Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Bröllop i Eskilstuna - boka bröllopslokal i Eskilstuna

En magnifik byggnad lyser upp i regnbågsfärger som speglar sig i sjön

Att gifta sig är en fantastisk upplevelse och en av livets viktigaste dagar. Ett bröllop på Elite Stadshotellet Eskilstuna kan erbjuda något utöver det vanliga.

Vad drömmer ni om? Ett intimt familjebröllop med middag på Y-Won eller i en mindre privat lokal? Eller ett storslaget sagobröllop i vår festvåning med utsikt över Eskilstunaån och Kloster Kyrka? Oavsett vad ni ser framför er finns vi här för att hjälpa er på er stora dag. Besök oss gärna för en visning så berättar vi mer! Kontakta oss på telefon 016-540 23 00 eller via mejl info.eskilstuna@elite.se.

Skicka en förfrågan till Elite Hotels

Tack för att du kontaktar oss!

Vi hör av oss så snart vi kan

VÅRA BRÖLLOPSMENYER

Kanske är bröllopsdagen den största dagen i ert liv. Alla vänner, släktingar, nära och kära är samlade för att fira just ert bröllop. Vi hjälper er att förverkliga era drömmar. Vi kan anordna stora fester för upp till 400 personer eller mindre intima festarrangemang. Ni väljer vilken av våra festlokaler som passar ert sällskap bäst och vi skräddarsyr arrangemanget utefter era önskemål. Nedan har vi samlat två festpaket som passar både större och mindre sällskap.

Hotell för bröllopsnatt och gäster

Bilder från Elite Stadshotellet