Gå till huvudinnehållet Gå till huvudmenyn

Hitta den perfekta bröllopslokalen

En stor kristallkrona

Letar du efter den perfekta lokalen för din bröllopsfest? Du är inte ensam. Många drömmer om det perfekta bröllopet där lokalen är otroligt viktig för att fånga den rätta känslan. Här är några av våra bästa tips på unika och vackra bröllopslokaler i Sverige.

SVINDLANDE HAVSUTSIKT FRÅN TORNSVITEN

Bjud in till en intim bröllopsceremoni på Elite Hotel Marina Tower i Stockholm. Tornsvitens fantastiska takterrass med utsikt mot Djurgården och Gamla stan är en dold pärla bland Stockholms bröllopslokaler. Bjud in den närmaste familjen eller gift dig i hemlighet med enbart en vigselförrättare och vittnen. Efteråt kan du fira med en skål nere på bryggan eller med en lyxig middag på SQ Bar & Restaurang. För dig som vill slå på stort finns även här den pampiga Gyllene Salen med plats för upp till 400 personer.

Läs mer

TA SPÅRVAGNEN TILL BRÖLLOPSFESTEN

Bankiren är en unik lokal med anor från 1800-talet. De vackra ljuskronorna ger en vacker inramning till såväl fest som middag och här finns både scen och middagsarrangemang på plats. Med sitt centrala läge på Drottninggatan i Norrköping kan dina gäster smidigt ta sig hit. Vad sägs om att överraska gästerna med en spårvagnstur från vigseln till bröllopsfesten? De klassiska gula spårvagnarna som många förknippar med staden stannar precis utanför. I bankiren ryms upp till 200 gäster. Dessutom ligger Elite Grand Hotel precis intill med vackra hotellrum för såväl gäster som brudpar.

FIRA ER STORA DAG PÅ ETT AV SVERIGES ÄLDSTA HOTELL

Elite Hotel Mollberg med anor från 1300-talet är en unik upplevelse i sig. Allt från fasad till inredning präglas av vackra detaljer där kristallkronor och exklusiva detaljer ger en unik inramning till er stora dag. Hotellets största lokal Peter Mollbergbergsalen har både luftkonditionering och en egen ljudanläggning. Precis intill hittar ni även hotellets restaurang At Mollberg som skräddarsyr fantastiska bröllopsmenyer och drinkar för just ert sällskap.

STÅ MODELL I SVERIGES KÄNDASTE TRAPPA

Många brudpar har blivit fotade i Elite Hotel Knaust klassiska marmortrappa och det är lätt att förstå varför. Med sina ståtliga kristallkronor och snidade detaljer utger detta en perfekta plats för både bröllopsfotografering och som en ståtlig entré för brudparet. I botten av trappan hittar ni den otroligt vackra Spegelsalen, där både fest och middag kan arrangeras för upp till 100 gäster.

DET ULTIMATA SAGOBRÖLLOPET

Tänk stort. Tänkt unikt. Festivitetssalen på Elite Stadshotellet i Luleå kommer med extra allt; Takmålningar, kristallkronor, stuckaturer och gulddetaljer i fransk renässansstil. Här ryms över 200 gäster för middag, fest och firande. Bjud in till en imponerande bröllopsfest med fantastisk mat, musik och härligt firande. Festivitetssalen ligger i hjärtat av Luleå, precis intill vattnet.

 

Relaterade artiklar