Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

  • Läs mer om vårt Golfpaket här

Boka Elite Hotels Klassiska Golfpaket

Boka in en inspirerande get-away med härligt golfspel, god mat och fantastiskt boende! Vi hjälper er med bokning av banor och ser till att ni får en minnesvärd semester. 

Från   713 SEK /person

Boka

Om erbjudandet


Hos oss bokar du smidigt och enkelt hela golfpaketet på ett och samma ställe. Vi har stor erfarenhet och vet vad som är viktigt för att golfsemestern ska bli lyckad. Vi hjälper er med bokning av banor och ser till att ni får en minnesvärd semester. Det finns prisvärda paketlösningar för alla – för paret som önskar spela på vackra golfbanor och bo på romantiska hotellrum likväl som gänget som vill blicka fram emot att spela på de bästa banorna, besöka det 19:e hålet The Bishops Arms och slutligen sova ut i våra bekväma sängar. Självklart kan du även komponera ditt alldeles egna paket.


Fakta & Detaljer


Elite Hotels Klassiska Golfpaket innehåller:

  • Del i dubbelrum Superior
  • Greenfee på vald golfbana
  • Frukost och trådlöst internet
  • En värdecheck till The Bishops Arms
  • Vattenflaska och frukt på rummetBo på Elite Stadshotellet Eskilstuna och spela golf på Eskilstuna-, Strand- och Strängnäs Golfklubb. Elite Stadshotellet är ett modernt hotell som erbjuder 132 rum, konferens- och festvåning, restaurang Y-won Bar & Grill samt puben The Bishops Arms.
Paketpris 850:- per person i dubbelrum (1050:-/person i enkelrum).

Priset är inklusive övernattning med del i dubbelrum, frukost, greenfee, golf-VIP samt
en värdecheck till vår pub The Bishops Arms värd 70:-.


Från 850 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Gävles bästa banor och bo samtidigt bekvämt hos oss på Elite Grand Hotel. Vi sammarbetar med Gävle GK och Älvkarleby GK. Vårt golfpaket inkluderar allt du behöver för en härlig dag på banan. Välkommen att boka!


Från 990 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Upplev golf utöver det vanliga på en av Sveriges bästa banor Hills Golf & Sports Club. Vi lovar dig en spelupplevelse att minnas, oavsett om du är elitspelare, motionär eller nybörjare. Sov sedan gott på något av våra hotell i Göteborg, här tar vi hand om dig på bästa sätt efter en dag på golfbanan.


Från 1495 SEK /person

Boka
Ändra hotell


I Helsingborg befinner du dig i en av världens golfbanetätaste regioner med 25 anläggningar och 30 banor inom 40 minuters körväg. 


Från 1025 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av Jönköpings fina golfbanor och sov sedan gott på Elite Stora Hotellet. Vi samarbetar idag med de bästa banorna i Jönköpingstrakten.


Från 800 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Hotel Bishops Arms, mitt i hjärtat av Köping och spela golf på toppenfina Köpings GK eller Arboga GK. Här bor du bra i samband med ditt golfspel. Vi erbjuder fina rum i brittisk-inspirerad stil med sköna Hästens sängar. God mat och dryck finner du i hotellets pub Hotel Bishops Arms. 


Från 790 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stadshotellet Karlstad och spela golf på någon av de golfbanor vi samarbetar med.

Pris från 838:-/person. I paketet ingår del i dubbelrum, frukostbuffé, golf-VIP samt greenfee.

Vi samarbetar med följande golfbanor:
•    Bryngfjordens GK
•    Hammarö GK
•    Karlstad GK
•    Kils GK

Välkommen med din bokning av golfpaket:
054-29 30 00 eller skicka ett e-mail till info.karlstad@elite.


Från 858 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Luleå Golfklubb och Bodens BK. Efter en härlig dag på banan vilar du ut i våra sköna sängar och vaknar upp till en rejäl frukostbuffé. Välkommen att boka!


Från 825 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo bekvämt på Elite Hotel Ideon i Lund och spela golf på någon av de närliggande banorna.


Från 745 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela några av Skånes bästa golfbanor i Malmös omnejd och bo samtidigt bekvämt hos Elite Hotels.


Från 900 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Östergötlands bästa banor. Vi samarbetar med Bråvikens GK, Norrköpings GK och Söderköpings GK och har satt ihop bra boendepaket för dig som vill spela och bo bra. Varmt välkommen!


Från 910 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på Västernorrlands bästa banor. Med vårt golfpaket kan du njuta av en dag på banan och sedan koppla av i våra sköna sängar hos oss på Elite Hotel Knaust. Välkommen att boka!


Från 930 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med och sov sedan gott på Elite Stadshotellet Västerås.

Vi samarbetar idag med de bästa banorna i Västeråstrakten – Frösåker Golf & Country Club, Västerås GK, Orresta GK, Ängsö GK och Fullerö GK.

I vårt golfpaket ingår förstklassigt boende, stor härlig frukostbuffé samt greenfee till någon av ovanstående banor. På rummet finns frukt och mineralvatten.

Efter golfrundan:
Om ni vill avsluta dagen på bästa sätt i hotellets gastropub The Bishops Arms, erbjuder vi för er som bokat något av våra golfpaket:

Bishops klassiska högrevsburgare inklusive en Budvar eller ett glas husets vita eller röda vin för 235:- per person. (alkoholfritt alternativ finns)

Om ni istället vill välja andra rätter från menyn erbjuder vi 10% rabatt på maten.

Massage efter golfrundan?
Upplev en helg med lyx och flärd och kombinera din golfvistelse med en spabehandling.

Ni kan efter genomförd golfrunda avnjuta en massage eller annan spabehandling på mysiga City Spa som finns på hotellet.

För mer information, läs mer på deras hemsida www.cityspavasteras.se
eller kontakta City Spa: 070-6685903 eller info@cityspavasteras.se


Från 820 SEK /person

Boka
Ändra hotell


I Växjö med omnejd finns flera trevliga golfbanor i vacker miljö. Välkommen till en härlig golfupplevelse, sov sedan gott på något av våra två trevliga hotell.


Från 710 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Bo på Elite Stora Hotellet och spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med. Bland dem finns ett komplett utbud med stor variation för alla spelare. Från 762:-/person.


Från 762 SEK /person

Boka
Ändra hotell


Vi erbjuder golfpaket i samarbete med Veckefjärdens GC. Banan har från starten varit rankad som en av Norrlands bästa. De kuperade 18 hålen samt korthålsbanan erbjuder stora variationer från öppna landskap till skog. Välkommen att boka en härlig golfupplevelse!


Från 890 SEK /person

Boka
Ändra hotell
_