Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

  • Golfboll med Elite Hotels logga

Boka Elite Hotels Klassiska Golfpaket

Boka in en inspirerande get-away med härligt golfspel, god mat och fantastiskt boende! Vi hjälper er med bokning av banor och ser till att ni får en minnesvärd semester. 

Från   710 SEK /person

Boka

Om erbjudandet


Hos oss bokar du smidigt och enkelt hela golfpaketet på ett och samma ställe. Vi har stor erfarenhet och vet vad som är viktigt för att golfsemestern ska bli lyckad. Vi hjälper er med bokning av banor och ser till att ni får en minnesvärd semester. Det finns prisvärda paketlösningar för alla – för paret som önskar spela på vackra golfbanor och bo på romantiska hotellrum likväl som gänget som vill blicka fram emot att spela på de bästa banorna, besöka det 19:e hålet The Bishops Arms och slutligen sova ut i våra bekväma sängar. Självklart kan du även komponera ditt alldeles egna paket.


Fakta & Detaljer


Elite Hotels Klassiska Golfpaket innehåller:

  • Del i dubbelrum Superior
  • Greenfee på vald golfbana
  • Frukost och trådlöst internet
  • En värdecheck till The Bishops Arms vid ankomst
  • Vattenflaska och frukt på rummetBo på Elite Stadshotellet Eskilstuna och spela golf på Eskilstuna-, Strand- och Strängnäs Golfklubb. Elite Stadshotellet är ett modernt hotell som erbjuder 132 rum, konferens- och festvåning, restaurang Y-won Bar & Grill samt puben The Bishops Arms.


Från 860 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Gävle Golfklubb och bo samtidigt bekvämt hos oss på Elite Grand Hotel. Vårt golfpaket inkluderar allt du behöver för en härlig dag på banan. Välkommen att boka!


Från 1060 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1690 SEK /person

Boka
Ändra hotell


I Helsingborg befinner du dig i en av världens golfbanetätaste regioner med 25 anläggningar och 30 banor inom 40 minuters körväg. 


Från 2050 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av Jönköpings fina golfbanor och sov sedan gott på Elite Stora Hotellet. Vi samarbetar idag med de bästa banorna i Jönköpingstrakten; Jönköpings GK, Gränna GK, A6 GK, Skinnarebo GK, Ryfors GK, Sand GC, Nässjö GK och Götaströms GK.


Från 850 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Hotel Bishops Arms, mitt i hjärtat av Köping och spela golf på toppenfina Köpings GK eller Arboga GK. Här bor du bra i samband med ditt golfspel. Vi erbjuder fina rum i brittisk-inspirerad stil med sköna Hästens sängar. God mat och dryck finner du i hotellets pub Hotel Bishops Arms. 


Från 790 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stadshotellet och spela golf på några av de natursköna golfbanor som vi samarbetar med. Bland dessa banor finns ett komplett utbud med stor variation för alla spelare.


Från 950 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Östergötlands bästa banor och bo samtidigt bekvämt på Elite Stora hotellet i Linköping.


Från 878 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Luleå Golfklubb. Efter en härlig dag på banan vilar du ut i våra sköna sängar och vaknar upp till en rejäl frukostbuffé. Välkommen att boka!


Från 745 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo bekvämt på Elite Hotel Ideon i Lund och spela golf på någon av de närliggande banorna.


Från 630 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela några av Skånes bästa golfbanor i Malmös omnejd och bo samtidigt bekvämt hos Elite Hotels.


Från 800 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Östergötlands bästa banor. Vi samarbetar med Norrköping Söderköpings GK samt Bråvikens GK som båda erbjuder golfbanor av hög kvalité. 


Från 945 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Västernorrlands bästa banor. Med vårt golfpaket kan du njuta av en dag på banan och sedan koppla av i våra sköna sängar hos oss på Elite Hotel Knaust. Välkommen att boka!


Från 945 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Umeå Golfklubb och Norrmjöle Golfklubb. Efter en härlig dag på banan vilar du ut i våra sköna sängar och vaknar upp till en rejäl frukostbuffé i vår vackra restaurang. Läs mer om erbjudandet och hur du bokar här!


Från 845 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av Uppsalas natursköna banor och bo bekvämt i luftiga dubbelrum. Välkommen till Elite Hotel Academia!


Från 895 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med och sov sedan gott på Elite Stadshotellet Västerås. Vi samarbetar idag med de bästa banorna i Västeråstrakten – Frösåker Golf & Country Club, Västerås GK, Orresta GK, Ängsö GK och Fullerö GK.


Från 930 SEK /person

Boka
Ändra hotell


I Växjö med omnejd finns flera trevliga golfbanor i vacker miljö. Välkommen till en härlig golfupplevelse, sov sedan gott på något av våra två trevliga hotell.


Från 825 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stora Hotellet och spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med. Bland dem finns ett komplett utbud med stor variation för alla spelare. 


Från 795 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Veckefjärdens GC. Banan har från starten varit rankad som en av Norrlands bästa. De kuperade 18 hålen samt korthålsbanan erbjuder stora variationer från öppna landskap till skog. Välkommen att boka en härlig golfupplevelse!


Från 945 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på City Hotel Örebro och spela golf på någon av hotellets närbelägna banor. Vi erbjuder ett bekvämt paket med boende, greenfee och frukost. Givetvis hjälper vi dig att boka starttid!


Från 750 SEK /person

Boka
Ändra hotell
_