Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Boka golfpaket på Elite Hotels

  • Golfboll med Elite Hotels logga

Boka in en inspirerande get-away med härligt golfspel, god mat och fantastiskt boende! Vi hjälper er med bokning av banor och ser till att ni får en minnesvärd semester. 

Från 710 SEK /personOm erbjudandet


Vi erbjuder fantastiska golfpaket där vi ihärdigt och nyfiket har lyssnat till vad våra hotellgäster vill ha. För vi vet att få saker är så härligt som när allt stämmer på golfbanan och man lyckas slå en perfekt drive mitt i fairway. Så varför inte boka in en härlig golfweekend eller längre golfresa i Sverige, där du inte behöver tänka på något annat förutom att förbättra golfsvingen och njuta av natursköna miljöer.

Vi hjälper er med bokning av banor och ser till att ni får en minnesvärd semester med guldkant, både när det kommer till golf liksom hotellupplevelsen. Hos oss bokar du smidigt och enkelt hela golfpaketet på ett och samma ställe.

Elite Hotels samarbetar med några av Sveriges bästa golfklubbar. Får vi exempelvis fresta med en runda eller två i Helsingborg som är en av världens golfbanetätaste regioner? Eller varför inte boka en weekend i Jönköping som erbjuder golfpaket i samarbete med bland annat Sand Golf Club, en unik golfbana av internationell toppklass.

För oss är helheten det viktigaste, därför ser vi till att våra gäster trivs lika bra på hotellrummet, som i restaurangen som med golfen. Vi har prisvärda paketlösningar för alla oavsett önskemål, erfarenhet och förväntningar.

I vårt golfpaket ingår både greenfee och en härlig övernattning på ett av våra fina hotell. Dessutom ingår en värdecheck till vår gastropub The Bishops Arms så att ni kan avsluta dagen med en riktigt god middag tillsammans med familj och vänner. Boka gärna bord innan din vistelse för att få ut det mesta av din hotellupplevelse.

På rummet väntar frukt, vatten och en skön säng så att ni kan sova gott efter en dag på banan. Vi har heller inte sparat på krutet när det kommer till vår frukostbuffé, som garanterat ger energi inför golfrundan. Välkommen att boka ett oförglömligt golfpaket hos oss!


Fakta & Detaljer


I paketet ingår

  • Greenfee för vald golfbana
  • Värdecheck till The Bishops Arms
  • Vattenflaska & frukt på rummet
  • Boende i delat Superiorrum
  • Frukost & wifiBo på Elite Stadshotellet Eskilstuna och spela golf på Eskilstuna-, Strand- och Strängnäs Golfklubb. Elite Stadshotellet är ett modernt hotell som erbjuder 132 rum, konferens- och festvåning, restaurang Y-won Bar & Grill samt puben The Bishops Arms.


Från 860 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev golf på Delsjö Golfklubbs vackra park- och skogsbana belägen mitt i Delsjöns naturreservat. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1148 SEK /person

Boka
Ändra hotell


I Helsingborg befinner du dig i en av världens golfbanetätaste regioner med 25 anläggningar och 30 banor inom 40 minuters körväg. 


Från 925 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av Jönköpings fina golfbanor och sov sedan gott på Elite Stora Hotellet. Vi samarbetar idag med de bästa banorna i Jönköpingstrakten; Jönköpings GK, Gränna GK, A6 GK, Skinnarebo GK, Ryfors GK, Sand GC, Nässjö GK och Götaströms GK.


Från 850 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Hotel Bishops Arms, mitt i hjärtat av Köping och spela golf på toppenfina Köpings GK. Här bor du bra i samband med ditt golfspel. Vi erbjuder fina rum i brittisk-inspirerad stil med sköna Hästens sängar. God mat och dryck finner du i hotellets pub Hotel Bishops Arms. 


Från 790 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stadshotellet och spela golf på några av de natursköna golfbanor som vi samarbetar med. Bland dessa banor finns ett komplett utbud med stor variation för alla spelare.


Från 950 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Östergötlands bästa banor och bo samtidigt bekvämt på Elite Stora hotellet i Linköping.


Från 878 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Luleå Golfklubb. Efter en härlig dag på banan vilar du ut i våra sköna sängar och vaknar upp till en rejäl frukostbuffé. Välkommen att boka!


Från 745 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo bekvämt på Elite Hotel Ideon i Lund och spela golf på någon av de närliggande banorna.


Från 630 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela några av Skånes bästa golfbanor i Malmös omnejd och bo samtidigt bekvämt hos Elite Hotels.


Från 800 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Västernorrlands bästa banor. Med vårt golfpaket kan du njuta av en dag på banan och sedan koppla av i våra sköna sängar hos oss på Elite Hotel Knaust. Välkommen att boka!


Från 945 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av Uppsalas natursköna banor och bo bekvämt i luftiga dubbelrum. Välkommen till Elite Hotel Academia!


Från 895 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med och sov sedan gott på Elite Stadshotellet Västerås. Vi samarbetar idag med de bästa banorna i Västeråstrakten – Frösåker Golf & Country Club, Västerås GK, Orresta GK, Ängsö GK och Fullerö GK.


Från 930 SEK /person

Boka
Ändra hotell


I Växjö med omnejd finns flera trevliga golfbanor i vacker miljö. Välkommen till en härlig golfupplevelse, sov sedan gott på något av våra två trevliga hotell.


Från 825 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stora Hotellet och spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med. Bland dem finns ett komplett utbud med stor variation för alla spelare. 


Från 718 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Veckefjärdens GC. Banan har från starten varit rankad som en av Norrlands bästa. De kuperade 18 hålen samt korthålsbanan erbjuder stora variationer från öppna landskap till skog. Välkommen att boka en härlig golfupplevelse!


Från 945 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på City Hotel Örebro och spela golf på någon av hotellets närbelägna banor. Vi erbjuder ett bekvämt paket med boende, greenfee och frukost. Givetvis hjälper vi dig att boka starttid!


Från 673 SEK /person

Boka
Ändra hotell
_