Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Skapa familjeminnen i Norrköping

Publiceringsdatum 2018-02-23

Krydda dina lediga dagar med ett besök i Norrköping. Ta med familjen och upplev någon av de roliga aktiviteter som staden erbjuder. Nedan listar vi några förslag som garanterat går hem hos de små och väcker leklusten även hos de vuxna.


Medley- Centralbadet
Simma i 25-metersbassängen, hoppa från hopptornet eller lek i äventyrsbadet. Sommartid erbjuder Medley-Centralbadet även utomhusbad med bassänger för alla åldrar. I den tropiska världen finns två vattenrutschbanor, en för stora och en för små. Här kan du simma bland vattenpist och strömkanaler, klättra på klätterväggen eller ta en paus i den värmande bubbelpoolen. För de allra yngsta finns Miniäventyret Croco Island. Här får de små ett badäventyr för sig i en spännande miljö med fantasidjur. 

Busfabriken
Busfabriken är Europas största inomhuslekland med alla förutsättningar för en lyckad lekdag. Här kan barnen busa och springa så mycket de vill. Spännande rutschkanor på varierande höjder blandas med studsmattor, bollhav, klätterställningar och trampbilar. För de allra yngsta finns en babyhörna där de små får leka i lugn och ro.


Visualiseringscenter C
Mitt i Norrköpings vackra industrilandskap ligger Visualiseringscenter C, ett science center med interaktiva utställningar och en dom. Domen är inredd med bekväma stolar och en kupolformad filmduk som täcker näst intill hela synfältet. Här är du helt omsluten av bild och ljud i 360 grader vilket ger dig en mäktig upplevelse. Centret har ett brett filmutbud och därmed något som passar alla målgrupper.

 

_