Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn
Kvinna med golfklubbor
Golf

Golfpaket i Karlstad

Spela golf på någon av de natursköna och närbelägna golfbanor som vi samarbetar med och sov sedan gott på Elite Stadshotellet Karlstad. Vi samarbetar med de bästa banorna i Karlstadtrakten.

OM ERBJUDANDET

Bo på vackra Elite Stadshotellet mitt i centrala Karlstad med fantastisk utsikt över Klarälven. Spela golf på natursköna och närliggande värmländska golfbanor som tillsammans har ett komplett och varierande utbud som passar alla spelare.

Med vårt golfpaket kan ni koppla av i ett av hotellrummen på Elite Stadshotellet Karlstad och vakna upp till vår stora frukostbuffé. Dessutom ingår en värdecheck till vår gastropub The Bishops Arms och greenfee. Kombinera ditt golfpaket med våra Vana Spa-paket eller njut av en after golf på The Bishops Arms vars uteservering har stadens bästa solläge. Alla hotellets boende gäster har fri tillgång till Rooftop By Vana och vår uppvärmda takpool.

Vi samarbetar med Bryngfjordens GK (Karlstad), Hammarö GK, Karlstad GK, Kils GK, Billeruds GK (Grums), ForshagaDeje Golf Club och Sommarro Golf.

I paketet ingår

  • Greenfee
  • Restaurangcheck
  • Boende i dubbelrum
  • Frukost & WiFi
Från 2550 SEK/natt

Skicka en förfrågan till Elite Stadshotellet, Karlstad

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan.

Rumstyp
In- och utcheckning :

Ring oss 054-29 30 00

Ring oss 054-29 30 00