Boka vårt bästa pris, bli medlem nu!

Bröllop på Elite HotelsLåt oss ta hand om er på er stora dag


Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och bröllopsdagen är en speciell dag då alla drömmar ska uppfyllas. Vi har stor erfarenhet av bröllopsarrangemang och vi vet att varje liten detalj är viktig då ingenting får lämnas åt slumpen. Förutom vår stora kunskap och höga servicenivå erbjuder vi unika lokaler. Våra vackra miljöer i kombination med en stor passion för mat och dryck gör att vi har alla förutsättningar att göra er speciella dag perfekt.

Vi skräddarsyr självklart allt efter era önskemål. Ni väljer hur stort eller litet arrangemanget ska vara; det kan vara allt ifrån endast övernattning för era gäster till att ha vigsel, middag och fest samt er egen övernattning hos oss. Låt oss ta hand om er på er stora dag! 


Elite Hotels erbjuder:


  • Vi erbjuder unika lokaler och miljöer för er stora dag.
  • Vi vet att mat och dryck är minst lika viktig som valet av lokal för ett lyckat arrangemang. Vi hjälper er att hitta fram till den rätta menyn för just ert bröllop.
  • Vi hjälper er att hitta ett passande upplägg för just ert arrangemang. Ni kan låta oss arrangera hela ert bröllop, boka bröllopsnatten i en härlig svit eller endast boka övernattning åt era gäster. 
  • Vi har stor erfarenhet av bröllop och erbjuder även många samarbetspartners såsom florister och fotografer m.m.Ett bröllop på Elite Stadshotellet Eskilstuna kan erbjuda något utöver det vanliga. Oavsett vad ni ser framför er finns vi här för att hjälpa er på er stora dag. Med erfaren personal, förstklassigt kök och fantastiska lokaler i olika storlekar så finns alla förutsättningar för att rama in ert bröllop på just det sätt ni önskar.
Låt oss på Elite Grand Hotel Gävle ta hand om er stora dag. Vi vill att ert bröllop ska bli allt ni alltid har drömt om och skräddarsyr allt efter era önskemål.
Anordna din bröllopsfest i någon av lokalerna på Elite Park Avenue Hotel och övernatta i flärdfullt inredda rum. Vi har stor erfarenhet av bröllopsfester och erbjuder mat i toppklass. Här finns alla förutsättningar för att göra ditt bröllop perfekt!
Elite Plaza Hotels enastående vackra och annorlunda salar lämpar sig särskilt väl för den lite mindre bröllopsmiddagen eller festen. Den vackert utsmyckade Sveasalen och Maharadjasalen med sitt underbara kulturminnesmärkta tak är båda mycket populära lokaler för bröllop. I vårt vinarkiv kan ni bjuda in till middag för upp till 40 personer. Prisbelönta restaurangen Swea Hof finns i huset och kreerar en härlig bröllopsmeny utifrån era önskemål.
I en klassik miljö erbjuder vi både festlokaler som lämpar sig väl för bröllop samt fina rum för båda bröllopsnatten och till tillresta bröllopsgäster.
Låt din fest eller ditt bröllop bli en minnesvärd högtid. På Elite Hotel Marina Plaza finns festlokaler och hotellrum för alla tillfällen.
Anordna din bröllopsfest i Spegelsalen, en pampig och vacker lokal som av många anses vara Skandinaviens vackraste festsal. Vi har lång erfarenhet av bröllopsarrangemang och skräddarsyr din bröllopsfest efter just dina önskemål. Vi erbjuder även vackert inredda rum för både brudpar och bröllopsgäster. Låt oss ta hand om er på er stora dag!
Fira ditt bröllop med en bröllopsfest på vackra Elite Stadshotellet Karlstad. Med fina lokaler, god mat och erfaren personal tar vi hand om er på en av livets viktigaste dagar.
Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Fira bröllopsnatten på Elite Stora Hotellet i Linköping. Vi erbjuder rabatterade priser på boende för brudpar och bröllopsgäster.
Vi på Elite Stadshotellet i Luleå har många års erfarenhet av att ta emot bröllopspar, för både bröllopsmiddag, fest och övernattning. Här kan du fira din stora dag i en unik och anrik miljö under ljuskronornas sken i vår vackra festivitetssal. 

 
På Elite Hotel Ideon har vi fina rum med underbar utsikt som passar perfekt för bröllopsnatten. Vi har även gott om plats för alla era tillresta bröllopsgäster.
Har ni bestämt er för bröllop då har vi det perfekta valet av plats – Elite Hotel Savoy! Det gamla och fina anrika hotellet kan erbjuda allt för ert bröllop upp till 100 personer – festlokal för bröllopsfesten, fin lokal för vigseln ut mot vattnet,  härliga fina rum för era övernattningar och sist men inte minst en underbar bröllopsvit för bröllopsparet.
Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Grand Hotel i Norrköping kan erbjuda något utöver det vanliga. 
Elite Hotel Arcadia är en lugn oas mitt i centrala Stockholm. Här kan ni spendera bröllopsnatten i någon av våra fina juniorsviter. Här kan ni även arrangera middag i vår fina trädgård eller vår mysiga restaurang.
Ståtligt vid kajkanten ligger Elite Hotel Marina Tower med en fantastisk utsikt över Stockholms inlopp. För en minnesrik fest är detta den perfekta platsen att vara på.
Vi på Elite Hotel Knaust i Sundsvall har många års erfarenhet av att ta emot bröllopspar, både till bröllopsmiddag och fest som för bröllopsnatt. Hos oss finner ni en vacker, klassisk och anrik miljö att tillbringa och fira er stora dag.
Hos oss förgyller du en av de största dagarna i ditt liv. Inget bröllop är det andra likt och vi skräddarsyr därför varje bröllop efter era önskemål. Från det lilla till det större sällskapet på 150 personer finns vi där genom hela bröllopsplaneringen. 
Boka ert bröllop på Elite Hotel Academia och vi skräddarsyr er stora dag efter era önskemål. Inget bröllop är det andra likt och vi kan erbjuda helhetslösningar för både den lilla och stora tillställningen samt ge er och era gäster en övernattning i absolut toppläge.
Låt oss på Elite Stadshotellet Västerås ta hand om er på er bröllopsdag. Vi erbjuder olika lokaler för upp till 250 gäster, menyer från ett förstklassigt kök och har erfaren personal. Dessutom har vi våra fina rum och sviter som passar utmärkt för både bröllopsparet och tillresta gäster.  Luta er tillbaka och njut tillsammans med era gäster på en av livets viktigaste dagar.
Bröllopsdagen är en av livets mest minnesvärda dagar. Låt oss på Elite Stadshotellet ta hand om er och sätta guldkant på er dag. Många är de par som dansat sin bröllopsvals under de gigantiska kristallkronorna i vår vackra och pampiga festsal. Här gör vi ditt bröllop till en fest som in i minsta detalj är genomtänkt och välplanerad.
Elite Stora Hotellet erbjuder unika fesvåningar och salonger på hotellet. Totalt finns 18 lokaler och den största tar upp till 300 personer i bankett. Tillsammans med värdfolket skapar vi fester att minnas där utsökt mat, omsorg om detaljerna och rätt miljö skapar minnen för livet.
Välkommen att förgylla en av de största dagarna i ditt liv. Checka in i en av våra sviter på 12:e våningen. Med vårt bröllopspaket kan ni lugnt njuta av varandra och kärleken med en hänförande utsikt över Örnsköldsviksfjärden och hamninloppet.


_