Rummen har antingen trägolv eller heltäckningsmatta.

Se fler bilder

Från  672 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-11-24)

Nästa

  1-2 personer   140-160 cm   18m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra standardrum grandlit har en säng som man kan sova två personer i eller passar dig som reser själv och önskar extra komfort. Rummen är utrustade med arbetsplats, badrum med dusch eller badkar, telefon, tv, WiFi, hårfön, bordsfläkt och vattenkokare med kaffe och te.

Se fler bilder

Från  752 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-11-24)

Nästa

  1-2 personer   2x90-105 cm   23m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra Standard Twin är modernt och smakfullt inredda med två sängar. Rummen är utrustade med arbetsplats, badrum med dusch eller badkar, telefon, tv, WiFi, hårfön, bordsfläkt och vattenkokare med kaffe och te.

Se fler bilder

Från  712 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-07)

Nästa

  1-2 personer   160 cm eller 2x90 cm   23m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra superiorrum är modernt och smakfullt inredda dubbelrum för upp till två personer med en 160 cm bred säng eller två sängar som står ihop. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. Rummen har minibar, telefon, tv, WiFi, hårfön, vattenkokare med kaffe och te, bordsfläkt och skrivbord. Vissa rum har även strykjärn och strykbräda.

Superiorrummen genomgår just nu en renovering som kommer vara färdig i början av 2018. Nya bilder kommer inom kort.

Se fler bilder

Från  792 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-11-24)

Nästa

  1-2 personer   2x90 cm   26 m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra deluxerum passar dig som vill ha lite extra lyx och utrymme. Rummen är generösa i storlek och är utrustade med två sängar som står ihop. Självklart finns minibar, telefon, tv, WiFi, hårfön, vattenkokare med kaffe och te, bordsfläkt och skrivbord. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar.

Deluxerummen genomgår just nu en renovering som kommer vara färdig i början av 2018. Nya bilder kommer inom kort.

Se fler bilder

Från  952 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2017-11-24)

Nästa

  1-4 personer   2x90 cm   26 m2   2 extrasängar   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra familjerum är alla stora och extra rymliga. Dessa rum har två sängar som står ihop och det finns utrymme för två bekväma extrasängar. Självklart finns minibar, telefon, tv, WiFi, hårfön, vattenkokare med kaffe och te, bordsfläkt och skrivbord i rummen. Badrummen är utrustade med dusch eller badkar. 

Se fler bilder

Från  1000 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-07)

Nästa

  1-2 personer   2x105 cm   31m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra rum i kategorin deluxe view har stora panoramafönster med fantastisk utsikt över Vättern samt modern inredning. Rummen har en sällskapsdel med fåtöljer och bord samt en del för arbete och vila. Våra deluxe view är utrustade med minibar, telefon, kabel-tv,tv, WiFi, hårfön, vattenkokare med kaffe och te, bordsfläkt, safetybox och skrivbord. För extra bekvämlighet finns även tofflor och morgonrockar. Badrummen har både badkar och dusch.

Se fler bilder

Från  1240 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-07)

Nästa

  1-2 personer   Dubbelsäng alt. twin    35-39m2   WiFi ingår   Frukost ingår

Våra juniorsviter passar såväl för bröllopsnatten som för den som vill ha lite extra komfort och lyx. Dessa rum är modernt inredda med panoramafönster och med fantastisk utsikt över Vättern alternativt stora härliga hörnrum med utsikt mot kanalen och staden. Rummen har en sällskapsdel med soffa eller fåtöljer och bord samt en del för arbete och vila. Rummen är utrustade med minibar, telefon, kabel-tv, platt-tv, WiFi, hårfön, vattenkokare med kaffe och te, bordsfläkt,  förvaringsbox, skrivbord samt strykjärn. För extra bekvämlighet finns även tofflor och morgonrockar. Badrummen har både badkar och dusch.

Se fler bilder

Från  1560 SEK /natt

(Priset hittades I dag, Priset avser 2018-01-07)

NästaVälkommen till Elite Stora Hotellet Jönköping

I en av Jönköpings vackraste byggnader med ett centralt och utsökt läge vid Vätterns södra strand ligger Elite Stora Hotellet. Jönköpings gågata passerar hotellets ena gavel vilket gör att du har nära till både shopping och nöjesliv. Elite Stora Hotellet byggdes under mitten av 1800-talet och är omsorgsfullt renoverat. Mycket i hotellet är bevarat i ursprungligt skick, bl.a. Spegelsalen som är en av Skandinaviens vackraste festsalar. För oss är det viktigt att du trivs och känner dig personligt omhändertagen.

De 135 hotellrummen på Elite Stora Hotellet är trivsamt och bekvämt inredda för att du som gäst ska kunna vila och få den arbetsro du behöver. Gör gärna ett besök i vår gastropub The Bishops Arms.

Varmt välkommen till Elite Stora Hotellet i Jönköping!
Historien om hotellet

I slutet av 1850 byggdes dåvarande Jönköpings Hotell. Det var en oerhört stor satsning i en stad med enbart 7000 invånare. Hotellet är ett av landets äldsta och mest kända hotell utanför huvudstaden. Vid öppningen i januari 1860 var hotellet landets största. Anledningen till det enorma bygget var Jönköpings strategiska läge som järnvägs- och vägknut och blev nu en självklar övernattningsstation på den färdigställda Södra Stambanan. Hotellet inrymde redan från början en rad funktioner. I bottenplanet fanns restaurang, schweizeri, biljardrum, gästgiveri, banklokaler och efter några år tillkom en badanläggning. Mellanvåningen upptogs främst av resanderum och den översta våningen av festlokaler, klubbrum och ytterligare några rum. Frimurarna hade tom. 2013 sina lokaler på vindsvåningen med bland annat den stora ordenssalen Johannessalen.

1863 stod festvåningen klar två trappor upp. Den har sedan dess varit Jönköpings läns förnämsta festlokal. Salen blev magnifik med gnistrande kristallkronor med flammande gaslågor, spegelväggar som gav illusion om bakomliggande rum och dekorationer som förflyttade besökaren till en slottslik miljö. Här har alltsedan dess hållits minnesvärda baler och fester. I modern tid har Spegelsalen även använts till bland annat EU-möten, utställningar och kongresser.


  135 rökfria rum
  1 restaurang
  1 bar
  12 konferenslokaler

  Parkering
  Bastu
  Gym
  Gratis WiFi

  9 km till flygplatsen
  200 m till buss
  200 m till tågstationen


In- och utcheckning på Elite Plaza Hotel

In- och utcheckning

Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.11.00* avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.

*Gäller ej söndagar med Snooze då andra utcheckningstider gäller. Jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.


Green Key

Du har valt att bo på ett hotell som är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Det innebär att du bidrar till att ta ansvar för miljön, eftersom vi följer Green Keys miljökrav. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.


Wifi på Elite Hotels

Wifi & IT

Alla gäster har tillgång till trådlöst internet. Det gäller hela hotellet och är kostnadsfritt. Utöver det finns en gästdator i anslutning till vår reception. Välkommen att kontakta vår personal vid eventuella frågor.


Frukost

Vår generösa frukostbuffé serveras i restaurangen, veckans alla dagar. Upplev den härliga atmosfären och njut av en fantastisk hotellfrukost.

Måndag–fredag

06.30–09.30

Lördag

07.30–10.30

Söndag

06.30–12.00*

*Under jul- och sommarperioden erbjuds ej Snooze.

För dig som inte är hotellgäst kostar frukosten 140 kr. Välkommen i mån av plats!


Lyxigt med frukost på sängen på Elite Hotels

Roomservice

Beställ din frukost direkt till rummet. I lugn och ro fyller du i din room service-lapp med de önskemål du har för en perfekt frukost. Dessutom erbjuder vi, för dig som har bråttom, Grab & Run (frukost att ta med).

Ni kan även beställa roomservice från vår gastropub The Bishops Arms. Meny finns på rummet. 

Roomserviceavgift tillkommer.


Husdjur

Självklart ska våra fyrfota vänner bo med stil också! Vi erbjuder ett antal hotellrum för ett tillägg av 200 kr/natt där husdjur är välkomna. Matskål, vattenskål och påsar finns till förfogande. Vid incheckning får hunden även en välkomstpresent. Kontakta oss på 036-100 000 för bokning och mer information.


Parkering på Elite Hotels

Parkering

Vi samarbetar med parkeringshuset Sesam som ligger precis runt hörnet av hotellet. Parkering kostar 100 kr/dygn. Denna kostnad går att sätta upp på rummet under förutsättning att ni åker till hotellet före och hämtar en parkeringsbiljett i receptionen. Parkeringshuset är öppet alla dagar kl.06.00-24.00. Däremellan kommer ni in med hjälp av en kod ni får i receptionen.

I anslutning till hotellet finns en kommunal handikapparkering samt en laddstation för elbil (ej bokningsbara).


Skjortor på galge på Elite Hotels

Tvätt

Kemtvätt lämnad i receptionen före kl. 08.00 kan i regel hämtas samma dag. 
Gäller måndag–fredag.


Träning & relax

I vårt fitness-rum kan du efter en dag full av möten, konferenser eller shopping slappna av i en varm bastu eller köra ett litet träningspass med hjälp av våra träningsredskap. Här hittar du crosstrainer, löpband, motionscykel, trx-band, vikter och pilatesbollar. Vi har även ett samarbete med Friskis & Svettis, runt hörnet av hotellet om du önskar ett större utbud. Motionsbiljett till Friskis & Svettis kostar 70 kr/gång och köps i receptionen.

Spa – Vi samarbetar med Hudoteket!

Unna dig en avkopplande spaweekend i friskvårdens tecken.

Läs mer på www.hudoteket.se


Ben med skor som springer på vägen.

Runkeeper

Vi på Elite Stora Hotellet vill främja hälsan och erbjuder därför dig som motionerar och springer förvalda rutter i appen Runkeeper. Vi har tagit fram våra favoritrundor som du enkelt kan följa, tre rutter med varierande längd från 3 till 8,8 kilometer. 

Rutt A – Norra Strandgatan (3 km)
Rutt B – Munksjön (5,8 km)
Rutt C – Kålgården (8,8 km)


Elite Stora Hotellet Jönköping


Vi erbjuder en modern konferensavdelning för såväl det lilla sällskapet som för den stora konferensgruppen. Vår kunniga personal kommer att med hög personlig service göra sitt yttersta för att ert arrangemang kommer att bli en lyckad och minnesvärd upplevelse.

  • 12 lokaler
  • Upp till 130 deltagare
  • AC, Wifi och modern teknisk utrustning

Restaurang Bishop Arms

The Bishops Arms


Just nu renoverar vi The Bishops Arms för att kunna erbjuda en ännu bättre produkt. Vi fortsätter hålla öppet som vanligt tills arbetet är färdigt i slutet av september. Vi ber om ursäkt för de eventuella besvär detta orsakar och tackar för överseendet.

Öppettider

Måndag–tisdag: 16.30–23.00
Onsdag–torsdag: 16.30–00.00
Fredag: 16.30–01.00
Lördag: 12.00–01.00
Söndag: 12.00–22.00


Bord i restaurang Le Trottoir på Elite Stora Hotellet

Välkommen till Le Trottoir!


Beställningsrestaurang Le Trottoirs miljö är modern, ljus och öppen och erbjuder även lite Vätternutsikt.

Öppettider

Kvällstid – Öppet för förbeställda sällskap min. 25 personer
För mer information och bokning:
Hans Dimberg: hans.dimberg@elite.se, tel 036-215 50 17

Dagtid – Lunch
För konferenslunch eller förbeställda luncher för grupper om min. 25 personer:
Hans Dimberg: hans.dimberg@elite.se, tel 036-215 50 17Anordna din bröllopsfest i Spegelsalen, en pampig och vacker lokal som av många anses vara Skandinaviens vackraste festsal. Vi har lång erfarenhet av bröllopsarrangemang och skräddarsyr din bröllopsfest efter just dina önskemål. Vi erbjuder även vackert inredda rum för både brudpar och bröllopsgäster. Låt oss ta hand om er på er stora dag!
Välkommen att avnjuta årets julbord på vackra Elite Stora Hotellet i Jönköping. Här serverar vi vårt härliga julbord både vid lunchtid samt på kvällen.


Från 495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Unna dig en härlig och avkopplande helg i Jönköping med god mat, motion och relax med underbara behandlingar. Vi samarbetar med Hudoteket, ett komplett skönhetscentra och ett av Sverige finaste dag-spa.


Från 1310 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela så mycket golf du orkar på 4 dagar. 9, 18 eller 54 hål om dagen. Du bor 3 nätter på Elite Stora Hotellet och spelar golf obegränsat under 4 dagar på våra banor runt Jönköping.


Från 3995 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av Jönköpings fina golfbanor och sov sedan gott på Elite Stora Hotellet. Vi samarbetar med de bästa banorna i Jönköpingstrakten; Jönköpings GK, Gränna GK, A6 GK, Skinnarebo GK, Ryfors GK, Sand GC, Nässjö GK och Götaströms GK.


Från 850 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Möt det bästa av Irland och Skottland i Sveriges knutpunkt, Jönköping på Sand Golf Club – en unik 18 hålsbana. Sov sedan gott på Elite Stora Hotellet.


Från 1150 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Välkommen till Skandinaviens största vattenpark med 4 miljoner liter vattenäventyr. Efter en fartfylld dag vilar hela familjen ut på Elite Stora Hotellet i Jönköping.


Från 2515 SEK /familjen

Boka
Ändra hotell


Elite Stora Hotellet i Jönköping och The Bishops Arms erbjuder ett tjugotal olika dryckesprovningar inom områdena whisky, öl, avec och andra spännande fatlagrade starka drycker. 


Från 245 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Stå öga mot öga med en tiger, åk den världsunika linbanan Safari och se djurskötarna visa hur man tränar en elefant. Upplev fantastiska Kolmården och övernatta sedan med hela familjen på Elite Stora Hotellet.


Från 2695 SEK /familjen

Boka
Ändra hotell


Spela tennis på Racketcentrum och sov sedan gott på Elite Stora Hotellet. I paketet ingår speltid på tennisbana, övernattning samt härlig frukostbuffé.


Från 1120 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Besök två av våra tre alternativ; Astrid Lindgrens Värld & Museum, High Chaparral eller Borås Djurpark och sov sedan gott på Elite Stora Hotellet.


Från 3710 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Vad ger man någon som redan har allt? Köp ett presentkort på vår generösa frukostbuffé och ge någon du tycker om en riktigt bra start på dagen!


Från 140 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Umgås, busa och ha roligt på Leo's Lekland i Jönköping! Efter en dag på Leklandet vilar familjen ut på Elite Stora Hotellet Jönköping


Från 1212 SEK /familj

Boka
Ändra hotell


Elite Stora Hotellet erbjuder i samarbete med Den Småländska Kolonin en fantastisk upplevelse för själ och gom.


Från 1890 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Ta del av vårt erbjudande där du kan uppleva 1974 – Tribute to ABBA och bo bekvämt hos oss på Elite Stora Hotellet.


Från 995 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev succémusikalen Les Misérables i Kulturhuset Spira! Med gripande handling och genial musik som går rakt in i hjärtat har Les Misérables år efter år blivit framröstad till ”Världens bästa musikal”. Sov sedan gott på Elite Stora Hotellet i Jönköping.


Från 1285 SEK /person

Boka
Ändra hotell


På Elite Stora Hotellet finns flera lokaler som lämpar sig väl för det mindre mötet. Bland dessa mötesrum återfinns bland annat Jenny Lind, Viktor Rydberg och Per Brahe som alla är trevliga lokaler. 


Från 200 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Boka in en avkopplande helg på Elite Stora Hotellet i centrala Jönköping. Här bor ni till bästa helgpris i något av våra trevliga hotellrum. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker, nöjen och restauranger eller varför inte ta en promenad längs med Vätterns strand. På morgonen njuter ni av vår uppskattade frukostbuffé.


Från 765 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Vackra och anrika Elite Stora Hotellet i Jönköping erbjuder bästa pris under lov och storhelger. Här finns plats för både paret och hela familjen. Passa på att utnyttja det centrala läget och besök stadens butiker, nöjen och restauranger. På morgonen njuter ni av vår uppskattade frukostbuffé.


Från 765 SEK /natt

Boka
Ändra hotell


Överraska någon du tycker om med en romantisk helg på Elite Stora Hotellet i Jönköping med sitt vackra läge precis vid Vätterns strand. Med Love-paketet får ni med champagne, choklad och exotisk frukt på rummet. Fluffiga morgonrockar och tofflor sätter extra guldkant på tillvaron. Passa på att ta en romantisk promenad tillsammans längs med Vätterns södra strand.


Från 1600 SEK /natt

Boka
Ändra hotell

Kommentarer


Silhouette of a person

Michael Carpelan

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 17 oktober 2017

Positivt: Personalen

Att förbättra: Ha fler hissar

Övrigt: Toalett rullen svår att nå sittandes, glashyllan över handfatet var lätt att "knocka" när man böjd tvättade ansiktet


Hotellet svarade den 17 oktober 2017

Hej Michael, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Jag har tagit dina synpunkter vidare angående placeringen av toalettrullen samt glashylan i badrummet vidare. Det glädjer mig att ni har fått ett positivt intryck av vår personal. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Sarah Axén Henriksson Elite Stora Hotellet, Jönköping


Silhouette of a person

Olle Pers

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 oktober 2017


Silhouette of a person

Kerstin Giesler

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 oktober 2017

Positivt: Centralt läge och god frukost

Att förbättra: Ordna parkeringsplatser för hotellgäster


Hotellet svarade den 16 oktober 2017

Hej Kerstin, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Härligt att ni uppskattar vår omtyckta frukost och vårt centrala läge. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Sarah Axén Henriksson Elite Stora Hotellet, Jönköping


Silhouette of a person

Stefan Svensson

Betyg: 10/10

Omdömet skrevs den 16 oktober 2017

Positivt: Riktigt Hotell, bra läge, trevlig personal, bra frukost.


Hotellet svarade den 16 oktober 2017

Hej Stefan, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Tack för all den positiva feedback du har hett oss genom åren. Njut nu av din pension och kom ihåg att du alltid är välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar, Sarah Axén Henriksson Elite Stora Hotellet, Jönköping


Silhouette of a person

Mikael Gunnarsson

Betyg: 7/10

Omdömet skrevs den 16 oktober 2017

Positivt: Bra bemötande. Enkel parkering. Sköna kuddar

Att förbättra: Förbättra värme/kyla ventilation på rummet. Men detta är garanterat förändrat/nybyggt på rummen när hotellets renovering är klar?


Hotellet svarade den 17 oktober 2017

Hej Mikael, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Det är precis som du skriver att ventilationen kommer att bli bättre så fort vi är klara med renoveringen. Beklagar ändå att ni har blivit störda av det. Kul att höra att ni uppskattar vår personal och våra sköna kuddar. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Sarah Axén Henriksson Elite Stora Hotellet, Jönköping


Silhouette of a person

Lars Jilderin

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 15 oktober 2017

Positivt: Läget och den helt underbara frukostbuffén med mycket vällagade varmrätter.mMycket nöjd

Att förbättra: Exteriört är det ju snyggare utan byggnadsställningar...

Övrigt: Mycket nöjd även denna gång med Elite...


Hotellet svarade den 16 oktober 2017

Hej Lars, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Kul att höra att ni trivs hos oss och stort tack för din positiva feedback. Passar på att önska dig en trevlig kväll och varmt välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar, Sarah Axén Henriksson Elite Stora Hotellet, Jönköping


Silhouette of a person

Patrik Olsson

Betyg: 6/10

Omdömet skrevs den 13 oktober 2017

Positivt: Personalen i receptionen

Att förbättra: Snabba på hissens hastighet väsentligt, riktigt irriterande långsam!!


Hotellet svarade den 14 oktober 2017

Hej Patrik, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Jag har tagit dina synpunkter vidare med berörd personal. Kul att höra att ni uppskattar vårt receptionsteam. Passar på att önska dig en härlig lördag och varmt välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar, Sarah Axén Henriksson Elite Stora Hotellet, Jönköping


Silhouette of a person

Jesper Lerche Andersen

Betyg: 8/10

Omdömet skrevs den 11 oktober 2017

Positivt: frukost, receptionspersonal.

Att förbättra: Pub bishops arms lugter der af, friture mad (fisk), det er ikke dejligt at nyde øl der


Hotellet svarade den 11 oktober 2017

Hej Jesper, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Jag har tagit dina synpunkter angående Bishops Arms vidare med vår pubchef. Så trevligt att läsa att ni uppskattar vårt serviceteam i reception och frukost. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Caroline Axell Elite Stora Hotellet, Jönköping


Silhouette of a person

Annette Zetterberg

Omdömet skrevs den 10 oktober 2017

Positivt: Allt var bra. Personal, rummet, frukosten och centralt läge med gångavstånd till det mesta.


Hotellet svarade den 10 oktober 2017

Hej Annette, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Tack för din positiva feedback. Passar på att önska dig en trevlig helg och varmt välkommen tillbaka till oss. Med vänliga hälsningar, Sarah Axén Henriksson Elite Stora Hotellet, Jönköping


Silhouette of a person

Birgitta Tocklin

Betyg: 9/10

Omdömet skrevs den 9 oktober 2017

Positivt: Rent snyggt trevlig personal. Ligger mycket centralt.Nära till allt.

Att förbättra: Skaffa en pool, ev spa. Lite show eller någon musiker som sjunger och spelar .

Övrigt: Lite hårdare sängar, våra var som hängmattor.


Hotellet svarade den 9 oktober 2017

Hej Birgitta, Vi uppskattar att du tog dig tid att svara på vår webbenkät! Dina förslag, synpunkter och kommentarer är viktiga för oss. Jag beklagar att ni fick en säng som var väldigt mjuk, våra sängar byts ut kontinuerligt och jag har bett vår vaktmästare titta på sängen i det rummen ni hade. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. Med vänliga hälsningar, Sarah Axén Henriksson Elite Stora Hotellet, Jönköping


Kontakta oss

Hotellplan
553 20 Jönköping

Tel: 036-100 000
Fax: 036-215 50 25
info.jonkoping@elite.seBokning
reservations.jonkoping@elite.se
036-100 000
Hotelldirektör
Carl-Henrik Nilsson
carl-henrik.nilsson@elite.se
036-215 50 01

Receptionschef
Caroline Axell
caroline.axell@elite.se
036-215 50 07
Försäljningschef
Annelie Boman
annelie.boman@elite.se
036-215 50 00

 


Hitta hit

GPS koordinater
57.783613 | 14.169145

E4 Norrifrån
Sväng av höger mot centrum. Ta av höger mot Liljeholmen. Kör rakt fram i rondellen under viadukten. Kör rakt fram parallellt med järnvägen och Vättern ca 1 km till du kommer till Hotellplan (hamnen ligger direkt till höger). Sväng vänster. Parkeringshuset ”Sesam” ligger kvarteret innan.


E4 Söderifrån
 Kör mot centrum. Kör rakt fram i de två första rondellerna och sväng vänster i den tredje. Tag första gatan till höger mot Järnvägsstation. Kör rakt fram. När du har Järnvägsstationen på din vänstra sida så ligger hotellet ca 350 meter rakt fram.

Om du anländer med tåg
Ca 200 m från järnvägsstationen vid Vättern ser du vårt vackra hotell.


_